Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری روسیه در سخنرانی در اجلاس اقتصادی سن‌پترزبورگ گفت: سیستم روابط اقتصادی بین‌المللی ناعادلانه و دچار بحران جدی شده، جنگ بر سر فناوری‌های جدید آغاز شده و غرب به سمت استفاده از "زبان تحریم" روی آورده است. ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۰ بین الملل آسیا-اقیانوسیه اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو نوشت: "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه روز جمعه در سخنرانی خود در نشست عمومی اجلاس اقتصادی سن‌پترزبورگ که با حضور مقامات بلندپایه بین المللی، از جمله: "آنتونیو گوترش" دبیرکل سازمان ملل،"شی جین پینگ" رئیس جمهوری چین، "رومین رادییف" رئیس جمهوری بلغارستان و نخست وزیران ارمنستان و اسلواکی برگزار شد، اعلام کرد که سیستم کنونی روابط اقتصادی بین المللی در یک بحران جدی بسر می‌برد و تجارت جهانی که موتور محرکه اقتصاد جهان است متوقف شده، جنگ تجاری آغاز شده و سیاست‌های حفاظتی در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوتین بعنوان نمونه با وضیت پیرامون خط لوله «جریان شمالی-2» اشاره کرده و یادآور شد، با وجودیکه منافع ملی همه شرکت کنندگان در این طرح، هم طرف روسی و هم کشورهای اروپایی را تامین‌ می‌کند، با مخالفت‌ کسانی روبرو شده که منافع منحصربه فرد آنها تنها مطرح است. چنین سیاست‌های مخربی به سطح جدیدی رسیده است. نمونه دیگر آن اوضاع پیرامون شرکت «Huawei» است که تلاش می‌شود تا آن را از بازار جهانی کنار بزنند.

تلاش غرب برای منحصر کردن دستیابی به فناوری‌ها، منشاء بی‌ثباتی جهان شده است

رئیس جمهوری روسیه اصلی ترین منشاء بی ثباتی در جهان را تلاش غرب برای اختصاص تکنولوژی به خود نامید و افزود: «تلاش می شود تا موج تازه فناوری‌ها منحصراً در اختیار غرب باشد و امکان دسترسی به آنها محدود شود و این سطح جدید مشکل ناعدالتی در جهان است.»

وی اعمال تحریم‌ها برای کالاهای مورد نیاز اساسی، دارو، تجهیزات پزشکی، انرژی و تمامی جهت‌گیری‌ها مهم برای ادامه حیات و سلامت مردم جهان را غیرقابل قبول نامید.  

پوتین گفت: «برغم آنکه بطور رسمی رشد اقتصاد جهانی مثبت است، ولی همه ما باید بپذیریم که متاسفانه الگوی کنونی روابط تجاری بین المللی در یک بحران جدی بسر می‌برد. این بحران بسیار جامع و فراگیر است. مشکلات در این عرصه طی دهه اخیر افزایش قابل توجهی یافته و گسترش و جدیت آن بیشتر از قبل شده است.»

رئیس جمهوری روسیه یادآور شد: «الگوی توسعه جهانی ایجاد شده در قرن بیستم دیگر با واقعیات اقتصادی حاضر مطابقت ندارد. تجارت جهانی که موتور محرکه اقتصاد جهان است متوقف شده، جنگ تجاری آغاز شده و سیاست‌های حفاظتی در حال افزایش است.  با افزایش رقابت‌های اقتصادی، کشورهای غربی به سمت استفاده از "زبان تحریم" روی آوردند.»

سیستم اقتصاد جهانی اگر عادلانه نباشد، نمی‌تواند متوازن باشد

وی با اشاره به اینکه طرح توسعه روسیه در خارج از سیستم اقتصاد جهانی قابل اجرا نیست، افزود: «سیستم اقتصاد جهانی اگر عادلانه نباشد، نمی‌تواند متوازن باشد. لازم است در عرصه اقتصاد جهانی حرمت‌هایی حفظ شود، جنگ تجاری نباید شامل عرصه‌های حیاتی، از جمله نیازهای اولیه و پزشکی ملت ها شود.»

پوتین تاکید کرد که روسیه آمادگی دارد تا با چالش‌ها و تغییرات جدید مقابله کند. وی بطور دقیق مشخص نکرد که این چالش‌ها کدامند. در عین حال همه کشورها را به همکاری‌های اقتصادی گسترده‌تر و برابر دعوت کرد.

رئیس جمهوری روسیه از علاقه‌مندی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با شرکت‌های چینی خبر داده و گفت: «ما در روسیه برای آمادگی تجار چینی برای کار مشترک و گسترش همکاری‌ها و حضور آنها در بازار کشورشان ارزش زیادی قائل هستیم.»

روسیه و چین تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران را محکوم کردندمحور مذاکرات روسای جمهوری روسیه و چین در مسکو چیست؟کرملین: روسیه و چین اعمال فشار خارجی بر ونزوئلا را غیرقابل قبول می‌دانند

به گفته وی، امروزه همکاری‌های مسکو و پکن عامل مهمی در ثبات اقتصادی جهانی بشمار می رود و این مشارکت دوجانبه تناقضی با همکاری‌ها با غرب ندارد. پوتین افزود: «مسئله این است که روسیه و چین درصدد ایجاد اتحاد نظامی نیستند، ما متحد راهبردی یکدیگر هستیم وعلیه کشور ثالثی کار نمی کنیم و ما تنها در راستای تامین منافع ملت‌های خود تلاش می‌کنیم.»   

انتهای پیام/

R1445/P/S8,87,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "روسیه" ولادیمیر پوتین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه ولادیمیر پوتین اخبار روسیه ولادیمیر پوتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۴۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

رئیس جمهور گفت: اقدام وزارت صمت برای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی گام موثری در جهت آشنایی با توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش ایسنا، سیدابراهیم رئیسی در در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آقریقا اظهار داشت: این نشست نماد و نمودی است از اراده کشورهای آفریقایی و جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط اقتصادی. اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است.

رئیسی تصریح کرد: ما برخی از فعالان را می بینیم آشنایی کامل با ظرفیت‌های آفریقا ندارند و یا آشنایی کامل با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران ندارند که اقدام وزارت صمت برای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی گام خوبی است در جهت آشنایی با توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است