Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، زمین خواری پدیده ای شوم و در عین حال پیچیده ای است که بویژه در یک دهه اخیر رشد قابل ملاحظه ای یافته و به عنوان یکی از جرائم مهم اقتصادی تمامی ارکان نظام و نهادهای نظارتی، امنیتی و بازرسی کشور را نیز درگیر خود کرده است.

بروز این پدیده شوم به عقیده کارشناسان، مسئولان و متولیان امر در حوزه های مختلف، در وهله نخست نیازمند شناسایی بسترهای وقوع آن است تا بتوان از این منظر راهکارهای مناسبی برای جلوگیری از بروز روزافزون آن پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه قضایی با محوریت دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد و با همکاری سایر متولیان و شورای مبارزه با زمین خواری استان اقدام های مثبتی در راستای مبارزه جدی با این پدیده انجام داده و که مهمترین دستاورد شناسایی و کمرنگ کردن زمین خواری های سازمان یافته است.

مهرداد کرمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بسیاری از موارد زمین خواری و رانت توسط افرادی صورت می گرفت که زمانی در برخی دستگاه های مربوطه و متولی دارای سمت و نفوذ بوده اند.

وی یادآور شد: هم اینک و با بررسی های انجام شده و مقابله جدی و مستمر از سوی دستگاه قضایی و ایجاد حساسیت بیشتر در بین متولیان امر این چالش تا حدود زیادی کمرنگ شده و زمین خواری ها اکنون از سازمان یافتگی به زمین خواری های موردی جهت یافته است.

مساحت زمین های کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۲۵۰ هزار هکتار است که ۴۳ هزار هکتار این میزان باغ است.
دادستان یاسوج تصریح کرد: همچنین در این مدت بیش از ۱۹ هزار متر مربع از عرصه های زیست محیطی و بیش از ۵۸ هکتار از حریم رودخانه ها با مشارکت و دخالت دستگاه قضایی این استان آزاد شد.

دبیر شورای قضایی حفظ حقوق بیت المال در کهگیلویه و بویراحمد گفت: همچنین سال گذشته ۹ هزار و ۸۰۰ فقره انشعاب غیرمجاز در حوزه آب و فاضلاب شهری، ۲ هزار و ۶۲۹ فقره نیز در بخش روستایی و پنج هزار انشعاب غیرمجاز برق در سطح استان شناسایی و جمع آوری شد.

کرمی با بیان اینکه این اقدام ها در راستای حقوق عامه صورت گرفته است، گفت: دستگاه قضایی به همان میزان که در اجرای قانون و دفاع از حقوق عامه مصمم است بر ضرورت رعایت عدالت و برخوردهای بدون تبعیض با متخلفان تاکید دارد.

۳۰۱۶/۱۶۶۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد تصرف اراضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۷۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر

یک پیج افغان نوشت: وسعت ایران 187 میلیون هکتار است. یک میلیون هکتار شهرها و روستاها، جاده ها و اماکن. 14 میلیون میلیون هکتار زمین های کشاورزی و بیش از 150 میلیون هکتار منابع طبیعی است. اگر فقط 300هزار هکتار از این منابع آزاد شده و در اختیار 15 میلیون مهاجر قرار گیرد بسیاری از مشکلات زندگی افاغنه حل خواهد شد./ایران تایمز

دیگر خبرها

  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • اولین گروه از عمره‌گزاران کهگیلویه‌وبویراحمد به سرزمین وحی
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر