Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@03:35:09 GMT

سرمایه‌گذاری ۷۵۰۰ میلیارد تومانی در زنجان

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۷۹۱۰

سرمایه‌گذاری ۷۵۰۰ میلیارد تومانی در زنجان

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان زنجان گفت: حدود ۱۰ هزار و ۲۳۸ پروانه بهره‌برداری در استان با ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ۴۲ هزار نفر اشتغال در حوزه صنعت صادر شده است. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۶ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، ناصر فغفوری شامگاه دوشنبه در جلسه شورای استانی گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی آماری در مورد آخرین وضعیت صنعت، معدن و تجارت استان ارائه داد و اظهار داشت: بخش عمده سرمایه‌گذاری استان در بخش خصوصی است و حضور کارخانجات دولتی در استان ما نسبت به استان‌های دیگر محدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک هزار و 615 درخواست سرمایه‌گذاری با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری 21 هزار میلیارد تومانی و پیش‌بینی اشتغال 55 هزار نفر در استان وجود دارد، تصریح کرد: حدود 10 هزار و 238 پروانه بهره‌برداری در استان با 7 هزار و 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری و 42 هزار نفر اشتغال در حوزه صنعت صادر شده است.

3700 میلیارد ریال پروژه در بخش آی.سی.تی استان اردبیل سرمایه‌گذاری شدسخت‌گیری‌ ادارات سرمایه‌گذاران را فراری می‌دهد‌دستگاه‌های اجرایی نباید با بهانه‌تراشی روند سرمایه‌گذاری را مشکل کنند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: با وجود اینکه سال 97 سال سختی برای حوزه صنعت بود ولی طبق آمار درخواست سرمایه‌گذاری صنعتی در استان نسبت به سال 96 بسیار متفاوت بوده است.

وی با بیان اینکه در سال 96، 598 درخواست سرمایه گذاری داشتیم که در سال 97 به 763 درخواست رسیده است، افزود: از لحاظ تعداد 28 درصد نسبت به سال 96  رشد داشته و حجم سرمایه‌گذاری سال 96 حدود 4 هزار میلیارد تومان بوده که در سال 97 به 10 هزار میلیارد تومان رسیده که افزایش و رشد قابل توجهی است.

  فغفوری بیان کرد: از 7 هزار و 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری بیش از 3 هزار میلیارد تومان مربوط به سرمایه گذاری خارجی از جمله ژاپن، ترکیه، آلمان و چین است.

وی پیش بینی اشتغال درخواست سرمایه گذاری در سال 96 را حدود 11 هزار نفر عنوان کرد و گفت: این آمار در سال 97، 18 هزار و 800 نفر بوده که از لحاظ اشتغال 62 درصد رشد داشته که متاثر از فضای کسب و کار قدرت بخش خصوصی، بخش اقتصادی و حمایت استانداری استان بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به اینکه سهم استان از صدور جواز تاسیسات حدود 3 درصد کل کشور است هرچند از لحاظ وسعت و جمعیت حدود 1.3 درصد کشور هستیم، ادامه داد: از لحاظ سرمایه گذاری صنعتی حدود 4 درصد کل کشور را به خود اختصاص داده‌ایم و  از لحاظ اشتغال حدود 3.4 درصد نسبت به سهم جمعیتی و وسعتی است که نشان دهنده رشد 2 برابری در این زمینه هستیم.

وی با اشاره به اینکه از لحاظ تحقق اشتغال از حدود 11 هزار و 895 نفر حدود 7 هزار و 492 نفر از طریق مرکز استان بوده است، بیان کرد:  در سال 97، 8 هزار پروانه صنفی حوزه  اصناف صادر شده است.

فغفوری از برگزاری 79 جلسه کارگروه تسهیل استان خبر داد  و گفت: این جلسات 706 مصوبه داشته در مجموع 94 درصد مصوبات کارگروه تسهیل استان محقق شده و حدود 45 مصوبه در دست اجراست.

وی به پروژه‌های سطح استان اشاره کرد و گفت: پروژه‌های خوبی در سطح استان به بهره‌برداری رسیده مثل پروژه کنسانتره سنگ آهن با 120 میلیارد تومان سرمایه گذاری، واحد کنستانتره مس چینی‌ها که در اول شهریور افتتاح می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان از تبدیل شدن استان به  قطب تولید مواد شیمیایی کشور خبر داد و گفت: توسعه فرآوری توتون ژاپنی‌ها، توسعه مجموعه صنایع زنگان در شهرک شماره یک با پیشرفت 50 درصد و طرح توسعه راشا کاسپین در حال انجام است.

وی با اشاره به راه‌اندازی بزرگترین واحد نساجی بخش خصوصی در شهرک شماره یک زنجان تصریح کرد: 100 درصد ماشین آلات این واحد صنعتی وارد شده و تا سال 99 با 2 هزار پرسنل به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام/ش

R41375/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران