Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای رسیدن به اهداف علمی انقلاب اسلامی در سطح داخلی و بین‌المللی و تقویت بنیه علمی کشور و تعامل علمی با جهان، باید با تمام دنیا گفتمان داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد رضا دارابی امروز، چهارشنبه ۲۲ خرداد در مراسم افتتاحیه سومین کنگره بین‌المللی التهاب در سیستم عصبی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: اگر می‌خواهیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم، باید معیارهای بین‌المللی در زمینه علم و دانش را به دست آوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارتباط با دانشگاه‌های مطرح منطقه و جهان را یکی از اهداف طرح تحول و نوآوری در آموزش وزارت بهداشت ذکر کرد و گفت: برای ایجاد و ارتقای این ارتباط، باید توانمندی‌های علمی خود را افزایش دهیم و به سمت دانشگاه‌های نسل سوم که کارآفرینی را محور برنامه‌های خود قرار داده‌اند، حرکت کنیم.

وی با اشاره به سابقه حرکت‌ها و تحولات علمی در دوران پس از انقلاب اسلامی، گفت: تا پیش از پایان جنگ تحمیلی، درگیر مسائل انقلاب و دفاع مقدس بودیم و وضعیت علمی خوبی نداشتیم؛ اما پس از جنگ، درهای علمی کشور را گشودیم و از دانشگاه‌های نسل اول که صرفاً آموزش و تولید نیروی انسانی بود، گذر کردیم و به دانشگاه‌های نسل دوم که علاوه بر آموزش نیروی انسانی، تولید علم و پژوهش‌های علمی را در اولویت قرار می‌دهند، رسیدیم.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در همین زمینه ادامه داد: اکنون در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، افتخار داریم که به سمت تحولات عظیم علمی در کشور حرکت می‌کنیم و ارتباطات علمی گسترده‌ای در سراسر کشور و در همه دانشگاه‌های کشور با دنیا را شاهد هستیم.

دکتر دارابی به سابقه تحولات علمی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای اسناد بالادستی تحول علمی و مأموریت‌هایی که در زمینه علوم اعصاب و گسترش ارتباطات بین‌المللی به این دانشگاه واگذار شده، حرکت‌های زیادی را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است.

وی کسب رتبه‌های بالا در رتبه‌بندی ملی و بین‌المللی علمی توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد را یکی از جنبه‌های این تلاش گسترده توصیف کرد و گفت: در رتبه‌بندی تولید علم در مقیاس بین‌المللی به رتبه دوم کشور پس از دانشگاه تهران دست یافته‌ایم.

وی همچنین به رتبه‌بندی بین‌المللی پایگاه علمی تایمز اشاره کرد و گفت: در این رتبه‌بندی که ناظر بر تولید علم، آموزش، پژوهش، کسب درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی در دانشگاه‌های جهان است، ایران به رتبه ۱۵۰ آسیا دست یافته است.

دکتر دارابی اضافه کرد: بر اساس این رتبه‌بندی، جایگاه جهانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ تعیین شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به برگزاری کنگره التهاب در سیستم عصبی، گفت: به برکت برگزاری چنین اجتماعات و مجامع علمی که محلی برای بحث و تبادل نظر دانشمندان حوزه‌های مختلف فراهم می‌آورد، هم در جهت اهداف بین‌المللی‌سازی دانشگاه حرکت می‌کنیم و هم اینکه تجربیات و اندوخته‌های علمی کشورمان را به دنیا معرفی می‌کنیم.

دکتر دارابی خاطرنشان کرد: این کنگره فرصتی برای برقراری ارتباط علمی بین دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و دانشگاه‌های اروپا و آلمان فراهم کرده و محلی برای تبادل دیدگاه‌های علمی در زمینه علوم بین رشته‌ای مغز و اعصاب ایجاد می‌کند.

وی تصریح کرد: اگر قرار باشد ارتباطات علمی را گسترش دهیم و در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم، باید از انحصار طلبی و تنگ نظری بپرهیزیم.

دکتر دارابی تأکید کرد: معتقدیم می‌توان با حفظ ارزش‌های انقلاب، در همه زمینه‌ها با جهان به گفت‌وگو نشست و توانمندی‌های علمی و غنای فرهنگی کشورمان را به دنیا معرفی کرد.

وی تبادل دو سویه استاد و دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر دانشگاه‌های منطقه و جهان را از اهداف بین‌المللی‌سازی دانشگاه عنوان کرد و گفت: در این راستا در نظر داریم هم استادان ایران را به دانشگاه‌های جهان معرفی کنیم و از حضور آنها در سطح بین‌المللی بهره‌مند شویم و هم اینکه از تجربیات و دانش استادان سایر دانشگاه‌ها در مراکز علمی دانشگاه استفاده کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از رئیس دانشگاه مونستر آلمان و استادان این دانشگاه که در این کنگره شرکت کرده‌اند، تشکر کرد و گفت: حضور پژوهشگران آلمانی مغز و اعصاب در این مجمع علمی، فرصت گران‌قیمتی است و ما امیدواریم که این کنگره زمینه‌های مناسب‌تری برای تعاملات علمی بین دو دانشگاه فراهم کند.

وی ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری کنگره التهاب در سیستم عصبی، گفت: از استادان و پژوهشگران گروه نورولوژی، نوروساینس و روان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در برگزاری این کنگره نقش ایفا کرده‌اند، تشکر می‌کنم و امیدواریم این اجتماع علمی، زمینه مناسبی برای تبادلات علمی فراهم کند.

دکتر دارابی خاطر نشان کرد: در حال حاضر با دانشگاه‌های غازان، استرالیا، تاتارستان و مونستر آلمان ارتباطات خوبی داریم و در حال گسترش این ارتباطات هستیم.

وی یادآور شد: همه این موفقیت‌ها به برکت وجود دانشجویان پیشرو و استادان دانش‌پژوه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دست آمده است.

وی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان آلمانی این کنگره، ایرانیان را مهمان‌نواز، خونگرم و مهربان توصیف کرد و گفت: با برنامه‌های فرهنگی که در جنب کنگره تدارک شده، گوشه‌ای از غنای فرهنگی کشور و استان، تاریخ خراسان رضوی به مهمانان ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: التهاب در سیستم عصبی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه کفت: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

امیر سرتیپ دوم خلیل آبادی  بهورزان را رکن اصلی شبکه‌های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه‌های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می‌دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی گفت: بهورزان از شریف‌ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس کنند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله