Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکثر روغن هایی که برای پوست مفید هستند به صورت بیرونی و بر روی خود پوست استفاده میشوند و معمولا غیرخوراکی هستند. این روغن ها که معمولا گیاهی و حیوانی بوده تاثیرات زیادی برای پوست دارند.

ما در اینجا به طور کلی به معرفی و ارائه لیست برخی روغن ها که برای پوست مفید است به همراه تاثیرات آنها می پردازیم. اما اگر میخواهید از هرکدام از این روغن ها استفاده کنید بهتر است بهترین نوع و مارک و اصل آن را از فروشگاه های روغن معتبر تهیه نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و همچنین برخی از این روغن ها و جوابدهی یا تاثیرات آنها بر روی پوست هر فرد کاملا متفاوت است، ممکن است یک روغن مثل آرگان یا ماساژ بر روی پوست یک شخص تاثیرات فوق العاده ای داشت باشد و بر روی بدن شخص دیگر هیچ تاثیری نداشته باشد. درواقع باید گفت این جوابدهی ربطی به خود روغن ها ندارد و بیشتر با آناتومی بدنی شخص مصرف کننده مرتبط است.

معمولا افرادیکه در مناطق گرم زندگی میکنند به دلیل شرایط سخت محیطی پوست آنها مقاوم تر از افرادی است که در مناطق مرطوب یا خنک زندگی میکنند. درنتیجه افرادیکه پوست آنها در برابر شرایط بیرونی مقاوم تر است باید مدت و میزان بیشتری از روغن ها استفاده کنند تا به تاثیر دلخواه خود برسند.

روغن ها و خواص آنها:

روغن گل سرخ (محمدی): این گل که از خانواده های گل رز می باشد در فصل بهار شکوفه میکند و برای تهیه گلاب از آن استفاده میشود. از روغن گل سرخ برای درمان زخم های پوستی، آکنه و جوش و... استفاده میشود و به پاکسازی و جوان سازی پوست صورت، تقویت و افزایش رشد موها کمک میکند. علاوه بر آن روغن گل سرخ برای درمان برخی بیماری های دیگر مانند یبوست، فشار خون، لاغری و کاهش وزن، سرماخوردگی و... هم استفاده میشود. برای استفاده از آن بهتر است قبل از مصرف تست حساسیت انجام دهید و همچنین به غلظت روغن توجه نمایید.

روغن فرفیون (علف هرز): این گیاه که در ابتدا به عنوان یک علف هرز در بین کشاورزان معروف بود، دارای خواص دارویی زیادی است و از خواص آن میتوان گفت یک مسهل قوی بوده که علاوه بر خاصیت ضد انگلی یک باز کننده عالی دهانه رگ های بدن است. روغن فرفیون برای تسکین دردهای روماتیسم و یا زگیل مناسب است.

روغن آرگان (درخت آرگان): این روغن که از درختی با همین اسم در کشور مراکش تولید میشود دارای خواص زیادی برای پوست و مو می باشد. روغن آرگان در اکثر فراورده های پوستی و آرایشی استفاده میشود و برای جوان سازی پوست، درمان جوش های پوستی، آبرسانی به پوست و رفع مو خوره و شکنندگی مو بسیار تاثیرگذار است. آرگان در گروه روغن های گیاهی محبوب قرار میگیرد.

روغن رزماری (گیاه رزماری): رزماری گیاهی است که دارای کاربردهای مختلف در داروسازی می باشد و روغن آن تاثیرات زیادی برای مو دارد. حتی جوشاندن گیاه رزماری و استفاده از آن میتواند تاثیر زیادی برای جلوگیری از ریزش موها داشته باشد. حتی شامپوهای گیاه رزماری برای تقویت موها تولید شده است و استفاده دائم از آنها پیشنهاد میشود.

روغن سقز (درخت بنه): روغن سقز از عصاره ای که از درخت بنه خارج میشود تولید میگردد. از این روغن برای کاربردهای مختلفی میتوان استفاده کرد و حتی روغن ماساژ سقز هم از آن تولید میشود. نام دیگر سقز "کندر" می باشد و در برخی مناطق کوهستانی استان های فارس و هرمزگان می روید. از دیگر خواص خود سقز میتوان به هضم کننده غذا، خوشبو کننده دهان، کاهش فشارخون و پاکسازی معده اشاره کرد. حتی از سقز به عنوان آدامس هم استفاده میشود.

روغن تره: این روغن بیشترین تاثیر آن بر روی بواسیر و بهبود ترک های پوستی می باشد.

روغن اسپند (گیاه اسپند): این روغن از دانه های خود گیاه اسپند تولید میشود. و از فواید آن میتوان تاثیرات زیاد روغن اسپند برای پوست، مو، کاهش وزن را نام برد. خاصیت ضد التهابی روغن این گیاه باعث کاهش حساسیت و خارش پوست شده و ترک های پوستی را رفع میکند. روغن اسپند دارای طبیعتی گرم و خشک بوده که بر روی بیماری های دیگری چون فلج، رعشه، سستی و... تاثیر دارد. برای تهیه روغن اسپند، باید از دانه های رسیده و خشک شده آن استفاده شود.

روغن اسطوخودوس: این روغن هم از دیگر روغن های گیاهی می باشد که به دلیل خواص آن بسیار معروف است. نام دیگر این روغن "روغن لاوندر" می باشد و از خود گیاه اسطوخودوس تولید میشود. استفاده از این روغن آسان آست و باید آن را بر روی پوست ماساژ یا مالش داد. از خواص آن میتوان به مواردی چون درمان چین و چروک های پوستی و رفع آکنه و جوش های صورت، درمان لک پوست، از بین بردن اگزما و آفتاب سوختگی اشاره کرد. علاوه بر پوست اسطوخودوس برای موی سر هم مفید است و به درمان شپش مو و جلوگیری از ریزش مو کمک میکند. ماسک اسطوخودس با کمک روغن آن تهیه میشود.

روغن زیره: روغن زیره بر خلاف عصاره های گیاهی دیگر علاوه بر پوست و مو، تاثیرات بیشتری برای انسان دارد. برخی از خواص کلی روغن این گیاه مواردی چون افزایش شیر در دوران بارداری، خصوصیت آنتی هیستامینی، ضد عفونی کننده اندام های داخلی بدن، ضد گرفتگی عضلات و... است. خود گیاه زیره دارای انواع مختلفی می باشد.

روغن کندش: این روغن برای موها، ابرو و مژه ها بیشتر مناسب است و همچنین به درمان سینوزیت و تسکین درد های عضلات کمک میکند. این روغن از گیاهی که در کشور هندوستان میروید تولید شده و از ریشه آن برای تولید روغن استفاده میگردد. در زمان مصرف کندش به عوارض آن حتما دقت کنید.

روغن زیتون: این روغن نیز از گیاه زیتون تولید شده و در اکثر استانهای کشور پروش داده میشود. از این عصاره حتی در روغن ماساژ هم استفاده میشود و برای خانم ها و آقایان بسیار مفید است. از خواص روغن زیتون بر روی بدن انسان میتوان به مارد متعددی مثال زد مانند کاهش وزن، تاثیرات جوان سازی و طراوت بر روی پوست، تقویت و رشد موها، تاثیرات مثبت بر روی نوزاد در دوران بارداری و... . در مصرف روغن زیتون دقت نمایید. این عصاره ممکن است بر روی برخی افراد آلرژی هایی ایجاد کند.

روغن هایی که در بالا به آنها و خصوصیاتشان اشاره شد تنها تعداد اندکی از صدها نوع روغن است که وفور بیشتری دارند. برخی روغن های حیوانی هم وجود دارند مانند روغن شترمرغ یا خراطین که تاثیرات زیادی روی پوست و بدن انسان دارد که ریشه تاریخی تولید آنها را میتوان در تب سنتی جستجو کرد.

اکثر پزشکان پیشنهاد میکنند استفاده از این عصاره های حیوانی یا گیاهی جایگزین مواد یا داروهای شیمایی گردد. در طب سنتی تقریبا از تمامی روغن ها استفاده میشده است و گاها از ترکیب دو یا چند روغن نیز، روغنی جدید برای برخی امراض خاص تولید میشده است. از طرفی برخی از روغن ها را به تنهایی نمیتوان استفاده کرد (مانند خراطین). برای تاثیرگذاری بیشتر اینگونه روغن ها باید با عصاره برخی گیاهان مانند زیتون ترکیب شده تا تاثیرات مشهودتری داشته باشد.

در مصرف و استفاده از روغن ها دقت کنید، برخی از روغن ها مانند روغن زیتون در انواع مختلفی مانند روغن ماساژ زیتون، روغن خوراکی زیتون و روغن های درمانی زیتون تولید میگردد و هرکدام علاوه بر عصاره خود زیتون حاوی برخی عصاره های دیگر روغن های تکمیلی میباشد. بدین ترتیب بر اساس موارد مصرف خود روغنی با کاربرد مخصوص به آن را تهیه کنید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۵۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: بالا رفتن از پله می‌تواند عمر شما را طولانی کند. این نتیجه گیری محققان بریتانیایی است که گزارش می‌دهند بالا رفتن از پله ها به طور چشمگیری خطر مرگ به هر دلیلی به ویژه خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد. یافته‌های این محققان، در یک کنگره علمی انجمن اروپایی قلب و عروق (ESC) ارائه شده است.

به گزارش مدیکال نیوز، دکتر سوفی پادوک، نویسنده این تحقیق و یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شرق آنگلیا و دانشگاه نورفولک و نورویچ، گفت: اگر حق انتخاب بین پله‌ها یا آسانسور را داشته باشید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت مانند دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها تأثیر مفیدی بر سلامتی دارد.

دکتر پادوک و همکارانش متاآنالیز ۹ مطالعه را در مورد فواید سلامتی بالا رفتن از پله انجام دادند( متاآنالیزیک روش آماری است که چندین مطالعه را ترکیب می‌کند و نتایج آن‌ها را یکپارچه می‌کند).

این تحقیق در مجموع ۴۸۰. ۴۷۹ شرکت‌کننده را شامل می‌شد مشارکت کنندگان زن و مرد به طور نسبتا یکسان در این تحقیق حضور داشتند. محدوده سنی شرکت کنندگان بین ۳۵ تا ۸۴ سال بود. جمعیت مورد مطالعه در این تحقیق شامل شرکت کنندگان سالم و همچنین کسانی بود که سابقه قبلی حمله قلبی یا بیماری شریانی محیطی داشتند.

محققان گزارش دادند شرکت کنندگانی که از پله‌ها بالا می‌رفتند در مقایسه با افرادی که از پله‌ها بالا نمی‌رفتند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ در طول دوره مطالعه بودند.

در نتیجه این تحقیق همچنین مشخص شد که پله‌نوردان ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی و خطر کلی کمتر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته قرار داشتند.

دکتر آدداپو ایلویوماد، متخصص قلب و عروق پیشگیرانه در موسسه قلب و عروق میامی در فلوریدا که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: کاهش قابل توجه مرگ و میر ناشی از همه علل و بیماری‌های قلبی وعروقی مرتبط با بالا رفتن منظم از پله ها، تأثیر عمیقی را که حتی دوره های کوتاه فعالیت بدنی می‌تواند بر سلامت ما داشته باشد، نشان می دهد. ایلویوماد افزود: این یافته‌ها این تصور را تقویت می‌کنند که هر مقدار حرکت برای بهینه‌سازی سلامت قلبی عروقی و طول عمر اهمیت دارد.

جیمز کانینگهام، مربی ارشد در شرکت« سلامت و تناسب اندام آنلاین توتال شیپ»، نیز گفت: بالا رفتن از پله یک شکل فوق العاده از ورزش است که می‌تواند به راحتی در زندگی روزمره گنجانده شود. این نوعی تمرین مقاومتی و قلبی و عروقی است که به طور همزمان روی قلب، ریه‌ها و عضلات شما تاثیر می‌گذارد. این مزیت دوگانه احتمالا یکی از دلایل مرتبط بودن آن با طول عمر است.

دکتر آدداپو ایلویومادنیز گفت: بالا رفتن از پله ممکن است به دلایل مختلفی یک شکل ویژه از ورزش موثر باشد. اول، این یک فعالیت تحمل وزن است که چندین گروه عضلانی از جمله عضلات چهارسر ران، همسترینگ، باسن و ساق پا را درگیر می‌کند. این نوع تمرین مقاومتی می‌تواند به حفظ توده عضلانی بدون چربی کمک کند، که برای سلامت متابولیک و تنظیم گلوکز بسیار مهم است. ثانیا، تلاش با شدت بالا که در طول پله‌نوردی لازم است، می‌تواند با به چالش کشیدن قلب و ریه‌ها، آمادگی قلبی و تنفسی را بهبود بخشد. در نهایت، بالا رفتن از پله یک الگوی حرکتی عملکردی است که فعالیت‌های زندگی روزمره را تقلید می‌کند و تعادل، هماهنگی و تحرک را ارتقا می‌دهد.

دکتر اریک جی هگدوس، متخصص ارتوپدی و همچنین استاد و رئیس دپارتمان علوم توانبخشی در دانشکده پزشکی دانشگاه تافتس در ماساچوست که در این مطالعه شرکت نداشت ، نیز درباره پله نوردی گفت که بالا رفتن از پله مزایای آشکاری نسبت به راه رفتن دارد. این یکی دیگر از روش‌های محبوب و کم‌ضرر ورزش است.

هگدوس گفت: پله‌نوردی ضربان قلب را بیشتر از پیاده‌روی سطحی و قطعا خیلی بیشتراز فعالیت‌های ثابت مانند نشستن، سوار شدن به آسانسور یا پله‌های برقی افزایش می‌دهد. وی افزود: افزایش ضربان قلب هم ایمن و هم سالم است . این متخصص البته هشدار داد: داشتن قدرت و تعادل برای بالا رفتن از پله‌ها مهم است.

بیشتر بخوانید:

راز جوان‌تر شدن در پیری

کاهش فشار خون با ایستادن بیشتر !

کد خبر 847444 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سلامت سن و سال و عمر خبر مهم بیماری - قلبی قلب ورزش پزشکی

دیگر خبرها

  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • کرم معجزه
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • تاثیرات سلوکیان بر خاورمیانه: از تاثیر بر هنر و فلسفه تا مواجهه با شورش یهودیان
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • (ویدئو) نبرد مرگبار یک مار با حیوانی به نام مونگوس!