Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار گالیکش گفت: در سیل و رانش‌های اخیر بخش زیادی از اراضی کشاورزی این شهرستان دچار خسارت شد که تاکنون ۱۲۰ پرونده برای دریافت غرامت تشکیل و برای تأیید نهایی به کارگروه استانی معرفی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه؛ صبح امروز، حسین مایلی در جلسه کارگروه مدیریت بحران شهرستان گالیکش اظهار داشت: در حوادث اخیر بخشی از جاده‌های بین مزارع در این شهرستان در اثر رانش خسارت دید که با همکاری در سازمان جهاد کشاورزی این جاده‌ها در حال ترمیم و بازسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توزیع ۲۶ تن بذر گواهی شده کلزا در این شهرستان گفت: امسال سطح زیرکشت کلزا در این شهرستان افزایش یافته است.

مایلی افزود: در مجموع ۱۹ هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیرکشت گندم، جو و کلزا قرار گرفته است.

فرماندار گالیکش ادامه داد: چهار مرکز خرید در شهرستان آماده تحویل محصولات گندم و کلزا است و مشکلی برای خرید و انبار محصولات وجود ندارد.

وی بیان کرد: معاینه فنی ۱۶۰ دستگاه کمباین برای جلوگیری از هدر رفت محصولات کشاورزان انجام شده است.

فرماندار گالیکش با اشاره به اینکه وقوع سیل در بسیاری از استان‌ها خسارت‌های زیادی به مردم و دولت وارد کرده است، خاطرنشان کرد: دولت برای اینکه بتواند بخشی از خسارت‌ها را جبران کند، اعتبار ویژه‌ای برای استان گلستان در نظر گرفته است.

سیلاب ۱۸۰ میلیارد تومان خسارت در شهرستان گالیکش برجای گذاشت

فرماندار گالیکش با بیان اینکه سیل اخیر ۱۸۰ میلیارد تومان خسارت به بخش‌های مختلف این شهرستان وارد کرده است گفت: در اثر سیل ۱۰۰ هکتار عرصه‌های منابع طبیعی شهرستان از بین رفت.

وی اظهار داشت: یک‌صد هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی در سیل اخیر از بین رفت. عمده این خسارت‌ها به جاده‌های بین مزارع و مسیر دسترسی به عرصه‌های منابع طبیعی وارد شده است. جهاد کشاورزی و منابع طبیعی با تمام توان و با ماشین‌آلات موجود تلاش می‌کنند تا این مسیرها را ترمیم و بازسازی کنند.

وی افزود: اراضی شیب‌دار بخش زیادی از عرصه‌های منابع طبیعی این شهرستان را تشکیل می‌دهد و ما تلاش می‌کنیم با کشت محصولاتی مانند زیتون و گیاهان دارویی از فرسایش خاک جلوگیری کنیم.

فرماندار گالیکش با اشاره به تشکیل 169 پرونده برای 250 هکتار زمین کشاورزی خسارت دیده بیان داشت: تاکنون 169 پرونده به میزان 250 هکتار اراضی خسارت دیده ناشی از سیل به مبلغ 45 میلیارد تومان برای پرداخت غرامت به استان ارسال شده است. همچنین 150 پرونده دیگر به میزان 237 هکتار و به مبلغ 41 میلیارد تومان در مراحل پایانی قرار دارد و پس از تصویب به مرکز استان ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه گالیکش یکی از شهرستان‌های سیل‌زده استان است، ادامه داد: هر هفته قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده در استانداری با هدف بررسی سطوح خسارت دیده تشکیل می‌شود. کارگروه پشتیبان استان تلاش می‌کند تا غرامت به خسارت دیدگان واقعی پرداخت شود.

مایلی گفت: بیشترین حجم خسارت در شرق استان به ویژه شهرستان گالیکش در حوزه زیرساخت‌ها است. در مجموع تاکنون 180 میلیارد تومان به شهرستان در حوزه‌های مختلف خسارت وارد شده است.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین خسارت‌ها به ترتیب در بخش‌های منابع طبیعی با 76 میلیارد تومان، راه و جاده 35 میلیارد تومان، بنیاد مسکن 10 میلیارد تومان بوده است.

فرماندار گالیکش بیان داشت: یک‌هزار و 200 کلنی زنبورعسل، 174 رأس دام سبک، 6 رأس دام سنگین، 180 جایگاه دامداری،60 واحد انبار علوفه و 100 تن خوراک دام در سیل از بین رفته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۸۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی

احمد آخوندی سرپرست فرمانداری مهریز گفت: بر اثر بارش‌های اخیر و جاری شدن سیلاب، ۹ منزل سطح شهر و مناطق روستایی دچار خسارت شدند.

وی افزود: خسارت وارده به منازل بالای پنجاه درصد بوده که بررسی و اقدام لازم صورت گرفته است.

دهقانیزاده فرمانده حوزه علی بن ابطالب (ع) مهریز گفت: گروه‌هایی که به صورت خودجوش برای کمک به شهروندان مهریزی آماده به خدمت بودند، گروه‌های جهادی بودند که با هماهنگی‌های صورت گرفته در راستای تخلیه سیلاب، رفع گل و لای خانه‌های درگیر سیل اقدامات موثری را انجام دادند.

وی افزود: در قالب سه گروه جهادی حدود سی نفر از بسیجیان و جهادگران چای کار بودند و کمک کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • تخلیه روستاهای بحرانی زیرکوه‌
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • جزئیات جدید از سیلاب در اصفهان | اعلام آخرین وضعیت محورهای این استان
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • خسارت بارش باران درشمال اصفهان/سیلاب در روستای صالح‌آباد جاری شد