Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی در نخستین جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان در سال ۹۸ که که در هتل سلام مشهد برگزار شد، از شبکه بانکی به عنوان موتور محرک اقتصاد یاد کرد و گفت: اگر سیستم بانکی کمک نمی‌کرد، سال گذشته نمی‌توانستیم در حوزه اشتغال زایی و اجرای پروژه‌های اقتصادی گام‌های موثری برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: خوشخبتانه امروز همدلی و همگرایی بسیار خوبی در بین ارکان حاکمیت در استان شکل گرفته و همین مسئله به پشتوانه موثری برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و دستیابی به توسعه اقتصادی فرهنگی در استان تبدیل شده است.
استاندار خراسان رضوی بزرگترین چالش امروز کشور را معیشت و اقتصاد مردم برشمرد و گفت: در طی مدت اجرای برجام، شبکه بانکی شاهد آثار مثبت توافق هسته‌ای بر مبادلات مالی و تجاری بود، اما خروج آمریکا از این معاهده بین المللی و تشدید فشار‌ها علیه جمهوری اسلامی، کشورمان را با سکته اقتصادی مواجه کرد.
رزم حسینی افزود: متاسفانه هنوز در افکار برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی این باور نهادینه نشده است که ما امروز در جنگ اقتصادی قرار داریم و ضرورت دارد که در همه بخش ها، تصمیمات عملیاتی، موثر و مطابق با این شرایط گرفته شود.
وی تصریح کرد: به رغم آنکه در جنگ اقتصادی با دشمن قرار گرفته ایم، اما برخی از تصمیماتی که این روز‌ها گرفته می‌شود، مطابق با شرایط صلح است و در این صورت طبیعی است که نمی‌توان به نتایج مطلوب در راستای ایجاد رونق اقتصادی دست یافت.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه دشمن نمی‌تواند بپذیرد که جمهوری اسلامی ایران در معادلات ۷ یا ۸ کشور منطقه تاثیرگذار است، گفت: در شرایط کنونی همه ارکان حاکمیت باید اتحاد و انسجام خود را حفظ کرده و برای گذر از بحران اقتصادی، شکوفایی در زمینه اشتغال و حفظ ظرفیت فعال در بخش تولید همه پشت هم باشند.
رزم حسینی با اشاره به رانت ناشی از تفاوت نرخ ارز در اقتصاد کشور افزود: چرا در شرایطی که بسیاری از اقشار جامعه نسبت به پایین بودن حقوق خود معترض هستند، باید ۹۲۰ هزار میلیارد تومان یارانه به صورت مستقیم و غیرمستقیم پرداخت شود؟ به نظر می‌رسد برای یک بار هم شده باید تصمیماتی جدی و عملیاتی در این زمینه گرفته شود.
وی تصریح کرد: با اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی، بسیاری از معین‌های اقتصادی فعالیت‌های اجرایی را شروع کرده اند و در تلاش هستیم که از این ظرفیت ارزشمند برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به برنامه ریزی بانک‌ها برای پرداخت ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید در سال ۹۸ گفت: در حوزه صنعت ایجاد هر یک فرصت شغلی حدود یک میلیارد تومان هزینه در بر خواهد داشت درحالی که با تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی در دیگر بخش‌ها می‌توان برای ۳ تا ۴ نفر اشتغال ایجاد کرد.
رزم حسینی افزود: بانک‌ها باید به جای پرداخت تسهیلات کلان، وام‌های خرد پرداخت کنند تا زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتری فراهم شود. البته معتقدیم نباید به کسانی که اهلیت اقتصادی ندارند، تسهیلات پرداخت کرد، زیرا هم خودشان گرفتار می‌شوند و هم سپرده‌های مردم را با مشکل مواجه می‌کنند.
وی تصریح کرد: با مشارکت معین‌های اقتصادی و ایجاد صندوق‌های خرد، از سرمایه‌های مردمی برای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی فرهنگی استفاده خواهیم کرد.
امیر مرتضوی معاون رئیس کل دادگستری خراسان رضوی هم در این جلسه گفت: آقای رزم حسینی در مدت کوتاه فعالیت در استانداری، رویکرد اقتصادی خوبی را کلید زده اند که امیدواریم تجربه خوب کرمان در خراسان رضوی محقق شود.
وی تصریح کرد: دستگاه قضایی برای ایجاد تحول اقتصادی فرهنگی، در کنار دستگاه‌های اجرایی خواهد بود و انتظار می‌رود که تمامی نهاد‌های ذی ربط، به صورت هماهنگ فعالیت‌های اجرایی را پیش ببرند.   انتهای پیام//ج.ر   در جنگ اقتصادی با دشمن قرار گرفته ایم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، اظهار کرد: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی گفت: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل فی مابین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

وی بیان کرد: خراسان رضوی می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم فی مابین ایران و افغانستان در مرز دوغارون بوجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در سالم‌سازی‌ها، ارتقاء شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده است. لذا مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است؛ در این نشست با حضور حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان از فرماندار شهرستان تایباد به جهت تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند