Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - ایرنا - مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان گفت: بررسی ها نشان می دهد طی 2سال گذشته زایمان به روش سزارین در بیمارستان های تامین اجتماعی این استان به زیر 30 درصد رسیده که این میزان از میانگین ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز پایین تر است.

دکتر علی محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کاهش زایمان به روش سزارین در بیمارستان های تامین اجتماعی استان موضوع مهم و بزرگی محسوب می شود چرا که برای کاهش یک دهم آن باید آموزش و هزینه های بسیار بالایی صرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: آمار زایمان به روش سزارین در سطح بیمارستان های کشور به 45 درصد رسیده و حتی برخی آمار بیانگر آن است که 100 درصد زایمان ها در بسیاری از بیمارستانهای خصوصی نیز با این روش انجام می شود.
این مسئول ادامه داد: هم اکنون روش هایی نظیر زایمان در آب و زایمان بی درد در بیمارستانهای امام حسین(ع) و امید ابهر تامین اجتماعی انجام می شود که آمار بسیار بالایی را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: بر این مبنا، بیمارستان امام حسین(ع) زنجان به دلیل موفقیت چشمگیر در ترویج فرهنگ زایمان های طبیعی و کاهش سزارین و ارتقاء سطح سلامت مادر و نوزاد به عنوان سومین بیمارستان برتر کشور انتخاب شده است.
محمدی افزود: طی سال گذشته حدود سه هزار مورد زایمان طبیعی در بیمارستان امام حسین(ع) انجام شده که 87 درصد این زایمان ها با حضور بستگان بیماران بر بالین مادر انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ترویج زایمان طبیعی در بیمارستان های تحت پوشش تامین اجتماعی انجام می شود و در این ارتباط اتاق هایی به اسم ال دی آر (LDR ) طراحی و همه امکانات لازم برای خانم های باردار فراهم شده است در حالی که گذشته چنین چیزی مهیا نبود.
به گزارش ایرنا، طبق آمارهای اعلام شده 49 درصد زایمان ها در ایران به روش سزارین انجام می شود این درحالی است که طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی باید فقط 15 درصد زایمان ها با این روش باشد.
9646/6085

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي عمل سزارين تامين اجتماعي زايمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم

به گزارش همشهری آنلاین، صابر جباری مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟ سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شد | واکسیناسیون سرطان دهانه رحم انجام می‌شود | برنامه کنترل سقط جنین در کشور

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 848597 منبع: مهر برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم فرزندآوری طرح جوانی جمعیت

دیگر خبرها

  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است