Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@22:16:16 GMT

کشاورزی پارس آباد صنعتی می شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۲۴۱۴

کشاورزی پارس آباد صنعتی می شود

فرماندار شهرستان پارس‌آباد از صنعتی شدن کشاورزی این شهرستان خبرداد و گفت: ۱۸ هزار هکتار از اراضی پارس آباد به کشت بهاره اختصاص یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سبلان‌ما، علی علایی، فرماندار شهرستان پارس‌آباد بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: شرایط مناسب محیطی، آب و هوا و خاک منطقه مغان باعث رونق تولید محصولات کشاورزی شهرستان پارس آباد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کشاورزی پارس آباد به سمت صنعتی شدن در حال حرکت است، گفت: بزرگترین پروژه آبی - خاکی کشور در پایاب سد خداآفرین و عمارت در حدود ۱۵ هزار هکتار اراضی دشت مغان با سرمایه‌گذاری کلان و سیستم‌های نوین در آبیاری و احداث گلخانه ۱ هزار و ۵۰۰ هکتاری در شهرستان پارس آباد تحولی بزرگ در تولید محصولات و اشتغال‌زایی منطقه به وجود می‌آورد.

فرماندار شهرستان پارس آباد با اشاره به نزول رحمت الهی و بارش‌های باران طی سال جاری از بهبود ذخایر سد‌های ارس و خدا آفرین و میل مغان و عمارت خبر داد و افزود: برای تامین آب کشت دوم کشاورزی امسال مشکلی نداریم، اما بایستی آبیاری تحت فشار را ترویج نمود.

علایی از پیش‌بینی برداشت ۵ هزار تن جو، ۱۱ هزار تن کلزا، ۸۰ هزار تن گندم از سطح زیرکشت ۲۳ هزار هکتاری شهرستان پارس آباد خبر داد و عنوان کرد: برای خرید تضمینی این محصولات ۱۰ مرکز اصلی و ۸ مرکز پشتیبان پیش‌بینی شده و انتظار می‌رود همچون سال گذشته مشکلی در خرید تضمینی این محصولات نداشته باشیم.

وی از اختصاص ۱۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان به کشت بهاره خبر داد و گفت: این اراضی به کشت محصولات ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای و بذری و سویا، پنبه، چغندر، بادام و جالیز و صیفی‌جات تخصیص یافته است.

 

انتهای پیام/ج

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۲۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • همراه اول حامی برگزاری ششمین رویداد ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد