Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@19:43:28 GMT

فرماندار مهریز، ساماندهی تشکل های خیری را خواستار شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۲۳۱۳

فرماندار مهریز، ساماندهی تشکل های خیری را خواستار شد

به گزارش عصر روز شنبه روابط عمومی فرمانداری مهریز، رضا زارع زاده در جمع خیران پویش نذر من افزود: یکی از برنامه‌های اساسی، ساماندهی این تشکل‌ هاست تا در پروژه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی و آموزشی مشارکت کنند و با حمایت آنها بسیاری از طرح های معوق سامان یابد.
وی خاطر نشان کرد: دولت برای موفقیت در برنامه های مختلف فرهنگی و عمرانی و حتی تولید و اشتغال به جلب مشارکت و همکاری اعضای تشکل های مردمی و خیران نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین امام جمعه مهریز در پویش فرهنگی خیران در ایام مبارک رمضان گفت: خداوند در قرآن کریم از نیکوکاران یاد کرده و تجلیل از خیران کار بسیار پسندیده‌ای است.
حجت الاسلام عبدالرضا محی الدینی با دعوت از خیران و نیکوکاران برای پیوستن به این پویش گفت: کمک به فقرا و نیازمندان امر پسندیده‌ای است و دستگیری از آنان در ماه رمضان ثوابی دوچندان دارد.
در این مراسم از تعدادی خیران شهرستان تجلیل شد.
همچنین از پیراهن حمید بهزادپور دروازه بان تیم ملی فوتبال ساحلی رونمایی شد تا به مزایده گذاشته شود و درآمد حاصل از آن صرف کمک به نیازمندان گردد.
پویش نذر من توسط کمیته امداد و برای جمع آوری کمک به نیازمندان طراحی شده است.
مرکز شهرستان 55 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7541/ 6197
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اشتغال تیم ملی فوتبال دروازه بان روابط عمومی مزایده 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۲۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت به خیری استقلال و پرسپولیس با واگذاری به نهادهای اقتصادی؛آرزوهایی که دست‌یافتنی شدند

واگذاری استقلال و پرسپولیس به نهادهای اقتصادی می‌تواند این دو باشگاه را به سمت حرفه‌ای شدن پیش ببرد.

به گزارش مشرق، اتفاقی تاریخی در فوتبال ایران رخ داد و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که سال‌ها با مالکیت مشترک فعالیت می‌کردند به نهادهایی با ماهیت اقتصادی واگذار شدند تا وزارت ورزش مجبور نباشد کوه مشکلات این دو باشگاه را به دوش بکشد؛ آن هم در شرایطی که وزارت ورزش مسئولیت‌های مهم دیگری دارد و اصلا باشگاهداری جزو وظایف ذاتی این وزارتخانه نیست.

ساماندهی مشکلات استقلال و پرسپولیس به معضلی بزرگ برای وزارت ورزش تبدیل شده بود. بدتر اینکه هر بار که موفقیت یا ناکامی برای سرخابی‌ها رخ می‌داد وزارت ورزش به حمایت از یکی از این دو تیم متهم می‌شد. اگر استقلال به قهرمانی می‌رسید بازیکنان و مربیان و حتی پیشکسوتان تیم رقیب، وزارت ورزش را متهم به حمایت از آبی‌پوشان می‌کردند و عکس این اتفاق هم زمانی بود که استقلالی‌ها در هر ناکامی که برایشان رقم می‌خورد دلیل آن را حمایت وزارت ورزش از قرمزپوشان عنوان می‌کردند اما حالا با واگذاری این دو باشگاه، دیگر کسی نمی‌تواند کم‌کاری‌های فنی و مدیریتی‌ خود را گردن وزارت ورزش بیندازد.

اما مشکل بزرگی که با واگذاری استقلال و پرسپولیس حل شد رفع خطر حذف آنها به دلیل مالکیت مشترک از لیگ قهرمانان آسیا بود. پیش از این و در سال‌های گذشته کنفدراسیون فوتبال آسیا، استقلال و پرسپولیس را از حضور در رقابت‌ها کنار گذاشته بود و اگر وزارت ورزش همچنان مالکیت آنها را بر عهده داشت این اتفاق بار دیگر هم رخ می‌داد. حالا هواداران سرخابی نگرانی بابت حذف تیم‌های محبوب‌شان از آسیا ندارند و قهرمانی استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر بدون ثمر نخواهد بود.

همچنین می‌توان آینده استقلال و پرسپولیس را تضمین شده قلمداد کرد چرا که آنها به نهادهای اقتصادی واگذار شدند. ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر(۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵ درصد) انتقال پیدا کرد.

با توجه به اینکه یکی از مشکلات جدی استقلال و پرسپولیس در طول سال‌های گذشته، کمبود منابع مالی بود با واگذاری آنها به نهادهای اقتصادی می‌توان امیدوار بود از این پس برنامه‌ریزی‌های کلان اقتصادی برای این دو باشگاه انجام شود تا سرخابی‌ها بتوانند به مرحله درآمدزایی برسند.

در شرایطی که تیم‌های عربی و به خصوص عربستانی با جذب فوق‌ستاره‌های خارجی پا به رقابت‌های آسیایی می‌گذارند دیگر نمی‌توان با دست خالی به مصاف آنها رفت. لازم بود که یکبار برای همیشه استقلال و پرسپولیس در مسیری قرار بگیرند که به حرفه‌ای شدن ختم شود و البته نباید انتظار داشت این اتفاق یک شبه رخ دهد.

سرخابی‌ها به عنوان دو باشگاه قدیمی و ریشه‌دار که جایگاه مهمی در فوتبال کشور دارند از این پس می‌توانند روزهای امیدوارکننده‌تری را نسبت به گذشته تجربه کنند. اینکه برخی تلاش می‌کنند واگذاری آنها را شکست خورده قلمداد کنند را هم باید به حساب منافع از دست رفته‌شان گذاشت. موضوعی که گذشت زمان آن را اتبات خواهد کرد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • مصوبات کارگروه توسعه بر زمین مانده است
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود
  • عاقبت به خیری استقلال و پرسپولیس با واگذاری به نهادهای اقتصادی؛آرزوهایی که دست‌یافتنی شدند
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران