Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر مهرام در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در قزوین اظهار کرد: مجموعه مدیریت بیمارستان رحیمیان الوند شهرستان البرز یا باید این بیمارستان را راه‌اندازی کنند یا شاید بخواهند که با دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین توافق کنند این در حالی است که بخش‌های اورژانس و درمانگاه تخصصی این بیمارستان فعال شده است.

وی افزود: اگر مدیریت بیمارستان رحیمیان نمی‌توانند یا نمی‌خواهند نسبت به راه‌اندازی بیمارستان اقدام کنند، دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین اعلام آمادگی کرده این بیمارستان را تحویل گرفته و راه‌اندازی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با بیان اینکه نمی‌توان بیمارستان رحیمیان را به بخش خصوصی واگذار کرد، ادامه داد: به این دلیل که اساسنامه این بیمارستان خیریه است باید به بخش خیریه یا دانشگاه علوم پزشکی واگذار شود.

مهرام اضافه کرد: اگر بیمارستان رحیمیان به دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین واگذار شود اساسنامه این بیمارستان را به اساسنامه دولتی تبدیل می‌کنیم و بیمارستان شهر الوند که نیمه کاره تحویل گرفتیم و در حال تغییر کابری و ساخت است را ادامه نمی‌دهیم و بیمارستان رحیمیان را به عنوان دولتی اداره می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: زمین قبلی بیمارستان خیریه سجادیه مهرگان شهر محمدیه با مشکلاتی مواجه شد و در داخل استان قزوین هم برخی عناصر کم‌لطفی کردند و نگذاشتند کار به پیش برود.

عوامل بیمارستان سجادیه در حال رایزنی برای خرید زمین هستند

این مسئول تصریح کرد: عوامل بیمارستان سجادیه در حال رایزنی و مذاکره برای خرید زمین دیگری در شهرک مهرگان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین افزود: تعرفه بیمارستان  سجادیه ترکیبی و در دو بخش تعرفه دولتی و خدمت به مردم خواهد بود.

مهرام ادامه داد: بیمارستان سجادیه حدود 128 تختخوابی خواهد بود که 64 تخت آن برای بخش جنرال شامل داخلی، اطفال، زنان و جراحی و غیره و بخش دیگر آن هم مربوط به سوانح و سوختگی خواهد بود که کل استان قزوین و استان‌های مجاور را پوشش خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: مراحل اجرایی بیمارستان 700 تختخوابی قزوین در آغاز شده و پیمانکار فعال بوده و پروژه در حال ساخت است و فنداسیون و سفت‌کاری طبقه پایین به اتمام رسیده و طبقه همکف بیمارستان در حال ساخت است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۵۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است