Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت گفت: برخی افراد فرصت طلب در خصوص اثربخشی دارو‌های گیاهی و طب سنتی بزرگ نمایی می‌کنند.

محمود خدادوست، مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با بیان اینکه در حوزه طب سنتی در کشور افراط و تفریط بسیاری اتفاق می‌افتد، اظهار داشت: متاسفانه افراط و تفریط در حوزه طب سنتی باعث شده است تا با دو گروه مخالفان و موافقان جدی طب سنتی و درمان از طریق دارو‌های گیاهی مواجه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدادوست ادامه داد: بخشی از جامعه پزشکی با مقاومت در پذیرش طب سنتی، این نوع از درمان را برای سلامت بیماران نامناسب می‌دانند و از سوی دیگر عده‌ای از افراد فرصت طلب با بزرگ نمایی اثربخشی درمان‌های طب سنتی و دارو‌های گیاهی به حوزه سلامت و درمان آسیب می‌زنند.

وی با بیان اینکه طب سنتی می‌تواند به عنوان یک ظرفیت در کنار طب رایج پزشکی استفاده شود، ادامه داد: این نگاه در مردم وجود دارد که داروی گیاهی به خاطر طبیعی بودن هیچ آسیبی ندارد در صورتی که اگر همین دارو‌ها به طرز صحیح و با نظر کارشناس مورد تایید این حوزه استفاده نشود، ممکن است عارضه‌های دیگری برای بیمار به همراه داشته باشد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت درخصوص نحوه فعالیت عطاران و اطبای سنتی نیز گفت: بر اساس آئین‌نامه آموزشی، عطاران و حکما باید حتما پایه پزشک داشته باشند؛ چرا که بر اساس قوانین کشور کسی که می‌خواهد مداخله در درمان انجام دهد باید حتما پایه‌اش پزشک باشد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۰۰ متخصص و ۳۰۰ دانشجوی طب سنتی در کشور فعال هستند، افزود: آئین‌نامه‌ای تصویب کرده ایم تا عطار‌ها و حکیمان خوشنام و با تجربه زیر نظر پزشک طبابت کرده و با ما همکاری کنند.

خدادوست ادامه داد: آئین‌نامه این قانون ابلاغ شده و اکنون در مرحله تدوین دستورالعمل اجرایی آن هستیم که تا یک ماه دیگر کار به اتمام می‌رسد و بعد از آن طی فراخوانی از ظرفیت عطار‌ها و حکمای خوشنام و باتجربه استفاده خواهیم کرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با بیان اینکه این فراخوان تنها یک مرتبه داده خواهد شد، گفت: پیش از این از افراد واجد شرایط دعوت کردیم تا در کنار ما در سلامتکده‌ها کار کنند، اما خودشان نپذیرفتند؛ البته تعدادی از آن‌ها آمدند و در ۱۷ کدرشته ما یکی دو نفر از این حکما در سلامتکده‌ها در حال کار هستند و آن‌ها را به رسمیت شناخته‌ایم.

وی با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات وزارت بهداشت در گسترش طب ایرانی و سنتی در جامعه اظهار داشت: در حال حاضر وزارت بهداشت در ۱۷ دانشگاه به تربیت متخصصان طب سنتی می‌پردازد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: داروی گیاهی طب سنتی وزارت بهداشت پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۲۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران