Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@23:16:55 GMT

آموزش رایگان جواهرتراشی به کودکان کار و روستاییان

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۹۲۶۹

آموزش رایگان جواهرتراشی به کودکان کار و روستاییان

مدحی گفت: در قالب پروژه ایران سرزمین جواهر، کودکان کار، زنان سرپرست خانوار و روستاییان برای فعالیت در صنعت جواهرشناسی به صورت رایگان آموزش داده می شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «رضا مدحی» در نشست تبیین پروژه ایران سرزمین جواهر گفت: ایران کشوری غنی از معادن عظیم است که شامل سنگ های قیمتی، سنگ های معدنی و نفت و گاز می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مالک برند RGS‌ با تاکید بر اینکه پروژه ایران سرزمین جواهر در مناطق آزاد برای رونق صادرات در این حوزه اجرایی می شود، گفت: ما به دنبال ایجاد پایگاه های کوچک در شهرها و روستاهای کشور هستیم تا بتوانیم با صادرات در این حوزه کشور را از نیاز به صادرات در سایر زمینه ها بی نیاز کنیم.

 

وی افزود: ما در عمل به دنبال این هستیم که جای تایلند و هند را در تولید جواهر بگیریم و بتوانیم معادن زخمی و خوابیده را فعال کرده و به حرکت در بیاوریم.

 

وی با بیان اینکه در دو سال ابتدایی راه اندازی این پروژه برای یک میلیون نفر از هموطنان ایجاد اشتغال پایدار میسر می شود، افزود: بیشترین ثروت ما در کشور نیروی انسانی است و ما به دنبال اخذ هیچ گونه وام داخلی و خارجی نیستیم چرا که این هلدینگ تمامی سرمایه های مربوط به این فعالیت را در اختیار دارد.

 

مدحی خاطرنشان کرد: با سه دانشگاه روسیه و چند دانشگاه داخلی از جمله دانشگاه جامع علمی کاربردی صحبت شده است تا آموزش های لازم در زمینه تراش سنگ های قیمتی، گوهرشناسی و فروشنده جواهرات را تربیت کنیم که هزینه آموزش روستاییان، کودکان کار و زنان سرپرست خانوار برای آنها رایگان خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت های کمیته امداد و سازمان بهزیستی برای محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال برای افراد محروم از اولویت های ما می باشد.

 

در ادامه این نشست، مسعود شیرزاد گفت: شرکت RGS‌ در بیش از 60 کشور دنیا به عنوان یک شرکت ایرانی در حال فعالیت می باشد.

 

مدیرعامل هلدینگ RGS‌ افزود: ما به دنبال رفع محرومیت و اشتغالزایی در مناطق محروم کشور هستیم.

 

وی با بیان اینکه این پروژه نیاز به نیروهای توانمند و متخصص در حوزه های مختلف را داراست، افزود: با آموزش نیروهای متخصص می توانیم اشتغالزایی بالایی را در کشور ایجاد کنیم.

 

در ادامه نشست فوق، حسن عسگری با بیان اینکه ما در صنعت جواهرات در کشورهای خارجی مانند تایلند دارای سابقه زیادی هستیم، گفت: ایده اولیه این طرح در سال 96 با عنوان ایده شهر سنگ آسیا مطرح شد ولی هم اکنون به دنبال اجرایی کردن پروژه ایران سرزمین جواهر می باشیم.

 

وی افزود: اقتصاد پویای مقاومتی که نگاه به داخل و تولیدات داخل دارد را در قالب این پروژه دنبال می کنیم و به دنبال رفع محرومیت از مناطق مختلف ایران هستیم.

 

عسگری خاطرنشان کرد: در قالب این پروژه بنگاه های کوچک اقتصادی با مشارکت زنان سرپرست خانوار، روستاییان و کودکان کار ایجاد می شود.

 

وی افزود: ما به دنبال جلوگیری از قاچاق سنگ های جواهراتی و خام فروشی به سایر کشورها هستیم تا در این صنعت بتوانیم با استفاده از نخبگان، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها فعالیت کنیم.

 

عسگری با بیان اینکه در قالب این پروژه 135 هزار فرصت شغلی برای جامعه ایجاد خواهد شد، گفت: توسعه صنعت بیمه، توسعه صنعت توریسم از دیگر آورده هایی است که اجرای این طرح به دنبال خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه صنعت جواهر در گذشته در دست چند خانواده به صورت انحصاری بوده است، گفت: ما با آموزش مردم می خواهیم این صنعت را به افراد زیادی از ایرانیان آموزش دهیم و در آینده ایران به قطب جهانی سنگ های جواهراتی دنیا تبدیل می شود.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه نماز جمعه نماز جمعه خبرگزاری شبستان خطبه های نماز جمعه استان بوشهر مجلس آمریکا حسن روحانی شیراز بیرجند جواهر صنعت و معدن معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۹۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، پلتفرم طرح تو طرح، نخستین پلتفرم آنلاین مسابقات معماری در ایران، طی یک کنفرانس خبری در روز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، خبر از جذب سرمایه‌ی ۱۰ میلیارد تومانی اخیر خود داد و چشم‌اندازش برای تحول دیجیتال در صنعت معماری و ساخت‌وساز ایران را به تصویر کشید. این سرمایه‌گذاری نقطه‌ی عطفی در توسعه‌ی تحولات دیجیتال در صنعت معماری ایران به شمار می‌رود.

در ابتدای این نشست خبری که در خانه‌ی کار و دیدار کارمان برگزار شد، رسول مدرس، هم‌بنیانگذار و رییس هیات‌مدیره‌ی پلتفرم طرح‌توطرح، با ارائه‌ی گزارشی جامع از تاریخچه و انواع مسابقات معماری در جهان، نقش این مسابقات در پیشبرد صنعت ساخت‌وساز و تأثیر آن‌ها بر زندگی مدرن را تشریح کرد. وی در این باره گفت: مسابقات معماری نه تنها زمینه‌ساز خلاقیت و نوآوری هستند، بلکه به عنوان پلی بین تئوری و عمل در معماری هستند و تأثیر بسزایی در بهبود کیفیت ساختمان‌ها و محیط‌های زندگی دارند.

وی افزود: مسابقات معماری به روش‌های مختلفی در دنیا برگزار می‌شوند که برگزاری مسابقات برای پروژه‌های بخش خصوصی که برای پروژه‌های واقعی، و نه صرفاً جوایز برگزار می‌شوند با رشد فناوری دیجیتال گسترده‌تر و برای همه در دسترس‌تر شده‌اند. به این واسطه، معماران به طیف وسیعی از کارفرمایان و پروژه‌های با نیاز معماری، دسترسی دارند و از طرفی سازندگان و کارفرمایان، می‌توانند به تناسب با هر پروژه‌، ایده‌ها و طرح‌های مختلف را بررسی و بر اساس نیاز خود کار را به طرح و معمار برگزیده واگذار کنند.

مدرس، در ادامه با ذکر اینکه از ۱۵۰ هزار جواز ساختمانی صادر شده در سال گذشته در ایران، طبق برآوردها، کمتر از ۵ درصد از پروژه‌ها از حضور یک معمار با شاخصه‌های معماری واقعی بهره برده‌اند خاطرنشان کرد: باعث تاسف است که ۹۵ درصد از ساختمان‌های ساخته شده در کشور، هیچ‌گونه ایده‌ی معماری خاصی در خود ندارند و این شهرها و زندگی ما را بی‌روح و حتی ناامیدکننده کرده است. در این بین، برگزاری مسابقات معماری توسط پلتفرم‌های آنلاین همچون طرح تو طرح، فرصتی برای دموکراتیزه کردن دسترسی همه‌ی سازندگان به معماران و توسعه‌ی هنر معماری است که می‌تواند زندگی ما را تحت تاثیر مثبت خود قرار دهد.

دستاوردها و روند رشد طرح تو طرح

در ادامه پریسا حسن‌ولی، هم‌بنیانگذار و مدیرعامل طرح‌توطرح تاریخچه‌ای از فعالیت‌های این پلتفرم ارائه کرد و گفت: از سال ۱۳۹۶ با هدف ایجاد یک پلتفرم نوآورانه و تخصصی برای مسابقات معماری آغاز به کار کردیم و اولین مسابقه، صرفاً یک مسابقه برای آشپزخانه‌ی خانه‌ی مادری و با جایزه‌ی ۸۰۰ هزار تومان بود که در یک گروه مجازی انجام شد. با شروع فعالیت‌های رسمی در سال ۱۳۹۷ و راه‌اندازی زیرساخت‌های اولیه، این پلتفرم توانست با ارائه‌ی فراخوان‌های آنلاین، معماران جوان و با استعداد را به چالش‌های واقعی در عرصه‌ی معماری دعوت کند. تا کنون، بیش از ۱۲۰ مسابقه و فراخوان برگزار شده و نزدیک به ۱۱ هزار معمار در سراسر ایران در این پلتفرم فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه با ذکر آماری از فعالیت‌های طرح تو طرح گفت: ارزش مالی پروژه‌های به مسابقه گذاشته شده در طرح تو طرح نزدیک به ۴۰ هزار میلیارد تومان و ارزش مالی پروژه‌هایی که در مسابقات طرح‌توطرح برنده و اجرا شده‌اند بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است که این نشان از اعتماد کارفرمایان به ما و مسابقات و اثرگذاری این پلتفرم در صنعت ساختمان دارد و نتیجه‌ی مستقیم آن، افزایش کیفیت، کارایی و زیبایی پروژه‌های مهم ساختمانی کشور است. همچنین برگزاری بیش از ۱۲۰ مسابقه و فراخوان معماری از پروژه‌های مهم ساختمانی با بیش از ۲۰۵ برنده، جذب نزدیک به ۴۰۰ دفتر معماری در پلتفرم، جذب بیش از ۵۵۰ سازنده و گروه ساختمانی، پرداخت نزدیک به ۱۳ میلیارد تومان جوایز به معماران منتخب (معادل ۲۵ میلیارد تومان به قیمت روز) و مهم‌تر از همه، میانگین جوایز ۵۱۰۰ دلاری در سال ۱۴۰۱ که بیش از میانگین جهانی است، دستاوردهای مهم این پلتفرم به شمار می‌روند و باعث شده‌اند که بتوان طرح تو طرح را یک پلتفرم موفق حتی در مقایسه با پلتفرم‌های مشابه جهانی دانست.

سرمایه‌گذاری در تحول دیجیتال و نوآوری‌های صنعت معماری

پریسا حسن‌ولی، در ادامه از جذب سرمایه‌ی ۱۰ میلیارد تومانی این پلتفرم از گروه ساختمانی تنیاکو، خبر داد و گفت: این سرمایه‌گذاری نقطه عطفی در مسیر توسعه‌ی طرح تو طرح است. ما قصد داریم با استفاده از این منابع، پلتفرم طرح تو طرح را توسعه‌ی فنی و تجاری داده تا به طور چشمگیری تعداد، کیفیت و سرعت برگزاری مسابقات معماری را افزایش دهیم. این توسعه به کارفرمایان و معماران امکان خواهد داد تا ابزارهای کامل‌تر و بهینه‌تری را برای توسعه‌ی کسب‌وکارشان در اختیار داشته باشند و در نهایت، معماری، سهم بیشتری از پروژه‌های ساخت‌وساز کسب کند.

سجاد متین‌رزم، مدیر ارتباطات بازاریابی گروه ساختمانی تنیاکو نیز در مورد سرمایه‌گذاری این شرکت در طرح‌توطرح توضیح داد: تنیاکو یک گروه ساختمانی معتبر با سابقه‌ی بیش از نیم‌قرن فعالیت (۵۳ سال) است که در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری و توسعه‌ی پروژه‌های ساختمانی فعالیت می‌کند. این شرکت با درک نیازهای جدید در معماری و صنعت ساختمان، ارزش‌های خود را بر اساس نوآوری، تمایز و خلاقیت قرار داده است و می‌دانیم همانگونه که فناوری و اینترنت دنیای کسب‌وکار، صنعت و خدمات را در همه‌ی حوزه‌ها متحول کرده است، به زودی در صنعت ساختمان و معماری نیز نقش مهمی ایفا خواهد کرد. از دید ما دیگر نمی‌توان در برابر تحولات روز بی‌تفاوت ماند یا مقاومت کرد.

متین‌رزم در مورد شراکت جدید خود در طرح تو طرح افزود: مجموعه‌ی تنیاکو، تجربه‌ی خوبی از مسابقات معماری در طرح تو طرح برای پروژه‌های مختلف داشت و از نتایج این همکاری و آشنایی با معماران جدید از طریق این پلتفرم، پروژه‌های موفقی خلق شد. همین مساله باعث شد، همکاری خود را به شکل عمیق‌تری با طرح تو طرح شکل دهیم و ایده‌ی سرمایه‌گذاری شکل گرفت. در کنار مزایای مستقیم این سرمایه‌گذاری، گروه ساختمانی تنیاکو به دنبال نقش بزرگ‌تری در توسعه‌ی دیجیتال و نوآورانه در معماری و ساخت‌وساز و توسعه‌ی اکوسیستم معماری است.

برگزاری رویداد «طرحی نو»، پیش از کنفرانس خبری

پیش از این کنفرانس خبری، رویداد «طرحی نو»، با حضور اهالی صنعت ساختمان، کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و معماران برجسته‌ی کشور برگزار شد و گزارشی از وضعیت مسابقات معماری جهان ایران و دستاوردهای پلتفرم طرح تو طرح توسط مدیران آن ارائه شد. سپس در پنلی چالشی و با اجرای سیاوش صفاریان‌پور، دکتر کوروش فتحی، مهندس علی کرمانیان، مهندس رضا غیابی و دکتر حسین محمودی، چالش‌ها، فرصت‌ها و تهدیدهای مسابقات معماری و پلتفرم‌های این حوزه را به بحث و نظر گذاشتند که با استقبال خوب حضار روبه‌رو شد.

گفتنی است در حاشیه‌ی این رویداد، یک نمایشگاه از ده اثر برگزیده در مسابقات معماری طرح تو طرح و با حضور آرشتیکت‌های صاحب آثار نیز برگزار شد.

این رویداد که با استقبال کم‌نظیر و فراتر از انتظار جامعه‌ی معماری و کارفرمایان ایران در خانه‌ی کارمان برگزار شد، گام بزرگی برای ارتقاء جایگاه مسابقات معماری و ارتباط و تعامل بیشتر افراد این اکوسیستم به شمار می‌رود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6090045

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن