Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@00:46:46 GMT

پاسخ حناچی در مورد بکارگیری بازنشستگان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۶۱۲۸

یکی از نهاد‌های درگیر قانون منع به کارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های دولتی، شهرداری تهران بود که در نهایت در آبان ماه سال ۹۷ از سوی معاونت منابع انسانی شهرداری تهران ممنوعیت بکارگیری و ادامه فعالیت بازنشستگان در شهرداری تهران ابلاغ شد.

احکام انتصابی اخیر شهردار تهران در معاونت‌های مختلف شهرداری منجر شد تا یک عضو شورای شهر تهران در صحن شورا نسبت به انتصاب برخی از افراد با سابقه و نزدیک به سن بازنشستگی در شهرداری تهران و توجه به جوانسازی ساختار مدیریت دستگاه‌های دولتی به خصوص در شهرداری، به شهردار تهران تذکر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن رسولی عضو شورای شهر تهران، درباره توضیحات شهردار تهران نسبت به تذکر خود مبنی بر عدم به کارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های دولتی و توجه به لزوم جوانسازی ساختار مدیریت دستگاه‌های دولتی و اجرای روح قانون منع به کارگیری بازنشستگان اظهار کرد: شهردار تهران در پاسخ به تذکر رسمی من، مبنی بر تفویض در اجرای قانون بازنشستگی مدیران و معاونان در شهرداری تهران اعلام کرد، پس از ابلاغ حکم رئیس جمهور مبنی بر منع بکارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های دولتی هیچ یک از مدیران بازنشسته در شهرداری تهران به کارگیری نشده‌اند و هیچ یک از مدیران منصوب در شهرداری تهران بازنشسته نیستند.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری و سایر قوانین مربوط به امور پرسنلی و نیروی انسانی دستگاه‌های مختلف، کارکنان دولت یا باید شاغل به خدمت یا مأمور به خدمت یا در مرخصی بدون حقوق و یا بازنشسته رسمی باشند.

رسولی ادامه داد: طبق قانون مجلس شورای اسلامی مبنی بر منع به کارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های دولتی، افرادی که از لحاظ سنوات خدمتی ۳۵ سال خدمت را سپری کردند و بنا به درخواست خود فرد و یا با اعلام دستگاه مربوطه حکم بازنشستگی آن‌ها صادر شده است، به کارگیری مجدد این افراد در دستگاه‌های دولتی ممنوع است و شامل قانون منع به کارگیری بازنشستگان می‌شوند.

وی تصریح کرد: نکته ظریف مصوبه مجلس شورای اسلامی این است که به عنوان مثال فردی که ۴۰ سال در دستگاه‌های دولتی خدمت کرده و حکم بازنشستگی او صادر نشده است، طبق قانون مصوب مجلس این فرد شامل قانون منع به کارگیری بازنشستگان نمی‌شود و نمی‌توان گفت که چرا این فرد ۴۰ سال در دستگاه دولتی مشغول به خدمت است و به جای بازنشسته شدن در سایر دستگاه‌های دولتی دوباره به کار گرفته می‌شود.

رسولی تاکید کرد: علت به کارگیری مجدد این دسته از افراد این است که حکم بازنشستگی آن‌ها صادر نشده و مادامی که حکم بازنشستگی آن‌ها صادر نشود، بکارگیری این دسته از افراد بلامانع است.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: نکته اول این است که تداوم خدمت افرادی که از حیث پر شدن ظرفیت خدمت (۳۵ سال) وفق قانون اخیر مجلس خلاف قانون نیست و نکته دیگر این است صرف نظر از قانون و در کنار نقاط قوت و ضعف آن جوانسازی ساختار مدیریت کشور در دستور کار دولت قرار گرفته است و درخواست من این است که مدیریت کشور به طور جدی این هدف را دنبال و افراد بالای ۳۵ سال خدمت را بازنشسته اعلام کند.

رسولی ادامه داد: نکته قابل تأکید این است که در این موضوع مشخص شهرداری تهران طبق قانون عمل کرده و خلافی صورت نگرفته است، اما روح قانون ایجاب می‌کند افراد بالای ۳۵ سال خدمت در نهاد‌های دولتی بازنشسته شوند.

وی تأکید کرد: پاسخ شهردار تهران نسبت به تذکر من درباره منع بکارگیری بازنشستگان در شهرداری تهران پاسخ قانع‌کننده‌ای بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قانون شهرداری تهران شهردار تهران بازنشستگی مجلس شورای اسلامی بازنشستگی شهردار تهران شهرداری تهران قانون مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی

طی یک ماه گذشته ارقام متفاوتی از خودرو‌های وارداتی دپو شده در گمرکات کشور و مناطق آزاد منتشر شده است؛ به طوری که وزیر صمت خودرو‌های متوقف مانده در گمرکات را ۵۰ هزار دستگاه اعلام کرده، این در شرایطی است که معاون وی و رییس سازمان توسعه تجارت مدعی است، ۱۳ هزار خودروی وارداتی دپو شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، با این حال احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، ماه گذشته اعلام کرد ۲۰هزار دستگاه خودرو در آستانه ورود به گمرکات کشور قرار دارند.

از بین سه عدد اعلام شده در مورد تعداد خودرو‌های دپویی در گمرکات کشور، مشخص نیست کدام مسوول دولتی، گاف داده است چرا که این ارقام هیچ کدام با یکدیگر سنخیتی ندارند.

۵۰هزار، ۱۳هزار یا ۲۰ هزار خودروی وارداتی در گمرکات کشور دپو شده است؟

اعلام این ارقام این سوال را مطرح می‌کند که اصولات چه ضرورتی در دپوی وارداتی‌ها وجود دارد و با توجه به واردات قطره چکانی که رانت عظیمی را در بازار شکل داده چرا خودرو‌ها باید در گمرکات دپو شوند؟

واردات خودرو از سال ۱۴۰۱ همراه با ثبت نام از متقاضیان این نوع خودرو‌ها کلید خورد این در شرایطی است که آیین نامه ثانویه آن نیز در دی ماه ۱۴۰۲ ابلاغ شد.

بنابر وعده سیاستگذار قرار بر واردات ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۱۴۰۲ بود حال آنکه اخبار از واردات بیش از ۱۱ هزار محصولات خبر می‌دهند.

با این حال اخبار متعددی از خودرو‌های موجود در گمرکات و یا روی کشتی و یا در کشور مبدا شنیده می‌شود.

اخباری متناقص و متفاوت که در عمل تنها اعتماد متقاضیان را به وعده سیاستگذار کمرنگ کرده است.

دیگر خبرها

  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • بکارگیری منشی‌های خانم در این استان ممنوع شد!
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • رعایت نشدن قانون بکارگیری نیرو در بخشی از شعبه‌های دادگستری