Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه شامگاه ۱۱ خردادماه در جمع خانواده‌های شهدای مدافع حرم در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) گفت: انسان روز‌های سرنوشت‌سازی از ابتدای تولد تا مرگ دارد که دو مرحله مهم همین تولد و مرگ است و مرحله سوم نیز حضور در پیشگاه ذات کبریایی خداوند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر از دنیا عاقبت بخیر برویم در مرحله سوم نیز مشکل ما حل خواهد شد و اگر با شرائط دیگر یعنی معصیت‌کار و گناهکار از دنیا برویم در مرحله سوم هم همان حالت خروج از دنیا را خواهیم داشت.

اقسام مرگ

حسینی بوشهری با بیان اینکه مرگ بر دو قسم خوب و بد تقسیم می‌شود تصریح کرد: مرگ در حال عبادت و کار‌های خیر، مرگ در روز‌هایی که رحمت الهی شامل حال انسان است مانند شب و روز جمعه و اعیاد الهی همچنین مرگ همراه با شهادت جزء بهترین و خوبترین مرگ‌ها است.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه بیان کرد: مرگ در حال گناه و حضور در جبهه باطل و مرگ در حال کفر بدترین نوع مرگ‌ها است و پس طبیعتا خواست همه ما این است که عاقبت بخیر بوده و مرگمان مورد توجه ذات کبریایی خداوند باشد؛ لذا دعای «اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ» از سوی ائمه(ع) به ما تعلیم شده است.

حسینی بوشهری ادامه داد: مرگ و زندگی که در راه اهل بیت و همراه با شهادت باشد بسیار زیباست و خوشا به حال کسانی که قدم در میدان دفاع از حرم گذاشتند؛ مرگ آنان در حال انجام کار خیر و جهاد و عبادت بود.

بهترین دعای از نظر امام(ره)

این استاد حوزه علمیه اظهار کرد: در حالات آیت الله بروجردی نقل شده که همیشه آه می‌کشد و نگران این بود که از دنیا برود و رفتنش در جهت رضایت خدا نباشد؛ مرحوم اشراقی، داماد امام نقل کرده که خدمت امام رفتم و ایشان فرمود اگر به تو بگویند یک دعای مستجاب داری چه دعایی می‌کنی؛ گفتم دعا می‌کنم خداوند علم همراه با عمل به من عنایت کند؛ امام فرمود من دعا می‌کنم «اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً».

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه خانواده شهدا کارستانی کرده و فرزندانی تربیت کرده‌اند که آبرو و عزت اسلام هستند تصریح کرد: در فرهنگ دینی ما، اسلام مرز نمی‌شناسد لذا این برادران کشور‌های مختلف اسلامی مانند افغانستان و هند و پاکستان و ... پیشانی بندشان یا زینب و امام حسین(ع) بود و به عشق اهل بیت(ع) به دفاع از حرم رفتند اهل بیتی(ع) که محبت به آنان پایه و اساس اسلام است.

حسینی بوشهری ادامه داد: شهدای شما بهترین انتخاب را کردند، زیرا انسان‌ها ۵ انتخاب دارند؛ انتخاب دین، زندگی، منزل، شغل و ...؛ گاهی اوقات انتخاب‌ها، دنیاطلبانه و منفعت خواهانه است؛ برخی انتخاب‌ها قومی و قبیله‌ای و از روی تعصب است؛ برخی انتخاب‌ها ناشی از جوزدگی است؛ یعنی فرد وقتی وارد حرم می‌شود حجاب دارد و در بیرون بی حجاب است و یک نوع انتخاب هم آگاهانه است.

انتخاب آگاهانه و خداخواهانه شهدا

وی افزود: انتخاب از روی بصیرت و درک درست و انتخاب آگاهانه، انتخاب شهدا است که از روی عشق اهل بیت انتخاب(ع) شده است؛ اهل بیت(ع) هم انتخابشان از نوع انتخاب خداخواهانه است.

وی با تبریک به خانواده‌های شهدای مدافع حرم که فرزندان آنان نه به خاطر دنیا، ترس، تعصب و جوزدگی بلکه به دلیل حب اهل بیت(س) شهادت را انتخاب کردند تصریح کرد: نبی مکرم اسلام(ص) به صدیقه طاهره سلام الله می‌فرمایند علی(ع) به خواستگاری تو آمده است؛ اجازه می‌دهی؟ و حضرت فاطمه(س) رضایت خدا را بر دیگر انتخاب‌ها ترجیح می‌دهند و می‌فرمایند: آیا خدا راضی است؟ پیامبر(ص) می‌فرمایند بله خدا راضی است و ایشان می‌گویند پس من حرفی ندارم.

حسینی بوشهری گفت: زمانی که حضرت رسول(ص) از حضرت علی(ع) می‌پرسند که فاطمه(س) برای تو چگونه همسری است؟ ایشان می‌فرمایند: «بهترین کمک کار من در مسیر اطاعت خداوند است» و این بهترین انتخاب است.

شکست معامله قرن

وی ادامه داد: در یکی از جنگ‌ها که بلال هم حضور داشت وی خنجر را برداشت و بالای سر یکی از کفار آمد تا سر از تن وی جدا کند فرد کافر نقش بر زمین بود و شمشیر بلال بالا رفته بود، اما از طرف پیامبر(ص) ختم جنگ اعلام شد شخص کافر گفت دیگر مرا نمی‌کشی؟ بلال گفت: مگر صدای پیامبر(ص) را نشنیدی که اعلام پایان جنگ کرد یعنی ما برای هوا و هوس نمی‌جنگیم ما برای رضای خدا و رسول آن می‌جنگیم و دیگر من اجازه ندارم سر از تن تو جدا کنم.

حسینی بوشهری با بیان اینکه شهدای ما برای هوا و هوس نجنگیدند و برای رضایت خدا و رسول الله(ص) جنگیدند اظهار کرد: این فرهنگ اسلام را باید به تمام دنیا مخابره کرد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه تاکید کرد: داعش آمده بود عراق و سوریه را بگیرد و بعد سراغ ایران بیاید و اگر جانبازی شهدا نبود آنان مرزی برای خود نداشتند؛ امروز هم آنان دنبال تامین امنیت اسرائیل و توسعه نفوذ آمریکا از طریق معامله قرن هستند، ولی مردم وارد این معامله شده و آن را به شکست می‌رسانند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا بوشهری معامله قرن اسرائیل مدافع حرم دارالقرآن علامه طباطبایی شهدا فرهنگ اسلام خداخواهی انتخاب آگاهانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: دوازدهم اردیبهشت، سالگرد شهادت مظلومانه شخصیت تربیت یافته در مکتب مبارک اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام)؛ استاد مرتضی مطهری که در تقویم رسمی کشورمان به عنوان روز معلم نامیده شده فرصتی برای نکوداشت معلمان عزیز و ارج نهادن به از خود گذشتگی‌های همه مردان و زنانی است که در دوردست‌ترین نقاط این سرزمین پهناور برای تعلیم و پرورش فرزندان ایران، از جان عزیز و عمر تکرار ناپذیر خویش مایه می‌گذارند.

آنانی که حضرت امام راحل عظیم‌الشأن (ره) از شغل آنها به عنوان شغل انبیای بزرگوار الهی یاد فرمود.

معلّم و معلمان ماندگارترین واژه‌ای که در تمام دنیا به محض اینکه نامی از آن برده می‌شود احترام برانگیز است، این همه تجلیل از مقام و جایگاه معلّم به خاطر نقش انسان سازی و تربیتی او است.

حضرت امام خمینی (ره) درباره مقام معلم می‌فرماید: «نقش معلم در جامعه، نقش انبیاست؛ انبیا هم معلم بشر هستند و نقش معلم، بسیار حساس و مهم است و مسؤولیت بسیار زیادی دارد.

مقام معظم رهبری نیز با تاکید بر حفظ و جایگاه نقش معلم در تربیت نسل‌ها می‌فرماید؛ در آموزش و پرورش، معلم کانونی‌ترین و تأثیرگذارترین نقش را در شکل‌دهی شخصیت فکری و روحی دانش‌آموزان و نسل آینده‌ی کشور دارد به گونه‌ای که حتی پدر و مادر و محیط زندگی چنین تأثیرگذاری بر دانش‌آموز ندارند.

وقتی در کنار معلمان می‌نشینی و با آنها همکلام می‌شوی، قصه شنیدنی زیاد دارند تا بیان کنند از شیرینی‌های روزگار تدریس تا برخی تلخی‌ها اما آنچه که اهمیت زیادی دارد این است که معلمان با عشق به کار خود مشغول هستند و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.

کردستان سرزمین فرهنگ و هنر گرچه به خاطر جنگ محرومیت‌های زیادی را به خود دیده اما هر روستا و شهرش امروز به برکت وجود معلمانی دلسوز محل پرورش انسان‌هایی بزرگ و شایسته است.

آرمان حسنی معلم نمونه کشوری

از بزرگی معلمان این دیار و زحماتشان همین بس که در ارزیابی معلمان نمونه کشوری «آرمان حسنی» از منطقه زیویه استان کردستان امسال به عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب شد.

با عشق تدریس می‌کنند و با علاقه یاد می‌دهند، از شوخی و خنده‌های کلاس درس گرفته تا جدیت در آموزش را بهانه یادگیری بهتر دانش‌اموزان خود می‌کنند، دردهای دانش‌اموزان را با جان و دل گوش می‌دهند و برای حل مشکلات آنها تا جایی که می‌توانند گاهی دست به کار هم می‌شوند تا دانش‌اموز خود را با انرژی بیشتری در کلاس درس ببینند.

دلسوزی خصلت اصلی معلمان است که با علاقه و انگیزه وارد این عرصه شده‌اند و امروز در دوازدهمین روز اردیبهشت ماه تلاش‌های ارزشمند آنها برای همه اقشار جامعه یادآوری می‌شود.

معلم ماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی است

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با گرامیداشت هفته معلم، معلم را مسؤول تربیت متعلم خواند و با بیان اینکه معلم ماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی است، گفت: اساس عالم هستی بر تربیت انسان قرار دارد.

هاشم ناظمی جلال، انسان و جامعه امروزی را نیازمند وجود معلمان خواند و اظهار داشت: حیات طیبه با حضور معلمان وارسته ایجاد می‌شود.


وی به موضوع هفته گرامیداشت مقام معلم پرداخت و با اشاره به شعار محوری این هفته در سال ۱۴۰۳ تحت عنوان «همه مدیون توایم» و «مدرسه قوی، ایران قوی»، روزشمار این هفته را از تاریخ ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت؛ «نور مطهر»، «فرزانه زمان»، «ایثار به توان تو»، «محور جامعه»، «پا جای پای انبیا»، «پاک جوهران»، «آینده در دستان تو» عنوان کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه سخنان خود، برنامه‌های این هفته را بر پایه برنامه‌های ملی و همچنین بخش دیگر آن برنامه‌های استانی بیان و خاطرنشان کرد: محوریت برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم، مردمی است.

ناظمی‌جلال با اعلام این خبر که روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه همزمان با روز معلم، ۴۰ مغر از فرهنگیان استان با مقام معظم رهبری دیدار کردند، گفت: معلمان نمونه، خانواده معزز شهدا و ایثارگران، دست‌اندرکاران گرامیداشت هفته معلم و همچنین معلمان جهادگر و بسیجی، ترکیب معلمان اعزامی به دیدار رهبر انقلاب را تشکیل می‌دهند.

ناظمی‌جلال در بیان یکی از برنامه‌های مهم استان در هفته معلم، رویداد «قهرمان مدرسه» را به عنوان ابتکار حوزه روابط عمومی آموزش و پرورش استان، ادامه فرایند اجرایی این رویداد را همزمان با هفته معلم عنوان کرد و گفت: با پایان یافتن فرصت فراخوان عمومی، ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان عمومی معرفی شده‌اند.

وی افزود: فرایند بررسی صلاحیت قهرمانان پیشنهادی در کارگروه‌های اجرایی رویداد قهرمان مدرسه همزمان با هفته معلم آغاز می‌شود.

معلمی شغلی آمیخته با عشق است

یکی از معلمان بیجاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: من بیش از ۱۵ سال است که در روستاهای بیجار مشغول به تدریس کودکان بیجاری هستم.

پریسا هاشم زاده افزود: معلمی یک شغلی است که با عشق آمیخته شده است و من هر روز با این عشق به روستاهای بیجار می‌روم تا تدریس داشته باشم.

این معلم بیجاری با بیان اینکه کمبود فضای آموزشی و امکانات روستاها معلمان را رنج می‌دهد، گفت: کودکان روستا از محرومیت‌های بیشتری رنج می‌برند و لازم است تا از توان خیرین در راستای ارتقای فضای آموزشی در روستاها بهره برد تا این دانش آموزان بتوانند با امکانات و در فضای مناسبی به تحصیل بپردازند.

هاشم زاده به اهمیت ارتقای علمی دانش معلمان تاکید کرد و ابراز داشت: به نظر من معلمی موفق و کارآمد است که با نیازهای روز دانش‌آموز و جامعه آشنا باشد.

وی خاطر نشان کرد: معلمان باید در حوزه کاری و تخصصی خود از دانش روز برخوردار باشد و همواره خود را در مسیر یادگیری قرار دهد و خود را بی‌نیاز از کسب دانش ندانند.

معلمی که عاشق کار خود باشد موفق است

یکی دیگر از معلمان بیجاری نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: من از ابتدای دوران تحصیلی ام همواره عاشق شغل معلمی بوده امم و سعی کردم در راه رسیدن به این هدفم از هیچ تلاشی فروگذار نباشم.

محمد هاشم زاده گفت: من در حال حاضر بیش از ۱۵ سال است که به عنوان معلم فعالییت دارم و خیلی خوشحالم که توانسته‌ام گامی هرچند کوچک در راه اعتلای سطح علمی دانش آموزان بردارم.

وی ادامه داد: به نظر من معلم کسی است که برای دانش آموزان شرایطی فراهم کند تا آنان خودشان بتوانند در مورد مسائل تفکر کنند و این تفکر و انتخاب راهبرد مناسب در آینده فرد حل مسائل جامعه اهمیت بسیار زیادی دارد.

این معلم بیجاری بر لزوم ارتقای سطح فضای آموزشی در مدارس اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به اینکه جامعه همواره به سمت جلو پیشرفت دارد و فناوری‌های جدید و به روز در حوزه تعلیم و تربیت استفاده می‌شود لازم است تا سطح فضای علمی و آموزشی در مدارس شهرستان‌ها نیز ارتقا پیدا کند.

وی اعلام کرد: همچنین انتظارات والدین از معلمان با توجه امکانات مدرسه و زمانی که دانش آموز در اختیار دارد، همخوانی ندارد ودر این راستا خانواده‌ها بااید همراهی و همکاری بیشتری داشته باشند.

سه معلم نمونه در بیجار انتخاب شد

مدیر آموزش و پرورش بیجار نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر از انتخاب سه معلم نمونه در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: این افراد در مقاطع مختلف تحصیلی از میان معلمان سطح شهرستان برگزیده شده‌اند.

محسن جبار زاده گفت: انتخاب این معلم نمونه بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی از وزارت آموزش و پرورش و بر اساس شاخص‌های تعیین شده صورت گرفته است.

وی ادامه داد: همچنین امسال برای انتخاب معلم نمونه از دانش آموزان، معلمان در سطح مدرسه نظرخواهی انجام شده است.

وی اظهار کرد: در این زمینه سه نفر از معلمان در سه مقطع تحصیلی در سطح شهرستان به عنوان معلم نمونه انتخاب شد که از آنها در هفته معلم تجلیل می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش بیجار خاطر نشان کرد: معلمان چراغ راه زندگی بشریت هستند و نقش مهم و محوری در تعلیم و تربیت نسل آینده برعهده دارند و هفته معلم فرصتی مغتنم برای تقدیر از این قشر زحمت کش است.

هر ساله روز معلم با شکوه خاصی و شور و شوق زیادی از طرف دانش آموزان برگزار می‌شود و در این روز بزرگ همه قدر دان معلمان هستند همان کسانی که با عشق مشق می‌آموزند و معنای زندگی را به دانش آموزان می‌آموزند.

آنچه که مهم است و اهمیت زیادی دارد این است که مسئولین باید به دغدغه‌های معلمین بیش از پیش گوش فرادهند تا شاهد تربیت نسلی انسان ساز در جامعه باشیم.

کد خبر 6094060

دیگر خبرها

  • شهدا مسیر سعادت را انتخاب کردند
  • آیا فرشتگان می توانند کاری غیر از عبادت را در پیش گیرند؟
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • رسانه، سلاح اصلی در جنگ فرهنگ‌ها، ایدئولوژی‌ها و جهان‌بینی‌هاست
  • صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟