Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که رژیم صهیونیستی فروشنده سلاح و تجهیزات جاسوسی به ۸ کشور ناقض حقوق بشر است که نام امارات متحده عربی نیز در میان آن‌ها به چشم می‌خورد. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۶ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری عربی پرس، سازمان عفو بین‌الملل اطلاعات جدیدی درباره دخالت رژیم صهیونیستی در معاملات فروش سلاح و تجهیزات جاسوسی به کشورها و رژیم های خودکامه در جهان که آنها را برای قتل و تعقیب و آزار و شکنجه به کار می‌گیرند منتشر کرد، نام امارات متحده عربی نیز در لیست خریداران این تجهیزات مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان عفو بین‌الملل رژیم صهیونیستی را به صادرات سلاح به کشورهایی که حقوق بشررا به شکل روشمند نقض می‌کنند، متهم کرده است. روزنامه هآرتص که بیشتر گزارش‌های عفو عمومی را منتشر می‌کند با عنوان تصویر وحشتناک اعلام کرد که رویدادهای ماه‌های اخیر مانند تبادل آتش با غزه و انتخابات کنست و تنش میان ایالات متحده و ایران موجب اختلال در این چشم انداز شده و وقتی برای پرداختن به جریان صادرات سلاح و تجهیزات جاسوسی توسط رژیم اشغالگر به کشورهایی که محکوم به رژیم تاریک هستند باقی نمی گذارد.

هشدار حماس درباره موج روزافزون عادی‌سازی روابط اعراب و رژیم صهیونیستیرژیم صهیونیستی و نکبت‌های متوالی در جهان اسلام

هآرتص تاکید می کند که محتوای گزارش جدید عفو بین الملل باید به این مسئله مهم اختصاص پیدا کند که تصویر وحشتناکی از اوضاع کنونی منعکس می کند و هشدار می دهد که این امر می تواند با پیشرفت وسیع سیستم دیجیتال و بهره برداری سازمان های سرکوب و استکبار تشدید شود.

هآرتص اعلام کرد که رژیم صهیونیستی مسوول رسمی تجارت سلاح است، هرچند که این کار اغلب توسط شرکت‌های خصوصی انجام می‌شود.

هآرتص به اطلاعاتی اشاره کرد که مربوط به 8 کشور خریدار تجهیزات نظامی از رژیم صهیونیستی در سال های اخیر است. سازمان عفو بین الملل در گزارش خود باعنوان " بدون نظارت – سلاح در دست قاتلان" اعلام کرد که سلاح های رژیم صهیونیستی گاهی پس از یک سری معاملات ثانویه به مقصد می‌رسد و به این ترتیب نظارت بین‌المللی و حتی شروطی که خود رژیم صهیونیستی وضع کرده را دور می زند.

گزارش سازمان عفو عمومی دلیلی محکم و عینی است بر صادرات سلاح توسط رژیم صهیونیستی به 8 کشوری که حقوق بشر را به شکلی روشمند نقض می کنند. سودان جنوبی، میانمار، فیلیپین، کامرون، آذربایجان، سریلانکا، مکزیک و امارات متحده عربی 8 کشوری هستند که به دستگاه جاسوسی و سیستم‌های ردیابی «بیگاسوس» رژیم صهیونیستی مجهز شده اند.

سازمان عفو عمومی اشاره می‌کند که این اطلاعات بر اساس گزارش های سازمان حقوق بشر است اما به اطلاعات وزارت امنیت رژیم صهیونیستی اعتماد نمی کند؛ چرا که شفافیت سازی و توجه سازمان عفو عمومی به این اطلاعات را رد می‌کند.

انتهای پیام/

R36346/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اسرائیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسرائیل اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۰۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو

قانونگذاران حزب دموکرات آمریکا در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس جمهور این کشور گفتند که آنها معتقدند شواهد کافی وجود دارد که ثابت کند رژیم صهیونیستی با محدود کردن ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار جنگ زده غزه، قوانین این کشور را نقض کرده است.

براسای گزارش الجزیره، در این نامه که توسط ۸۶ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا امضا شد، آمده است: محدودیت‌های اعمال شده توسط اسرائیل در مورد کمک‌ها تردیدهایی را در مورد تبعیت آن از یک ماده در قانون کمک خارجی آمریکا ایجاد می‌کند که دریافت‌کنندگان تسلیحات مورد نیاز آمریکا را ملزم به رعایت آن می‌کند.

پس از آن که قانونگذاران دموکرات شروع به زیر سوال بردن میزان تبعیت رژیم صهیونیستی از قوانین بین المللی در جنایات خود در غزه کردند، بایدن یک یادداشت امنیت ملی را صادر کرد که به ضمانت‌های کتبی صهیونیست‌ها نیاز داشت.

قانونگذاران گفتند که رژیم صهیونیستی در برابر درخواست‌های مکرر آمریکا برای باز کردن مسیر‌های دریایی و زمینی کافی برای ارسال کمک به غزه مقاومت کرده و به گزارش‌هایی مبنی بر عدم ورود غذای کافی برای جلوگیری از قحطی، اعمال سیستم بازرسی و محدودیت‌های خودسرانه بر کمک‌های ارسال به غزه مقاومت کرده است. 

این قانونگذاران نوشتند: ما از دولت انتظار داریم که اطمینان حاصل کند که اسرائیل به قوانین موجود پایبند است و تمام اقدامات ممکن را برای جلوگیری از فجایع انسانی بیشتر در غزه انجام می‌دهد. 

از سویی دیگر حداقل چهار دفتر وزارت امور خارجه آمریکا ماه گذشته به آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور اطلاع دادند که اظهارات رژیم صهیونیستی در خصوص غزه را «معتبر و غیرقابل اعتماد» می‌دانند.

بر اساس این یادداشت، اگر ضمانت‌های رژیم صهیونیستی زیر سوال برود، بایدن این گزینه را خواهد داشت که از طریق اقداماتی از جستجوی تضمین‌های جدید تا تعلیق انتقال تسلیحات آمریکا به این وضعیت رسیدگی کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آماده باش یمن برای آغاز مرحله چهارم نبرد با رژیم صهیونیستی
  • اسموتریچ: ارتش باید امروز وارد رفح شود
  • گیر کردن نتانیاهو در میان آرواره‌ها
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات/ هشدار درباره راه افتادن حمام خون در رفح
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو