Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -یک نماینده پارلمان عراق گفت که واشنگتن فشار به عراق در جهت عقد قرارداد با شرکت‌های تولید برق آمریکایی را ادامه می‌دهد.

«علی الغانمی» نماینده پارلمان عراق با بیان اینکه شرکت‌های آمریکایی در تأمین برق عراق پیش از این ناتوان بوده‌اند، گفت که با این وجود، واشنگتن عراق را برای عقد قرارداد دوباره با شرکت‌های آمریکایی تحت فشار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری المعلومه، با ابراز تعجب از تمدید معافیت عراق از سوی آمریکا برای واردات گاز و برق از ایران گفت که این معافیت در شرایطی صادر می‌شود که عراق دارای حاکمیت و استقلال است و بیشتر مفاد بند هفت شورای امنیت و مرحله تحریم‌ها را پشت سر گذاشته است.

الغانمی تأکید کرد که شرکت‌های آمریکایی در مدیریت پرونده انرژی در عراق علی رغم  بزرگی این شرکت‌ها ناکام بوده‌اند و هیچ کدام از پروژه‌هایی که به دست گرفته‌اند پیشرفتی نداشته است.

این نماینده پارلمان عراق گفت که پس از عقد قرارداد دولت عراق با شرکت زیمنس آلمان برای توسعه انرژی، آمریکا بغداد را برای عقد قرارداد با شرکت‌های خود تحت فشار گذاشت که این موضوع نشان دهنده ورود آمریکا به «جنگ شرکت‌ها» است.

او همچنین گفت که عراق در راستای خلاصی از پرونده تحریم‌ها با شرکت‌های بزرگ متخصص در زمینه انرژی برق و تأمین نیاز خود قرارداد بسته است.

دولت عراق روز گذشته (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا معافیت تحریمی این کشور برای خرید گاز و برق از ایران را برای ۹۰ روز دیگر تمدید کرده است.

به گفته وزارت برق عراق، این کشور در حال حاضر توان تولید ۱۴ هزار مگاوات برق را دارد اما برای تأمین تمامی نیاز خود به ۳۰ هزار مگاوات دیگر نیز نیاز دارد.

دولت عراق ۱۵۰۰ مگاوات از این میزان را از راه واردات برق از ایران تأمین می‌کند.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۷۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود

رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی این شرکت در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز پالایش و پتروشیمی خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، محمد گلستان‌باغ با بیان اینکه مجوز امضای ۷ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران صادر شده است، گفت: با امضای این قراردادها مجموع قراردادهای تولید بار اول مناطق نفت‌خیز جنوب به رقمی حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

وی با اشاره به تحول مناطق نفت‌خیز جنوب در حوزه پژوهش و به هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری، افزود: تحقق این موضوع، اثرگذاری بالایی در شبکه زیست‌بوم نوآوری کشور داشته است و بی‌شک این رویداد بین‌المللی فرصت ارزشمندی در حوزه توسعه همکاری‌ها و نهادی‌سازی مذاکره‌ها منتهی به قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی است.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بیان کرد: جهش اقتصادی و تولید از درگاه دانش‌بنیان‌ها، مراکز علمی و تخصصی می‌گذرد و مشارکت جمعیت متخصص و نخبگانی مردمی حوزه صنعت به همین منظور اهمیت بسیاری دارد که باید بیش از پیش توجه شود.

گلستان باغ ادامه داد: در دو ماه نخست امسال تعداد ۸ قرارداد پژوهشی به ارزش حدودا ۳۵ میلیارد تومان امضا شده و ۸ بسته قرارداد پژوهشی نیز به ارزش حدودی ۷۰ میلیارد تومان با مراکز دانشگاهی، پژوهشی و دانش‌بنیان در دست اقدام قرار دارد که برنامه‌ریزی لازم برای امضای این قراردادها در خردادماه امسال انجام شده است.

وی در پایان گفت: عملکرد شاخص دو ساله گذشته شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در حوزه پژوهشی و فناوری با انتخاب شرکت برتر کشور در حوزه قراردادهای تولید بار اول و شرکت برتر در سطح وزارت نفت در حوزه قراردادهای پژوهشی و فناوری بدون شک جز با تلاش و پیگیری همه مدیران و همکاران فعال در حوزه پژوهش و کارگروه‌های تخصصی در همه مدیریت‌های ستادی و شرکت‌های پنج‌گانه بهره‌بردار حاصل نمی‌شد.

دیگر خبرها

  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • آرمین زارعی خواننده به دلیل فشار عصبی بستری شد
  • بستری شدن آرمین زارعی خواننده به دلیل فشار عصبی
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • ارزیابی رسانه‌های عبری از وضعیت بد نتانیاهو/ خواب از چشم بی بی گرفته شده!
  • رسانه‌های عبری: نتانیاهو در منگنه است و حکم‌های بازداشت خواب را از چشمانش ربوده است
  • بازگشت استیوسون به کشتی؛ انتخابی با مِیسون در راه است؟
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک