Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:47:12 GMT

گسترش مراودات اقتصادی از اولویت های اجلاس اکو است

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۷۵۴۳

گسترش مراودات اقتصادی از اولویت های اجلاس اکو است

حسین پیر موذن روز سه شنبه در همایش گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در اردبیل افزود: این همایش مو جب تقویت دیپلماسی گردشگری بین کشور های اکو می شود.

وی اضافه کرد: برگزاری این همایش فقط یک استراتژی نیست بلکه یک ضرورت و الزام برای تقویت صلح در کنار تقویت اقتصادی و گردشگری است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل اظهار داشت: با تشکیل ساز و کار های لازم باید گردشگری و اقتصاد گردشگری مورد هدف و توجه همگان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیر موذن بابیان اینکه گردشگری در دنیا بسیار با اهمیت است افزود: بخش مهم اقتصاد دنیا مربوط به گردشگری است و بر این اساس می توانیم تلاش کشور ها را بر ای بهبود مراودات گردشگری معطوف کنیم.

وی ادامه داد: معرفی تمدن ها، توجه به فرصت ها ی تاریخی و گردشگری: توسعه و توقیت مرادوات گردشگری، توسعه گردشگری سلامت از مولفه های اصلی این همایش است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: کشور های عضو اکو دارای تاریخ و تمدن قوی هستند که نوید بخش حرکت به سوی منطقه ای امن و توسعه پذیر است.

پیرموذن ادامه داد: فرصت گفتگو و تبادل تجربه ها بسیار مهم و مغتنم بوده و این کنفرانس امکان همکاری و همفکری کشور های عضو اکو را فراهم می کند.

وی گفت: کشورهای عضو اکو از قابلیت فراوان بویژه در حوزه گردشگری برخوردار هستند و تمامی کشورهای عضو تلاش می کنند تا شهروندان خود را به افزایش سفر و سیر و سیاحت ترغیب کنند.

پیر موذن بیان کرد: با توجه به هدف گذاری افزایش حضور تعداد گردشگران در کشورهای عضو اکو به نظر می‌رسد بیش از این می توان مناسبات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و تقویت بخش گردشگری را گسترش داد.

محمد جهانگیری، دبیر کمیته علمی کنفرانس بین المللی گردشگری کشورهای عضو اکو هم در این آیین گفت: طبق آمارهای بانک جهانی، سومین عرصه مطمئن سرمایه‌گذاری حال حاضر در دنیا، حوزه سلامت است و در کنار آن یکی از سه صنعت برتر کنونی در جهان حوزه گردشگری است.

وی افزود: به طور متوسط هر گردشگر سلامت در حدود ۶ الی ۷ برابر گردشگران عادی هزینه می‌کند و به همین دلیل سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری سلامت می‌تواند پیشران‌های اقتصادی را به خوبی فعال کند.

جهانگیری ادامه داد: این کنفرانس در چهار محور محور توسعه در حوزه‌های مختلف همانند توسعه خوشه‌ها و مقصدهای گردشگری سلامت، محور استاندارد سازی و برندینگ و مارکتینگ، محور تسهیل‌گران و همچنین استارتاپ ها و محور استفاده از تعاملات بین فرهنگی و گردشگری کشورهای عضو اکو در حال برگزاری است.

وی درباره ارسال مقاله های علمی به دبیر خانه افزود: ۳۰ مقاله علمی به این همایش ارسال شده که در این همایش ارائه می شود.

جهانگیری بیان کرد: نمایشگاه تخصصی گردشگری متشکل از ۷۳ غرفه در این همایش دایر است که ۱۵ مورد آن مربوط به بیمارستان های تخصصی و فوق تخصصی و ۱۳ غرفه تسهیل گری گردشگری است.
ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان کشورهای عضو سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) می باشند.
۷۱۱۰/‏۶۰۱۶

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۷۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل

سران اعضای سازمان همکاری اسلامی در بیانیه پانزدهمین اجلاس این سازمان که در گامبیا برگزار شد بر لزوم تحریم همه‌جانبه رژیم صهیونیستی و انجام همه تلاش‌ها و اقدامات لازم جهت به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین و مقابله با اشغالگری صهیونیست‌ها تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان همکاری اسلامی در اجلاسی که در دو روز گذشته تحت عنوان «تقویت وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار» در «بانجول» پایتخت گامبیا برگزار شد و «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان حضور فعالی در آن داشت در بیانیه پایانی این اجلاس از 57 کشور عضو این سازمان خواست تا رژیم صهیونیستی را به دلیل جنایت‌هایی که علیه مردم فلسطین انجام می‌دهد تحریم کنند.

در بیانیه پایانی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا که تحت عنوان اعلامیه بانجول صادر شد از کشورهای عضو این سازمان خواسته شده تا فشارهای دیپلماتیک و سیاسی و حقوقی را علیه رژیم اشغالگر افزایش دهند و این رژیم را در تمامی سطوح اقتصادی، ورزشی، فرهنگی و بین‌المللی تحریم کنند.

شرکت کنندگان در این اجلاس تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و کشتار و آوارگی مداوم مردم فلسطین در این منطقه توسط نیروهای اشغالگر را محکوم و تاکید کردند که باید آتش بس فوری و بدون قید و شرط در اراضی فلسطینی برقرار شود و کمک‌های بشردوستانه به شکل مستمر وارد غزه گردد.

شرکت کنندگان در این اجلاس که در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار شد خواستار اتخاذ تمامی اقدامات لازم برای حفظ هویت اسلامی قدس شریف در برابر توطئه صهیونیست‌ها برای یهودی‌سازی این مکان مقدس شدند.

آنها همچنین بر لزوم حمایت از تلاش‌ها جهت به رسمیت شناختن کشور فلسطین در جهان و عضویت کامل آن در سازمان ملل متحد و نیز حمایت از اقدامات قانونی برای مقابله با سیاست‌های اشغالگری و استعماری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین تاکید کردند و از جامعه جهانی خواستند تا سیاست‌های آپارتایدی که توسط رژیم اشغالگر در سرزمین‌های تاریخی فلسطین اجرا می‌شود را جرم انگاری کند و اقدامات لازم جهت پایان دادن به اشغالگری صهیونیست‌ها در فلسطین و نیز حمایت از پایداری مردم فلسطین در سرزمین خود را اتخاذ نماید.

خبرگزاری آناتولی به نقل از منابعی گزارش داد که سازمان همکاری اسلامی با اضافه کردن قطعنامه‌ای که از اعضای آن می‌خواهد در پرونده شکایت علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری مداخله کنند موافقت کرده است.

این منابع گفتند که این پیشنهاد توسط ترکیه ارائه شده و توسط اعضای سازمان همکاری اسلامی تایید شد.

در بیانیه این اجلاس همچنین آمده است که اعضایی که از تصمیمات سازمان همکاری اسلامی تبعیت نمی‌کنند با اقدامات قانونی همچون تعلیق عضویت آنها مواجه خواهند شد. همچنین کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری کنند در جنایت نسل کشی آن علیه مردم فلسطین شریک هستند.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به شعار این نشست کشورهای اسلامی گفت: پانزدهمین نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با شعار توسعه پایدار کشورهای اسلامی در پایتخت گامبیا شروع شد. علاوه بر مباحث مربوط به توسعه پایدار کشورهای اسلامی تبعاً مسئله توقف جنگ در غزه در دستور کار جدی این اجلاس قرار داشت و در نشست کارشناسان ارشد و پیش از آن وزرای خارجه در این رابطه بحث‌های زیادی در سطح سران و وزرای خارجه مطرح شد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: ما امیدوار هستیم که حقوق ملت فلسطین مورد توجه قرار بگیرد و شرایطی فراهم بشود که بتوانیم شاهد توقف جنایت و نسل‌کشی در غزه باشیم و شرایط در غزه برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و جابه‌جایی ساکنان غزه به‌سمت مناطق و منازل خودشان به‌درستی فراهم بشود.

درخواست عربستان بر ایجاد گذرگاه امن برای کمک به غزهامیرعبداللهیان: توقف جنگ در دستورکار سازمان همکاری قرار داردمتن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • طالبان به دنبال گسترش همکاری‌های اقتصادی با ترکیه
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟