Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@15:36:23 GMT

پایان منابع آبی قم تا سال 1407

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۱۶۱۸

پایان منابع آبی قم تا سال 1407

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم از رشد 11 درصدی مصرف آب در قم خبر داد و گفت: هیچ گزینه‌ای برای تأمین آب قم باقی نمانده و تنها راه برای عبور از شرایط موجود، مدیریت مصرف است.


به گزارش ایسنا، علی جان صادق پور در دیدار اعضای شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در قم و برخی دیگر از مدیران دستگاه های اجرایی استان با آیت‌الله سعیدی امام جمعه قم گفت: با توجه به افزایش دما احتمال خاموشی در تابستان امسال وجود دارد اما در صورت صرفه‌جویی مردم در مصرف برق، این احتمال منتفی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با بیان اینکه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی اقدامات بسیار خوبی در حوزه آبرسانی به شهرها و روستاها در کشور انجام شده است، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 85 درصد آب مورد نیاز قم، از خارج از مرزهای استان تأمین می‌شود و تمام جمعیت شهری ما از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به وجود حدود 500 هزار اشتراک آب در سطح استان خاطرنشان کرد: آبفای قم جزو شرکت‌های پیشرو به شمار می‌رود که در استفاده از سامانه‌های تله‌متری، جی‌آی‌اس، 122 و خدمات جانبی به شهروندان رتبه‌های برتر کشور را به خود اختصاص داده است.

وی همچنین به برخی از چالش‌های پیش روی تأمین آب قم پرداخت با اشاره به اینکه کل تخصیص از سرشاخه‌های دز به استان قم حدود 100 میلیون مترمکعب است، گفت: این در حالی است که میزان مصرف آب در قم در سال گذشته بیش از 117 میلیون مترمکعب بوده و پیش‌بینی می‌کنیم این میزان در سال جاری به بیش از 126 میلیون مترمکعب برسد.
دکتر صادق پور با اشاره به افزایش 11 درصدی مصرف آب در قم در سه ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، عنوان کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون میزان مصرف آب در قم به بیش از 28 میلیون مترمکعب رسیده که این میزان در سال گذشته حدود 25 میلیون مترمکعب بوده است.
وی خاطرنشان کرد: با روند افزایش مصرف که با آن مواجه هستیم، مجبوریم برای تأمین آب مورد نیاز شهر، از چاه‌های سطح شهر و منطقه علی‌آباد که از کیفیت پایین‌تری برخوردار هستند استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با توجه به رشد جمعیت و افزایش مصرف، اگر تمام منابعی که در اختیار داریم وارد مدار بهره‌برداری کنیم تنها تا سال 1407 می‌توانیم نیاز آبی شهر را برطرف کنیم و در آن زمان با کمبود آب مواجه خواهیم شد.
وی با بیان اینکه پس از انقلاب از تمام منابعی که امکان بهره‌برداری بوده برای تأمین آب قم استفاده شده است، اظهار کرد: هیچ گزینه‌ای برای تأمین آب قم باقی نمانده و تنها راه برای عبور از شرایط موجود، مدیریت مصرف است.
دکتر صادق پور با بیان اینکه سال گذشته با همکاری مردم برای نخستین بار شاهد کاهش سرانه مصرف بودیم، گفت: متأسفانه در سال جاری با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته توهم فراوانی آب در جامعه به وجود آمد و موجب افزایش مصرف شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای شبکه‌های فاضلاب در 50 درصد شهر، تصریح کرد: در حال حاضر حدود 34 درصد از مشترکان به شبکه فاضلاب متصل و از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند شده‌اند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم حرکت در راستای سیاست‌های اقتصادی مقاومتی را جزو برنامه‌های اصلی شرکت آب و فاضلاب قم برشمرد و در این زمینه به حمایت از ساخت اسکروپمپ فاضلابی و تولید پلی آلومینیوم کلراید جامد برای نخستین بار در کشور ، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، کاهش هدر رفت آب، احداث نیروگاه‌های خورشیدی و برقابی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۱۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد

وزارت دارایی آمریکا، «یوگنی علی‌اف» را عامل تأمین شبکه هماهنگی شرکت‌های مرتبط با صنایع نظامی روسیه معرفی کرده و شرکت‌های این سرمایه‌دار آذربایجانی را تحریم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، وزارت خزانه‌داری آمریکا در اول ماه مه تحریم‌هایی را اعمال کرد که ماشین‌های نظامی روسیه و نهادها و اشخاصی را که به این کشور در دور زدن تحریم‌ها کمک می‌کنند، هدف قرار می‌دهد.

در این بیانیه آمده است که تحریم‌های امروز پایگاه نظامی-صنعتی روسیه و تسلیحات شیمیایی-بیولوژیکی آن و همچنین شرکت‌ها و افراد در کشورهای ثالث که به روسیه کمک می‌کنند را هدف قرار می‌دهد.

همچنین تأکید شده است که 60 مورد از این اهداف در جمهوری آذربایجان، بلژیک، اسلواکی، ترکیه و امارات متحده عربی قرار دارند.

خاطرنشان می‌شود که این شرکت‌ها فناوری و تجهیزات بسیار مورد نیاز روسیه را از خارج تأمین می‌کردند.

شبکه تأمین علی‌اف

بر اساس اطلاعات وزارت دارایی آمریکا، «یوگنی علی‌اف» عامل تأمین شبکه هماهنگی شرکت‌های مرتبط با صنایع نظامی روسیه است.

این سند تأکید می‌کند که شبکه تأمین علی‌اف شامل شرکت‌های Lahıc Energy MMC، GMM FZE و GMM Management است.

شرکت Lahıc Energy عمدتاً به دلیل فعالیت خود در بخش «انرژی سبز» توجهات را به خود جلب کرده است. در وب‌سایت رسمی این شرکت منعکس شده که 4 نیروگاه در مقیاس کوچک در یک منطقه ساخته و همچنین در نصب پنل‌های خورشیدی در قبوستان مشارکت داشته است.

همچنین MMC خدمات نصب پنل‌های خورشیدی برای خانه‌های شخصی را ارائه می‌دهد.

بر اساس اطلاعات تحریم، شرکت Lahıc Energy مستقر در جمهوری آذربایجان برای تولیدکنندگان فناوری روسی که توسط آمریکا در سال 2023 تحریم شده بودند، کار کرده است.

شرکت‌های GMM FZE و GMM Management در امارات متحده عربی مستقر هستند و از طرف شرکت‌های روسی تحریم‌شده تجارت می‌کنند.

جهانگیر علی‌اف مدیر Lahıc Energy و پسر یوگنی علی‌اف است.

شرکت‌ها و افراد مورد نظر هنوز در مورد اخبار تحریم‌ها اظهارنظری نکرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدورت آب شرب جوانرود در پی طغیان چشمه کاوات
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان 
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند