Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@06:08:11 GMT

تولید روزانه ۸۳ تن زباله در کاشمر

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۴۹۶۶

به گزارش خبرنگار ایلنا از کاشمر،  مهدی جمعه‌پور در جلسه  نشستی با خبرنگاران به مناسبت آغاز هفته محیط زیست ضمن تاکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی در راستای حفاظت محیط زیست، عنوان کرد:  محیط‌زیست در سه حوزه محیط انسانی، محیط طبیعی و تنویر افکار عمومی فعالیت دارد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست کاشمر گفت:طی  سال گذشته برای استقرار واحدهای مختلف اشتغال زایی در شهرستان 81 مورد مجوز صادر شده که از این تعداد 32 مورد صنعتی، 17 مورد کشاورزی و 8 مورد دیگر خدماتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از مجوز بهربرداری 24 مورد واحدهای صادر شده که 10 مورد آن‌ها صنعتی، 10 مورد کشاورزی و 4 مورد دیگر نیز خدماتی بوده است خبر داد.

جمعه پور دراین نشست عنوان کرد:در حوزه محیط انسانی با نقاط قوت و ضعف‌هایی مواجه هستیم که در این راستا با همکاری بخشداری مرکزی تمامی زباله‌گاه‌های روستایی بخش مرکزی جمع‌آوری شده است.

وی درباره بخش کوهسرخ نیز گفت: به رغم اینکه از 6 ماه قبل برای وضعیت زباله‌های این بخش با دهیاران جلساتی داشته‌ایم اما تاکنون برای تجمیع زباله‌ها اقدامی را انجام نداده‌اند.

وی ادامه داد: به همین دلیل برای تمامی دهیاران اخطاریه‌ها‌یی صادر شده و طی هماهنگی به عمل آمده با حوزه قضایی بخش کوهسرخ مقرر گردید اگر در راستای تجمیع زباله‌ها اقدامی صورت نگیرد، اقدامات لازم انجام شود.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست کاشمر عنوان کرد: به رغم اینکه حتی اگر دفن بهداشتی زباله نیز صورت گیرد بازهم معضلاتی را در پی دارد می‌طلبد در راستای کاهش مشکلات محیط‌زیستی به سمت تفکیک و بازیافت زباله در منطقه حرکت کنیم.

جمعه پور عنوان داشت: متاسفانه هر روز شاهد افزایش تولید زباله هستیم به طوری که اکنون روزانه 83 تن زباله در شهرستان کاشمر تولید می‌شود و موجب معضلات محیط‌زیستی شده است.

وی درادامه عنوان داشت به رغم اینکه کاشمر به عنوان معین شهرهای اطراف شناخته شده تا زباله‌های آن‌ها به این منطقه منتقل شود ابتدا باید زیرساخت های ان مهیا شود.

وی همچنین در خصوص وضعیت نخاله‌های ساختمانی گفت: با وجود اینکه محل‌های مجاز نخاله‌های ساختمانی مشخص شده اما در حال حاضر در شش تا هفت نقطه از شهر کاشمر معضل نخاله‌های ساختمانی را داریم که موجب بروز مشکلاتی شده است. وباید تمام خودروهای حمل زباله دارای کارت ترددشوند.

جمعه‌پور افزود: افرادی که به صورت غیر مجاز اقدام به تخلیه نخاله بنایی کنند در مرحله اول تعهد کتبی گرفته شده و در مراحل بعدی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

 جمعه پور در خصوص دستگیری شکارچیان غیرمجاز نیز گفت :طی سال گذشته 18 پرونده متخلف شکار و صید کشف و 32 نفر متخلف دستگیر شدند، همچنین 67 گونه جانوری توسط متخلفان شکار شدند که قوچ و میش 11 لاشه، کبک 17 قطعه، مینا 6 قطعه، سهره 33 قطعه بوده است.

وی همچنین افزود: سال گذشته 13 قبضه سلاح کشف شده که ساچمه‌زنی 8 قبضه، گلوله‌زنی 5 قبضه و یک قبضه نیز سلاح قاچاق بوده است.

وی بیان کرد: به دلیل گونه‌هایی که سال قبل توسط متخلفان شکار شده است یک میلیارد و 194 میلیون ریال ضرر و زیان به محیط زیست وارد شده که از این میزان 225 میلیون ریال آن واریز شده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست کاشمر افزود: به‌رغم تمام محدودیت‌ها افزایش جمعیت حیات وحش را داشته‌ایم به طوری که در سرشماری حیات وحش جمعیت قوچ و میش به عنوان گونه حمایت شده رشد 50 درصدی داشته‌ است.

وی همچنین گفت: محیط بانان برای کنترل و حفاظت بهتر منطقه و برای مستند سازی اقدامات متخلفان مجهز به دوربین‌های بسیار پیشرفته شده‌اند و این با همکاری خیران بوده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال حفاظت محیط زیست زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تبریز گفت: طرح پاکسازی گسترده و خودجوش به مناسبت هفته سلامت و زمین پاک با هدف حمایت از پویش "امروز من، بدون کیسه پلاستیکی" اجرا شد.

رحمت الله کریم زاده اظهار کرد: پاکسازی اتوبان شهید کسایی اقدام مشترک بین مرکز بهداشت استان، حفاظت محیط زیست، شهرداری، هیات‌های ورزش همگانی و گروه‌های دوستدار محیط زیست بود.

وی هدف از این حرکت مشترک را تاکید بر لزوم توجه به زمین و آلودگی‌های ناشی از رهاسازی پسماند و زباله‌های پلاستیکی در محیط و فضا‌های عمومی عنوان کرد که می‌تواند باعث به خطر انداختن سلامت جامعه و صدمات جبران ناپذیر به محیط زیست شود.

کریم زاده افزود: برگزاری این برنامه گسترده پاکسازی در حاشیه اتوبان شهید کسایی و محور اصلی مواصلاتی کلانشهر تبریز، تنها به منظور جمع آوری زباله نیست، بلکه حساس سازی و آموزش چهره به چهره با اولویت فرهنگ سازی برای جلوگیری از تولید زباله و پخش آن در طبیعت، رودخانه‌ها و محیط‌های شهری است.

 سوم تا نهم اردیبشهت ماه به عنوان هفته زمین پاک در کشور نامگذاری شده است.

۲۲ آوریل به عنوان روز جهانی زمین پاک نامگذاری شده است که در کشور ما هفته‌ای به همین عنوان از سوم تا نهم اردیبهشت گرامی داشته می‌شود و شعار جهانی امسال "سیاره زمین در مقابل پلاستیک" و در ایران نیز شعاری با مضمون " مشارکت مردم در برابر پلاستیک و نجات زمین" انتخاب شده است.

 

دیگر خبرها

  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • تاکید دانش آموزان آبادان و خرمشهر بر حفظ زمین پاک
  • اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی پاکسازی شد
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی