Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@00:12:04 GMT

تشکیل ستاد انتخابات در 27 استان

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۸۳۶۸

تشکیل ستاد انتخابات در 27 استان

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: تاکنون در ۲۷ استان از ۳۱ استان کشور ستادهای انتخابات استان تشکیل شده است و مقدمات تشکیل ستاد انتخابات در ۴ استان باقیمانده نیز فراهم شده است.

به گزارش ایسنا، سید اسماعیل موسوی با اشاره به برگزاری سومین جلسه ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: در جلسه امروز رئیس کمیته مالی و پشتیبانی ستاد انتخابات گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات کمیته در رابطه با بودجه و منابع مالی و اعتباری انتخابات ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه تاکید شد که ابزار و اقلام انتخاباتی از منابع و تولیدات داخلی در جهت حمایت از تولید ملی استفاده شود. همچنین توصیه شد حتی الامکان در هزینه‌کردها صرفه‌جویی شود و کمترین میزان مصرف را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در این جلسه ستاد انتخابات، اصلاح آئین نامه مجلس خبرگان رهبری مطرح شد، افزود: این اصلاحیه به پیشنهاد وزیر محترم کشور به شورای نگهبان ارسال شد و شورای نگهبان در کمترین وقت ممکن این اصلاحیه را بررسی و تصویب کرد. حاصل این تغییر در آئین نامه و اصلاح آن این بود که از این پس در موارد همزمانی برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، تنها یک هیئت اجرایی در حوزه‌های انتخابیه تشکیل خواهد شد و از تعدد هیئت‌های اجرایی پرهیز می‌شود که این امر یک گام مثبت برای بهبود فرآیند انتخابات است.

موسوی ادامه داد: در انتخابات پیش رو، در ۵ استان کشور در کنار برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، برای انتخاب ۶ نفر از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری نیز انتخابات برگزار خواهیم کرد و به این ترتیب در استان‌های تهران، قم، خراسان شمالی، خراسان رضوی و فارس مشمول این این قانون خواهند بود.

دبیرستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: همایش سراسری فرمانداران در تیر ماه سال جاری با هدف آموزش قوانین و مقررات انتخابات برگزار خواهد شد که راهکارهای برگزاری این همایش در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور تصریح کرد: تاکنون در ۲۷ استان از ۳۱ استان کشور ستادهای انتخابات استان تشکیل شده است و مقدمات تشکیل ستاد انتخابات در ۴ استان باقیمانده نیز فراهم شده که به زودی این امر محقق خواهد شد.

سخنگوی ستاد انتخابات در پایان اشاره کرد: بررسی لایحه جامع انتخابات در مجلس شورای اسلامی آغاز شده است و در این هفته کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی, موادی از لایحه جامع پیشنهادی دولت را بررسی کرد و انتظار داریم در سایر کمیسیون‌ها نیز این بررسی‌ها با سرعت پیگیری شود تا تکلیف لایحه جامع انتخابات هر چه سریع‌تر روشن شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسماعیل موسوی انتخابات 98 دبیر ستاد انتخابات کشور ستاد انتخابات كشور یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۸۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

گفتنی است، دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • شورای امنیت درباره غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • مراحل برخورد با افراد بی‌حجاب بر اساس لایحه عفاف و حجاب
  • شورای امنیت درباره گور‌های دسته‌جمعی در غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • تشکیل جلسه شورای امنیت برای گور‌های جمعی غزه