Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر HSE، شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در فرماندهی حادثه یک گام جلوتر از وزارت نفت است و امیدواریم بتوانیم این پتانسیل را به عنوان یک الگو در سطح مناطق دیگر کشور نیز ایجاد کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بندر امام خمینی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ششمین جلسه ستاد فرماندهی ارشد منطقه گزارشی از برنامه های سال 98 و گزارشی از اقدامات صورت گرفته جهت پایداری تولید و ایفای نقش مسئولیت اجتماعی مرتبط با سیل ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید امید شهیدی نیا در خصوص برنامه های سال 97 منطقه اظهار داشت: افزایش توانمندی سامانه های موجود، پیاده سازی ساختار مدیریت شرایط اضطراری و سامانه فرماندهی حادثه و تقویت همه جانبه تیم های عملیاتی از جمله مهمترین برنامه های این ستاد برای سال 98 است.

در ادامه این نشست، سرپرست HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گفت: سامانه فرماندهی حادثه که دو سالی است در منطقه ویژه تشکیل شده است، امتحانش را در سیل اخیر پس داد و دیدیم که اثرات وجود این سامانه فرماندهی تاثیر گذار بود. ساز و کار فرماندهی در این منطقه مشهود بود و جدا از مانورهای برگزار شده، به صورت واقعی دیدیم که به چه میزان تاثیر گذار است.

عمادی اظهار کرد: انتظار نداشتم پس از گذشت دو ماه از ابلاغ شیوه نامه ساماندهی در شرایط اضطراری توسط وزیر نفت، این مقدار در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی جا افتاده باشد و بسیار سریع از شرایط قبلی به شرایط جدید تغییر کرده باشید و این چابکی را در شرایط عملیاتی هم مشاهده کردیم.

وی تاکید کرد: فرماندهی حادثه در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی یک گام جلوتر از وزارت نفت در حال پیشرفت است و این جای بسی خرسندی است و امیدواریم بتوانیم این پتانسیل را در سطح دیگر مناطق کشور نیز به عنوان یک الگو ایجاد کنیم.

در ادامه این جلسه که به منظور هماهنگی و بحث و تبادل نظر در خصوص موضوعات مهم منطقه در حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت شرایط اضطراری به میزبانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تشکیل شده بود، گزارش اقدامات سایبری و تیم های سامانه فرماندهی نیز به حاضرین ارائه گردید.

در این جلسه معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، مدیرکل HSE وزارت نفت در امور پدافند غیرعامل، سرپرست HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی، فرمانده ارشد و جانشینان پدافند غیرعامل منطقه، فرمانده حادثه و روسای HSE و حراست ارشد منطقه، رئیس افتای استان خوزستان و تنی چند از مسئولین امر حضور داشتند.

در بخش دیگری از این نشست، گواهینامه ی تمدید شده استاندارد ISMS توسط رئیس افتای استان خوزستان به مدیرعامل شرکت پتروشیمی فجر اعطا شد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان خوزستان استاندارد پتروشیمی سیل وزارت نفت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۶۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

بنابر روایت ایرنا، معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آن‌هاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاوردهای نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاوردها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیازهای جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903371

دیگر خبرها

  • جدایی «دالی» از «فرانسیس» با مواد منفجره پس کشف ششمین جسد!
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • اجرای ۴۵ برنامه ویژه دهه کرامت در منطقه ۷ اصفهان
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه