Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، اخیرا گزارشی در حوزه بازار نقاط کوانتومی منتشر شده که در آن حجم این بازار در سال ۲۰۲۴، رقم ۶۱٫۴ بیلیون دلار پیش‌بینی شده است. این گزارش نرخ رشد بازار را از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ در حدود ۶۱٫۴ درصد تخمین می‌زند.

نقاط کوانتومی بلورهای نیمه‌هادی هستند که در صنایع مختلف نظیر ساخت نمایشگر و تجهیزات الکترونیکی استفاده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی سال‌های گذشته تقاضا برای این ماده رو به افزایش بوده که دلیل این امر، اثربخشی این ماده در بهبود عملکرد محصولات است.

نقاط کوانتومی در حوزه‌های اپتوالکترونیک، قطعات نوری، سلامت، زیست‌پزشکی، زیست‌فناوری، انرژی و امنیت کاربرد دارند. روش‌ها و فرآیندهای مختلفی برای تولید این نقاط وجود دارد که از آن جمله می‌توان به سنتز کلوئیدی، آرایش ویروسی و تولید توده‌ای اشاره کرد. اولین مزیت تمام این روش‌ها آن است که می‌توان با آن‌ها به سادگی و با هزینه کم و کارایی بالا نقاط کوانتومی را تولید نمود. پیش‌بینی می‌شود که با پیشرفت در حوزه فناوری چاپ و امنیت، بازار نقاط کوانتومی رشد قابل توجهی داشته باشد.

بیشترین رشد در بازار، مربوط به فناوری ساخت تلویزیون است. نقاط کوانتومی انقلابی در فناوری ساخت تلویزیون ایجاد کرده‌اند به طوری که این مواد به بسیاری از چالش‌هایی که در ساخت LED و LCD وجود دارد، پاسخ می‌دهند. نقاط کوانتومی کارایی تقریبا ۱۰۰ درصد در نشر نور دارند. زمانی که این مواد در LCDها استفاده می‌شوند موجب بروز مزیت‌های مختلفی شده و کیفیت محصول را ارتقاء می‌دهند. یکی از دلایل رشد بازار، همین افزایش کیفیت در تولید تلویزیون است. از دیگر مزیت‌های استفاده از نقاط کوانتومی در ساخت تلویزیون، کاهش مصرف انرژی است.

با اینکه استفاده از نقاط کوانتومی کیفیت تلویزیون‌ها را بهبود داده اما هزینه بالای این فناوری یکی از چالش‌های رایج شدن نقاط کوانتومی در تلویزیون‌ها است. هر چند که قیمت این فناوری در حال کاهش بوده و می‌توان انتظار داشت که تقاضا برای این تلویزیون‌ها در آینده نزدیک افزایش یابد.

انتهای پیام/

169 / 156 بازار ساخت تلویزیون کوانتومی قطعات نوری زیست پزشکی زیست فناوری نرخ رشد بازار دلار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بازار ساخت تلویزیون کوانتومی زیست پزشکی زیست فناوری نرخ رشد بازار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی؛ از داده تا ثروت»، توسط دانشگاه اراک، با حمایت ایرانسل، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک، پارک علم و فناوری استان مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک و شرکت آلومینیوم ایران، از چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک و پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. ایرانسل علاوه بر حمایت از این رویداد، به همراه تیم داوری ایرانسل لبز، در مرحله اختتامیه و داوری ایده‌های نوآور حوزه هوش مصنوعی، مشارکت می‌کند.

این رویداد حوزه هوش مصنوعی، موضوعات رایانش تکاملی، یادگیری ماشین، رباتیک، بینایی ماشین، بازشناسی گفتار و پردازش رایانه‌ای، ایده‌های نوآور و فناور مرتبط با حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، مدیریت شهری، فناوری اطلاعات، بهداشت و سلامت، سرویس‌های مالی، آموزش، سرگرمی و بازی، تحلیل شبکه‌های اجتماعی و …، را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و به نفرات و تیم‌های برتر، جوایز ارزنده نقدی و امکان پذیرش در پارک علم و فناوری اراک را اهدا می‌کند. مخاطبین این رویداد نیز دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، کارآفرینان و صنعت‌گران فعال در حوزه هوش مصنوعی‌اند.

این رویداد که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است، با برگزاری بوت‌کمپ در روز چهارشنبه ۱۲ اردیهبشت ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند و مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان نیز، شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳، در پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با برگزاری و مشارکت در رویدادهای استارتاپی، اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • لزوم حمایت فدراسیون فوتبال از پروژه ساخت فیلم «شهدای تیم فوتبال آزادی سمنان»
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • دانشمندان درباره «جهان‌های موازی» چه می‌گویند؟
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟