Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر مراکز درمانی خصوصی و دولتی ۱۱۰ پایگاه سیار از فردا ۱۸ خرداد تا ۱۵ تیر ماه پایش و غربالگری فشارخون در خراسان رضوی را انجام می دهند.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر محمد رضا دارابی که به عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز مشهد در حرم مطهر امام رضا (ع) سخن می‌گفت افزود: مطالعات نشان می‌دهد ۵۰ درصد مبتلایان به پرفشاری خون از بیماری مزمن خود بی اطلاعند و نیمی از افرادی که از بیماری خود مطلعند دارو مصرف نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سلامت را در تعاریف امروز شامل چهار بعد جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی دانست و ادامه داد: بر این اساس پایش و غربالگری بیماری‌های مزمن همچون پرفشاری خون در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است چنانچه پیش از این نتایج غربالگری بیماری دیابت نشان داد نیمی از مبتلایان، از بیماری خود اطلاع ندارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر تداوم طرح تحول سلامت در دولت دوازدهم تاکید کرد و گفت: طی شش سال اجرای این طرح ۳۳۰ هزار متر مربع فضای درمانی و بهداشتی در استان بازسازی و حدود ۳۲۰ هزار مترمربع اماکن جدید نیز نوسازی و یا به این فضاها اضافه شده است.

دارابی طرح تحول سلامت را اولویت سوم دولت دوازدهم عنوان کرد و افزود: افزون بر پنج میلیون نفر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد زیر پوشش طرح‌های جامع سلامت قرار گرفته اند و این طرح‌ها طرح‌هایی هستند که با هدف کاهش هزینه‌های درمان به مردم در راستای توصیه‌های مقام معظم رهبری و سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی به اجرا درآمده است.

وی ادامه داد: مرحله نخست طرح غربالگری فشار خون با رویکرد اطلاع رسانی و افزایش آگاهی جامعه از ۲۷ اردیبهشت تا امروز ۱۷ خرداد اجرا شد ومرحله اجرایی این طرح در پایگاه ها و مراکز جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه های موقت از فردا شنبه ۱۸ خرداد ماه آغاز می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در خراسان رضوی بالای ۳۰ سال سن دارند و بر اساس غربالگری‌های انجام شده در سال‌های گذشته ۱۸۱ هزار نفر از افراد بالای ۳۰ سال استان خراسان رضوی به فشار خون بالا مبتلا بودند که از بیماری خود اطلاعی نداشتند.

طرح ملی غربالگری فشار خون از ۲۷ اردیبهشت تا ۱۵ تیر ماه در قالب دو مرحله شامل اطلاع رسانی و آگاهی سازی و غربالگری فشار خون اجرا می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه غربالگری فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد

مصطفی مهدوی ارفع گفت: ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ داوطلب پارسال به مراکز اهدای خون خراسان رضوی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۰ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند، ادامه داد: اهدا کننده مستمر خون به کسی گفته می‌شود که حداقل ۲ بار در سال خون اهدا کند و این تعداد در سال گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۸۱۸ نفر در استان گزارش شده است.

مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی بیان کرد: بیش از ۲۹ درصد اهدا کنندگان خون استان در این بازه زمانی «با سابقه» و حدود ۱۸ درصد اهداکننده «بار اولی» هستند.

وی با بیان اینکه در کشور‌های توسعه یافته زنان نیمی از اهداکنندگان خون را شامل می‌شوند، افزود: بانوان سال گذشته ۵.۳۵ درصد معادل هشت هزار و ۶۱۵ نفر از اهداکنندگان خون استان را تشکیل داده اند.

مهدوی ارفع افزود: شاخص اهدای خون ۲۷.۲۸ نفر به ازای هر هزار نفر جمعیت کشور است.

هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهر‌های خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا (ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهر‌های سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستان‌های تربت‌جام و کاشمر فعال است.

استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان‌های تهران و فارس است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تجمع جامعه دانشگاهی مشهد در محکومیت برخورد با حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا 
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۷ اردیبهشت