Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «علی رمضان الاوسی» مدیر مرکز مطالعات جنوب عراق در لندن در مصاحبه با فارس درباره پیام‌های اقدام اخیر نیروهای مسلح ایران در سرنگون کردن پهپاد متجاوز آمریکایی بر فراز خلیج فارس صحبت کرد.

وی در این مصاحبه گفت: «نخست به مردم ایران و رهبری آن در انجام این اقدام شجاعانه در سرنگونی «گلوبال هاوک» بزرگترین پهپاد جاسوسی جهان تبریک می‌گوییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخصات و ویژگی‌های این پهپاد سرنگون شده، آن را در میان تمامی پهپادهای جاسوسی دیگر متمایز کرده بود. آمریکایی‌ها هرگز فکر نمی‌کردند که ایران بتواند این پهپاد جاسوسی را سرنگون کند. البته ایران نیز به لحاظ دفاع از مرزهای خود این پهپاد را سرنگون کرد و انگیزه تهاجمی در این اقدام نداشته است. این پهپاد با هدف جاسوسی وارد آب‌های سرزمینی ایران شده بود و پس از آن بود که سرنگون شد و این پیام واضحی دارد که مرزهای ایران خط قرمزی است که کسی نباید به آن تجاوز کند.»

 

سرنگونی پهپاد گلوبال هاوک باعث فروپاشی هیمنه نظامی آمریکا شد

مدیر مرکز مطالعات جنوب عراق در ادامه افزود:«ایران با موشک زمین به هوای خود توانست گران قیمت‌ترین پهپاد جاسوسی جهان را سرنگون کند و این موضوع توانایی و قدرت ایران را در دفاع از خود به خوبی نشان داد. آمریکا پیش از هرگونه اقدام باید درباره تمامی محاسبات خود تجدید نظر کند. این رویداد باعث فروپاشی هیمنه نظامی آمریکا شد. از سوی دیگر تولید صنایع نظامی ایران توانسته بر فناوری‌های پیشرفته آمریکایی فائق آید. این حادثه بدون تردید چارچوب هرگونه درگیری در آینده را تغییر خواهد داد.»

امارات در قضیه گلوبال‌هاوک به قاعده حسن‌همجواری خیانت کرد

علی رمضان الاوسی گفت:«اقدام ایران در سرنگونی این پهپاد پیشرفته جاسوسی آمریکا پیامی نیز برای کشورهای سازشگر منطقه داشت. این کشورها باید حد و حدود خود را بدانند و از آن تخطی نکنند در غیر اینصورت با فاجعه‌هایی همراه خواهند شد. از سوی دیگر امارات با اجازه دادن به پهپاد جاسوسی آمریکایی برای استفاده از خاک خود، به قاعده حسن همجواری خیانت کرد. این حادثه باعث افزایش انگیزه بازوهای محور مقاومت در عراق، لبنان، یمن، سوریه و کشورهای حاشیه خلیج فارس شد. حتی میتوانیم بگوییم که این حادثه بر روی طرح صلح پیشنهادی آمریکا موسوم به «معامله قرن» نیز تاثیر خواهد گذاشت.»

 

آمریکا از پایداری ایران در برابر فشارها بسیار نگران است

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره پاسخ رهبر جمهوری اسلامی ایران به «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن در عدم مذاکره ایران با آمریکا گفت: «پاسخ رهبر ایران به نخست وزیر ژاپن در عدم مذاکره ایران با آمریکا و همچنین پاسخ قاطع رهبر ایران در عدم پاسخگویی به پیام ترامپ، شگفت آور بود. آمریکا از پایداری ایران در برابر تحریم‌ها و فشارهای اعمالی علیه این کشور بسیار نگران است. البته ژاپن نیز به خوبی می‌دانست که ایران در جایگاه حق قرار دارد. آمریکا کشوری بود که از توافق هسته‌ای خارج شد و کشورهای اروپایی و دیگر کشورها را برای عدم همکاری با ایران تحت فشار قرار داده است. سخنان رهبر ایران در دیدار با نخست وزیر ژاپن، راهبرد «مذاکره یا جنگ» آمریکا در قبال ایران را با شکست همراه کرد.»

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، وبگاه «پلیتیکو» گزارش داد که جمعی از وکلای آمریکایی و غیرآمریکایی با امضای درخواستی رسمی، اقدام نظامی اسرائیل علیه غزه را ناقض قوانین آمریکا و بین‌الملل توصیف کرده‌اند.

دست‌کم ۲۰ تن از ۹۰ حقوق‌دانی که زیر این درخواست را امضا کرده‌اند، در دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا مشغول به فعالیت هستند و از او می‌خواهند که ارائه کمک نظامی به رژیم صهیونیستی را تعلیق کند چراکه اقدام‌های این رژیم در غزه با قوانین آمریکا و بین‌الملل همخوانی ندارد.

آنها قرار است درخواست خود را طی روز‌های آینده به دفتر «مریک گارلند» دادستان کل ارسال کنند. در این نامه که به رؤیت پلیتیکو رسیده است، وکلا از احتمال نقض کنوانسیون‌های ژنو درباره ممنوعیت حملات نامتناسب علیه غیرنظامیان و همچنین نقض قانون کنترل صادرات تسلیحاتی آمریکا از سوی رژیم صهیونیستی صحبت کرده‌اند.

این تازه‌ترین نشانه از بالا گرفتن اختلاف در دولت واشینگتن در قبال سیاستی است که کاخ سفید نسبت به اسرائیل در پیش‌گرفته و شامل حمایت از رژیم به‌رغم جنایت‌هایی است که در غزه انجام می‌دهد.

در تاریخ ۹ اردیبهشت، «رویترز» برای نخستین بار از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا و بی‌اعتمادی شماری از مقامات درباره نحوه استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی خبر داد.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به بلینکن گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

اختلاف‌های داخلی دولت واشینگتن در حالی عیان می‌شود که مقام‌های رسمی بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • روسیه ۲۹ پهپاد اوکراینی و ۵ «هامر» ساخت فرانسه را سرنگون کرد
  • حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه از اثرات عملیات «وعده صادق» بود
  • اولین پهپاد پاک‌کننده نقوش گرافیتی در جهان آغاز به کار کرد
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • پدافند روسیه ۱۰ پهپاد اوکراینی و ۶ «اتاکمز»آمریکایی را سرنگون کرد
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • شاهکاری دیگر از انصارالله در دریای سرخ و اقیانوس هند/ سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند