Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی در تازه‌ترین پژوهش خود نقش ذرات کوانتومی کربن در مسیر حسگر‌های دارویی و بیولوژیکی را بررسی کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی، در تازه‌ترین پژوهش خود نقش ذرات کوانتومی کربن در مسیر حسگر‌های دارویی و بیولوژیکی را بررسی کردند.

ذرات کوانتومی کربن دسته‌ای از نقاط کوانتومی (نانوساختار‌های صفربعدی) هستند که این نانومواد، خواص ویژه‌ای از جمله سطوح انرژی کوانتیده، خواص اپتیکی و الکتریکی قابل توجه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روش‌های سنتز متعددی برای ساخت ذرات کوانتومی کربن وجود دارد و این ساختار‌ها را می‌توان از پیش ماده‌های متعددی نظیر سیتریک اسید و گلوکز یا ساختار‌های بزرگ‌تر کربنی مثل گرافیت و دوده تهیه کرد اخیرا، ذرات کوانتومی کربن مانند نانوذرات کربن، نانودات‌های کربن و گرافن کاربرد‌های متعددی در زمینه‌های متفاوت نشان داده‌اند.

یکی از کاربرد‌های جالب و ارزشمند در الکتروآنالیز ترکیبات مختلف بیولوژیکی، زیست‌محیطی و دارویی است که باعث ظهور سنسور‌های بسیار حساسی برای این ترکیبات شده است و الکتروآنالیز، یک روش آسان و مقرون به صرفه است که قابلیت‌های اندازه‌گیری کمی و کیفی طیف گسترده‌ای از مواد را دارد.

نتایج حاصل از این تحقق که توسط ماندانا امیری، عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی در زمینه کاربرد‌های نانوذرات کوانتومی کربنی در حسگر‌های دارویی و آنالیز‌های شیمیایی صورت گرفته، در مجله Chemical Society Reviews با ضریب تاثیر۴۰.۴۴ انتشار یافت.

وی در سال ۲۰۱۱ در کنفرانس آسیایی علوم و فناوری نانو که در کشور ژاپن برگزار شد برای تحقیقی در مورد ساخت حسگری برای رزورسینول با استفاده از نانوذرات کربن، جایزه محقق جوان کنفرانس را دریافت کرد و در سال ۲۰۱۵ به پاس تحقیقات خود در زمینه اصلاح نانوذرات کربن و استفاده از آن‌ها در ساخت حسگر‌های الکتروشیمیایی جایزه "راجر تیلور" را از گروه کربن بریتانیا که زیر شاخه‌ای از RSC و IOP می‌باشد به خود اختصاص داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه محقق اردبیلی مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد

رییس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه‌های خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی مسوولان دانشگاه‌های استان خراسان رضوی با فرمانده سپاه امام رضا (ع) افزود: در هیچ دینی به اندازه اسلام، به جایگاه علم بها داده نشده و اسلام پرچمدار حرکت علمی در بین ادیان مختلف است‌.

حجت‌الاسلام جواد مهدوی‌نسب با بیان این که در ناآرامی‌های اجتماعی و همچنین بحران‌های طبیعی، بسیج اولین قشری است که اقدام به خدمت‌رسانی می‌کند اضافه کرد: اگر در ناآرامی‌های سال گذشته بسیج حضور نداشت اکنون شاهد وضعیت دیگری بودیم. نیروهای بسیج در این صحنه بسیار صبور بودند و البته نیروهای امنیتی و عزیزان سپاه نیز با یک نقش پدرانه وارد شدند.

وی ادامه داد: تعداد اندکی از اساتید دانشگاهی هستند که از بیت‌المال ارتزاق می‌کنند اما تیشه به ریشه اعتقادات جوانان می‌زنند و باید این اساتید شناسایی و با همگرایی میان بسیج، نهاد رهبری و مسوولان دانشگاه به آنان تذکر داده شود که در این صورت بیش از ۹۰ درصد اساتید تغییر مسیر خواهند داد. لذا نهی از منکر یکی از مهمترین اقداماتی است که باید در دانشگاه‌ها انجام شود.

مهدوی نسب با اشاره به فرمایش امام علی(ع) مبنی بر لزوم پرهیز مسلمانان از تفرقه عنوان کرد: متاسفانه در برخی از مراکز علمی، نوعی از اختلافات مسموم دیده می‌شود در حالی که بسیاری از نواقص و ضعف در عملکردها با یک تذکر برادرانه و امر به معروف حل می‌شود، اما گاهی می‌بینیم در قبال این موارد به جای تذکر برادرانه، اقدامات دیگری انجام می‌شود.

او با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: این عملیات باعث شد بعد از ماه‌ها بمباران، کودکان غزه چند شبی را راحت بخوابند و مردم کشورهای مقاومت و جهان نیز شاد شدند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) نیز در این نشست گفت: امروز اقتدار ما به برکت ولی فقیه است و تمام نعمات دیگر نیز در سایه این نعمت حاصل شده است. اگر ما امروز امنیت داریم، از فناوری هسته‌ای برخورداریم و استوار در مسیر انقلاب گام برمی‌داریم، همه به برکت وجود ولی فقیه است.

سردار سید هاشم غیاثی افزود:ما باید قدرتمند شویم و یا این که اراده دشمن را بپذیریم و در این ۴۵ سال نشان دادیم هیچ گاه تسلیم نشدیم و نخواهیم شد و باید در تمام حوزه‌ها نیز قدرتمند شویم و بر همین اساس قدرت علمی یکی از مهم‌ترین مولفه‌هاست و باید دانشگاهیان تلاش کنند در این حوزه قوی‌تر از همیشه مسیر را طی کنند.

وی با بیان این که باید برای تحقق مشارکت مردمی مورد تاکید رهبری تلاش کنیم اظهار کرد: ۲۱ بخش در حوزه بسیج اقشار فعال هستند که هر کدام مختص به یک قشر است و هدف از تاسیس چنین شاخه‌ای از بسیج ایجاد زمینه برای مشارکت اقشار مختلف است و برای تحقق این هدف می‌توانیم با نهادهای مختلف تعامل کنیم.

او با بیان این که ایران در حوزه‌های امنیتی سرآمد است اضافه کرد: بسیاری از کشورهای دیگر هم امنیت دارند اما آنها با تهدید مواجه نیستند اما ما با وجود تهدیدها، امنیت داریم و از اقتدار امنیتی برخورداریم و این به برکت وجود ولایت فقیه است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • کسب علم با معرفت همراه باشد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده