Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-28@20:21:52 GMT

شکر در بازار مولوی هم نایاب شد! +عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۸۳۱۹

شکر در بازار مولوی هم نایاب شد! +عکس

به گزارش جهان نيوز، این روز‌ها که بازار همه چیز، مشتریان و مردم را حسابی نقره‌داغ کرده، کالا‌های اساسی هم سعی کرده‌اند تا از این غافله عقب نمانند؛ از روغن جامد که مدت‌ها است در بازار کمیاب شده تا شکر که این روز‌ها نه تنها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، که حتی در بازار مولوی هم نایاب شده است. اما در این میان ستاد تنظیم بازار با همان گفتاردرمانی‌هایی که در ماجرای خودرو، گوشت و بسیاری از اقلام دیگر داشت، به جنگ با مشکل شکر در بازار رفته و طبیعی است که نتیجه آن چیزی بهتر از شرایط امروز نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و اوج‌گرفتن مصرف شکر و برخی اقلام دیگر در این ماه، مسئولان دولتی اعم از وزیر صمت، رئیس سازمان حمایت و مسئولان اتاق اصناف، بار‌ها در رسانه ملی ظاهر شدند و قول کنترل شرایط و عدم هرگونه کمبود کالا‌های اساسی را در بازار دادند؛ اما به نظر می‌رسد پیچ تنظیم شکر در بازار تاجایی ناکوک شده که اگر این روز‌ها سری به بازار مولوی بزنید، صدای ساز ناکوک آن را به وضوح خواهید شنید و در بازار مولوی که مرکز بزرگ عرضه اقلام اساسی از جمله شکر بود، حتی یک کیلو شکر هم یافت نمی‌شود و بجای شکر، برگه‌های سفید دست نویس یا تایپ شده‌ای را خواهید که دید پشت شیشه مغازه‌ها چسبیده و با خط درشت رویش نوشته «شکر نداریم؛ لطفاً سوال نپرسید».  
اما ماجرای نایاب شدن شکر فقط مربوط به بازار مولوی نیست؛ فروشگاه‌های بزرگ هم وضع مشابهی دارند به طوریکه در هیچیک از فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی از جمله شهروند، کوروش، دیجی‌کالا و ...، حتی یک قلم شکر سفید یافت نمی‌شود.  
به گفته بازاریان و کسبه مولوی، نایاب شدن شکر در بازار از آنجایی کلید خورد که مسئولان دولتی و تعزیرات، کسبه را ملزم کردند تا شکر را با قیمت ۳۴۰۰ تومان عرضه کنند درحالیکه این کسبه مدعی‌اند شکر را با قیمت‌هایی به مراتب بالاتر و حتی تا ۲ برابر این رقم خریداری می‌کنند. یکی از کسبه خیابان مولوی که سال‌ها به عنوان شکر فروش منطقه شناخته می‌شود، می‌گوید: تعزیرات و دولت، به جای کنترل قیمت در کارخانه، فشارشان را روی مغازه‌دار و کسبه گذاشته‌اند؛ خب چطور ممکن است من که سال‌ها توزیع کننده شکر بودم، بتوانم شکری را که توزیع کننده کارخانه با قیمت ۷۵۰۰ تومان به من می‌فروشد، ۳۴۰۰ تومان بفروشم؟

او می‌گوید: جالب‌تر اینجاست که شکر از جمله کالا‌های اساسی است که اختیار آن کاملاً دست دولت است و واردات آن هم با نظارت و مجوز دولت انجام می‌شود، ولی دولت بجای کنترل قیمت شکر از سرچشمه، روی آخرین نقطه متمرکز شده است؛ برای همین هم هست که در بازار شما شکر پیدا نمی‌کنید.  
یکی دیگر از کسبه بازار مولوی با نام بردن از کارخانجات تولید شکر که شکر را به قیمتی به مراتب بالاتر از قیمت مصوب دولت عرضه می‌کنند گفت: توزیع کنندگان کارخانه‌های شکر ک..، کارخانه شکر ه... و کارخانه شکر م...، با قیمت بالاتر از قیمت مصوب در خرده‌فروشی، شکرشان را می‌فروشند؛ خب در این شرایط چه انتظاری از من و کسبه بازار دارند که شکر را با قیمت پایین‌تر از کارخانه بفروشیم؟

نایاب شدن شکر در بازار و سکوت ستاد تنظیم بازار برای تنظیم این کالای اساسی درحالی است که با توجه به شدت عمل تعزیرات در گران فروشی شکر در بازار و رها شدن کارخانجات تولیدکننده، شکر در بازار به صورت قاچاقی بفروش می‌رسد و با قیمت‌های عجیب و غریبی خرید و فروش می‌شوند؛ قیمت‌هایی که از ۹ تا ۱۱ هزار تومان به ازای هر کیلو شکر در بازار سیاه در نوسان است.

این شرایط درحالی است که پیش از این عباس تابش رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده، ۱۱ اردیبهشت تاکید کرده بود: مردم مطمئن باشند که برای ماه رمضان و کل سال مشکلی در تأمین کالای اساسی نداریم. حتی قبل‌تر و در فروردین ماه، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه برای تامین کالا‌های اساسی مشکلی نداریم گفته بود، اقلام مورد نیاز ماه مبارک رمضان از همین الان بررسی و تامین شود.

منبع: جوان کپی متن خبر برچسب ها: بازار کالا گرانی

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: بازار کالا گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۸۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی شمس و مولوی در سینمای ایران

در شرایطی که گیشه سینماها تحت تاثیر اکران دو فیلم کمدی «تمساح خونی» و «سال گربه» قرار دارد، فروش 11میلیاردی «مست عشق» در دو روز اول اکران نوید یک رقیب جدید برای کمدی‌های در حال اکران را می‌دهد.

به گزارش فارس؛ مست عشق ساخته حسن فتحی با حضور پارسا پیروزفر  و شهاب حسینی اتفاق بی سابقه‌ای را در گیشه رقم زد و موفق شد طی دو روز اول اکران با جذب بیش از 160 هزار مخاطب فروشی بالغ بر 11 میلیارد تومان را به ثبت رسانده است که برای یک فیلم غیرکمدی موفقیتی بزرگ محسوب می‌شود.

پس از سال ها این اولین باری است که یک فیلم غیرکمدی موفق به شکستن این رکورد می‌شود، به گونه‌ای که «مست عشق» تنها در دو روز اول اکران توانست خود را به رتبه چهارم فروش کلی سینمای ایران در سال جدید برساند و بالاتر از فیلم‌هایی نظیر آسمان غرب، آپاراتچی،پرویز خان،نوروز و ایلیا در جستجوی قهرمان قرار گیرد.
 
شهاب حسینی در نقش (شمس تبریزی)، پارسا پیروزفر در نقش (مولانا)، حسام منظور در نقش حسام ‌الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، هانده ارچل در نقش (کیمیاخاتون)، بنسو سورال در نقش (مریم)،  بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (فرزند بزرگ مولانا)، هالیت ارگنچ ( پدر مولانا) و بوران کوزوم در نقش علاءالدین (پسر مولانا)  در «مست عشق» بازی کرده اند.

این فیلم برشی از زندگی مولانا و شمس تبریزی در سال‌های ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری قمری می‌باشد که رابطه مولانا با شمس تبریزی، عشقی که مولانا به او داشت، تأثیر فراوان شمس بر زندگی و اشعار مولانا، و عشق او به خدا و عرفان او را به تصویر می‌کشد. 

در جدول فروش سینمای ایران در حال حاضر تمساح خونی به کارگردانی جواد عزتی با بیش از 119 میلیارد تومان فروش در آستانه 2 میلیونی شدن تماشاگران خود است و پس از این فیلم درام اجتماعی «بی‌بدن» با بیش از 30 میلیارد فروش و کمدی «سال گربه» با 25 میلیارد و 500 میلیون تومان فروش در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چند عکس دیده نشده از هنرمندی که «مست عشق» را روی پرده ندید «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست فیلم سینمایی «مست عشق» با بیش از ۵۰ هزار مخاطب و ۳ میلیارد و ۵۸۶ میلیون تومان فروش در اولین روز

دیگر خبرها

  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • رکوردشکنی شمس و مولوی در سینمای ایران
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • یکی از نایاب ترین مدل های بسیار سریع مرسدس بنز (+فیلم و عکس)