Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته انضباطی آرای خود را درباره تخلف تیم‌های نساجی مازندران، پیکان، ماشین‌سازی تبریز، پارس جنوبی و پرسپولیس صادر کرد. ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۱ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی آرای خود درباره برخی از تیم‌های لیگ برتری را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* دیدار تیم‌های پارس جنوبی جم و پرسپولیس تهران در هفته سی‌ام رقابت‌های لیگ برتر برگزار شد و از سوی تماشاگران پارس جنوبی و پرسپولیس تهران تخلفاتی مبنی بر پرتاب اشیا که منجر به توقف بازی شد، رخ داد. هر کدام از تیم‌ها منفردا به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

* ماشین‌سازی تبریز به دلیل فحاشی تماشاگرانش به داور بازی در دیدار برابر پدیده شهر خودرو به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین عادل باباپور- مربی تیم ماشین سازی تبریز به دلیل تحریک تماشاگران، تهدید داوران و اقدام به ضرب و شتم علیه داور و فحاشی به سه ماه محرومیت از همراهی تیم خود در مسابقات رسمی از فصل آتی و پرداخت 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد ( این رای درباره محرومیت قابل تجدید نظر است).

*مسابقه نساجی مازندران و پیکان تهران برگزار شد. حسین ترابپور- مربی تیم نساجی مازندران به دلیل اعتراض تصمیمات داوری که منجر به اخراش شد به توبیخ کتبی محکوم شد. فرزاد امامعلی- بازیکن تیم پیکان تهران پس از خروج از زمین به داور بازی اهانت کرد که وی به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم و به  پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد( این رای درباره محرومیت قابل تجدید نظر است).

پس از محرومیت 5 ساله از سوی کمیته اخلاق؛ ترابیان به کمیته استیناف شکایت کرد

 

انتهای پیام/ 

R39383/P/S3,27/CT12 واژه های کاربردی مرتبط پارس جنوبی‌جم تیم فوتبال نساجی مازندران ماشین‌سازی تبریز پرسپولیس تهران فدراسیون فوتبال ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارس جنوبی جم تیم فوتبال نساجی مازندران ماشین سازی تبریز پرسپولیس تهران فدراسیون فوتبال ایران پارس جنوبی جم تیم فوتبال نساجی مازندران ماشین سازی تبریز پرسپولیس تهران فدراسیون فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۵۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟

به گزارش «تابناک»، علیرضا محمدزاده، کارشناس خودرو، درباره تأثیر مصوبه مجلس مبنی بر اعمال مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو به «انتخاب» گفت: اولین اتفاقی که با این مصوبه می‌افتد، افزایش قیمت خودرو و تحت تأثیر قرار گرفتن از این اقدام است؛ از آن مهم‌تر دلال‌ها فعال‌تر می‌شوند و کلاهبرداری بیشتر خواهد شد. خریدار واقعی که برای استفاده دنبال ماشین است با تنگنا بیشتر مواجه می‌شود و تنها کسی که سود می‌کند دلال است. دولت از سال گذشته اعلام کرده که با مالیات دنبال جبران کسری بودجه است و روی تنها چیزی که مالیات نبسته‌اند هواست.

وی در ادامه در رابطه با چالش‌های قیمت‌گذاری پژو پارس در روز‌های اخیر بیان کرد: واقعیت قضیه این است که پژوپارس هیچ تکنولوژی روزی ندارد، راحتی ندارد و کم مصرف هم نیست. علت اینکه عده‌ای سینه چاک این ماشین هستند، به جز بیست درصد که علاقه‌مند به این ماشین هستند، جمعیت زیادی که برای حاشیه سود زیاد این خودرو و احتمال قطع تولید، دنبال پژو پارس هستند. در تمام خودرو‌های بازار وقتی خبر توقف تولید منتشر شود، مردم به سمت آن ‌می‌روند. البته به نظر من همان بیست درصد که مصرف‌کننده واقعی هستند اهمیت بیشتری دارند. طبیعتا تا زمانی که شرکت تولید‌کننده دولت باشد و نظر دولت در آن تأثیر‌گذار باشد این اتفاقات رخ می‌دهد. پژو پارس هیچ حرفی برای گفتن ندارد و سال هاست از رده خارج است.

محمدزاده درباره وضعیت بازار خودرو در نیمه اول ۱۴۰۳ گفت: اولین اتفاقی که در خودرو می‌افتد و همچنان هم ادامه دار است، دخالت دولت است. تا زمانیکه دولت در بازار خودرو دخالت مستقیم دارد، طبیعتا آینده‌ی خوشی برای خودرو به وجود نخواهد آمد. در این کشور از دستمال کاغذی تا خودرو، همه درگیر دولت است. وقتی کشور نتوانسته یک رابطه‌ی درست با جهان برقرار کند و بحث دلار و... هم تبدیل به یک چالش شده است، چه توقعی دارند که خودرو سامان پیدا کند. دولت اگر با همین فرمان جلو برود و شعار‌های غیرحقیقی بدهد، مطمئن باشید بازار امسال بدتر خواهد شد و قیمت‌های فعلی برای 6 ماه دیگر یک آرزو می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • جریمه یک واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری
  •  شمس‌آذر قزوین به جریمه نقدی محکوم شد
  • محرومیت و جریمه نقدی کمیته انضباطی برای رحمان احمدی
  • اعلام رای دیدار تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و پیکان تهران
  • محرومیت و جریمه نقدی مربی مس رفسنجان
  • مربی مس ۳۰ میلیون تومان جریمه شد