Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@02:03:56 GMT

اجرای طرح آموزش مفاهیم مدیریت پسماند به ۵۵ هزار خانوار قمی

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۳۰۷۸

اجرای طرح آموزش مفاهیم مدیریت پسماند به ۵۵ هزار خانوار قمی

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به اجرایی شدن طرح آموزش مفاهیم مدیریت پسماند و تفکیک از مبدأ در سطح مناطق قم گفت: هدف از برگزاری این دوره ارائه آموزش به ۵۴ هزار خانوار ساکن در منطقه دو است. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

سید عبدالله میرابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به اجرایی شدن طرح آموزش مفاهیم مدیریت پسماند و تفکیک از مبدأ در سطح منطقه دو شهری اظهار داشت: این طرح از سوی سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم و با همکاری منطقه دو اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم افزود: یکی از برنامه‌هایی که در سیاست سازمان مدیریت پسماند تعریف‌ شده آموزش گروه‌های هدف است، این آموزش برای کارمندان ادارات و دانش آموزان مدارس به‌صورت جداگانه و برای سطح شهروندان هم آموزش به صورت چهره به چهره و برای زنان خانه‌دار در درب منازل انجام می‌گیرد.

دومین غرفه‌ تفکیک و بازیافت پسماندها در ایلام افتتاح شد140 میلیارد تومان در حوزه پسماند و توسعه فضای سبز در کرج سرمایه‌گذاری می‌شودنبود مشارکت مردمی از مهمترین موانع در مدیریت پسماندها خراسان جنوبی است

 وی به نحوه اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: این آموزش‌ها به‌صورت گسترده انجام و در آن کارشناسان به درب منازل شهروندان مراجعه کرده و اقدام به آموزش نحوه تفکیک پسماند خشک و تر، کم‌ حجم‌سازی و رطوبت‌گیری پسماندها و غیره می‌کنند.

میرابراهیمی با بیان اینکه انجام این طرح از ناحیه یک منطقه دو شروع‌ شده است، ابراز کرد: هدف از برگزاری این دوره ارائه آموزش به 54 هزار خانوار ساکن در منطقه دو است، دو سال پیش هم این کار انجام شد اما به دلایل مختلف ازجمله کیفی نبودن این آموزش‌ها مجدداً بازآموزی می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم خاطرنشان کرد: این طرح در مناطقی که آموزش‌ها ضعیف بوده به‌صورت لکه‌گیری در حال انجام است که شامل منطقه 2 و 8 می‌شود، با توجه به نیازسنجی در این مناطق ضرورت دارد که در منطقه دو این آموزش‌ها انجام بگیرد و منطقه 8 هم در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه تعداد آموزش گران 10 نفر هستند که از میان دانشجویان رشته‌های نزدیک به پسماند انتخاب شده‌اند عنوان کرد: تعدادی از نیروها هم پشتیبان هستند که آمارها را جمع‌آوری و کنترل می‌کنند؛ در کنار این آموزش‌ها از شهروندان برای داشتن ارتباط دوسویه و عدم مراجعه مجدد به درب منازل اطلاعات لازم را می‌گیریم.

میرابراهیمی در پایان با تأکید بر داشتن نظم در اجرای این طرح و انتقاد از برخی بی‌نظمی‌های به وجود آمده در طرحی که دو سال پیش اجرا شد ابراز امیدواری کرد: پیش‌بینی این بوده که تا دو ماه آینده این آموزش‌ها به اتمام برسد.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟

رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در مورد دلایل تبدیل ۱۵۴ قرارداد به ۱۴ قرارداد اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی شهرداری تهران، موضوع رفت و روب و نظافت شهر است. چندین سال و در ادوار مختلف بر روی این موضوع و نحوه پاکسازی و نظافت شهر فکر و کار شده و همچنین قوانین و قرارداد‌هایی منعقد و یا اصلاح شده است. 

وی افزود: در نیمه‌دوم دهه هشتاد، قرارداد‌ها به صورت تجمیعی بسته شد. ۱۸۰ قرارداد به ۵ قرارداد تبدیل و شهر به ۵ پهنه تقسیم و به پیمانکاران واجد شرایط واگذار شد. علت این موضوع مکانیزه کردن رفت و روب شهر توسط پیمانکاران بود. این طرح همچنین در نیمه اول دهه نود هم ادامه داشت که وضعیت رفت و روب خوبی را در آن مقطع شاهد بودیم. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه از نیمه دوم دهه نود تعداد قرارداد‌ها به بیش از ۱۵۰ قرارداد افزایش یافت، ادامه داد: این امر موجب تکثر و در واقع تضعیف پیمانکاران شد و در نتیجه شاهد آغاز روند کاهش کیفیت نظافت و رفت و روب شهر بودیم. 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه امروز یک تجربه خوبی را از گذشته کسب کردیم و با یک نگاه بلند ۱۵۴ قرارداد را به ۱۴ قرارداد تبدیل کردیم، تصریح کرد: پیمانکارانی که توانایی فنی، مدیریت و مالی بهتری داشتند با شرکت در مناقصه کار را آغاز کردند. زمان اجرای قرارداد‌ها از یک سال به سه سال افزایش یافت و شرایط برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم شد تا پیمانکاران با توجیه اقتصادی پای کار نظافت شهر بیایند و در این حوزه با نگاهی ۳ ساله سرمایه‌گذاری کنند. 

محمدی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی ۳ ماهه‌ای که قرارداد‌های جدید به پیمانکاران ابلاغ شده است، در حوزه تنظیف و نگهداشت شهر بالغ بر ۲هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در سازمان مدیریت پسماند سرمایه‌گذاری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد