Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ «ضیاءالدین الماسی» روز یکشنبه در همایش ارتباطات آموزش، مشارکت و آگاهی رسانی در خصوص تالاب در اراک، افزود: بحران در آب، خاک، مدیریت جنگل و مراتع در کشور وجود دارد چون از ظرفیت مردم بهنگام و موثر استفاده نشده است و بهره گیری از دانش روز نتوانسته مشکلات این حوزه را رفع کند.

وی اظهار داشت: استفاده از ظرفیت جوامع محلی و بهره برداران در راهبردهای زیست محیطی اصل جدی است و باید برای آن برنامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر آلودگی‌های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در صورتی که حفظ محیط زیست، منافع ملموس به دنبال نداشته باشد، مشارکت پایدار نخواهد بود.

الماسی افزود: مدیریت مشارکتی یک طرح نیست که در بازه زمانی مشخص کلید خورده و به اتمام برسد بلکه فرآیند اجتماعی است که موجب بالندگی جامعه می‌شود و شناسایی و پرورش را به همراه دارد.

وی اظهار داشت: فراهم شدن ساختار اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، وجود فرهنگ مشارکتی و نظام مدیریت مشارکت خواه از پیش شرط‌های مشارکت مردمی در امور زیست محیطی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی نیز در این همایش گفت: محیط زیست تنها سازمانی است که زیر ساخت‌های آن مقوله حمایتی و نظارتی برای عرصه های زیست محیطی تعریف و تکالیفی در این خصوص بر عهده آن نهاده شده است.

«رضا میرزایی: افزود: توانمندسازی جوامع محلی تالاب میقان اراک از اهداف این نشست است.

وی اظهارداشت: اهمیت محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن اولویت فعالان این بخش است و برای فرهنگ سازی باید تمامی ظرفیت ها و زیر بخش ها فعال شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: حفظ محیط زیست حد و مرز ندارد اما برخی کشورها کنوانسیون و قراردادهای جهانی را برنمی تابند و به محیط زیست آسیب غیر قابل جبران وارد می‌کنند.

میرزایی افزود: همه جای دنیا زیستگاه است بنابراین باید امنیت زیستگاه‌ها را گسترش یابد.

وی اظهارداشت: جمهوری اسلامی ایران بهترین قوانین زیست محیطی را دارد و تالاب، ریزگرده و آلودگی‌هوا اولویت محیط زیست در کشور است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی افزود: بارندگی‌های اخیر باعث شد تا دیگر نشست‌هایی با موضوع سازگاری با کم آبی که پارسال ۱۶ نشست داشت در سال جاری برگزار نشود اما، نباید موضوع آب حساسیت خود را از دست بدهد زیرا مقوله منابع آبی همیشه مورد توجه است.

میرزایی گفت: آبخواری به پدیده زشت کوه خواری و زمین خواری اضافه شده است که موجب بهره مندی محدود و آسیب گسترده می‌شود.

وی افزود: زیاده خواهی از طبیعت منجر به برهم زدن تعادل محیط زیست خواهد شد و قدر و سهم زیست بوم‌ها را نامتعادل می‌کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی اظهار داشت: حفاظت محیط زیست استان اجازه فعالیت صنایع فولادی به سبب آب بر بودن را در این استان نداده و این صنعت باید در جنوب کشور شکل بگیرد.

میرزایی گفت: تالاب میقان اراک ظرفیت استانی است که در جریان بارندگی‌های اخیر توانست آب ۱۵ رودخانه را در خود جای دهد.

وی افزود: جوامع محلی باید از ظرفیت ارزشمند تالاب میقان بهره مند شوند و مسدود شدن جاده تالاب به حفظ آن کمک کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی اظهار داشت: شرکت املاح معدنی ظرف ۱۷ سال گذشته مصالحی را در این منطقه انباشته کرده است که با پیگیری‌های انجام شده این مصالح منتقل می شود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه دولت زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی پیش از ظهر سه شنبه در نشست ستاد تسهیل استان مرکزی اظهار کرد: واحدهای تولیدی باید بر اساس مسؤولیت اجتماعی خود، در حوزه محیط زیست و به‌ویژه در حوزه آب، تعامل و هم افزایی لازم را در خصوص بازچرخانی پساب داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست با تأکید بر لزوم توجه به محیط زیست در توسعه صنعتی، گفت: چنانچه به دنبال توسعه پایدار هستیم باید ابتدا به حفظ محیط زیست توجه ویژه داشته باشیم.

علی آبادی شهر اراک را یکی از شهرهای استراتژیک کشور عنوان کرد و افزود: مردم اراک در دوران دفاع مقدس هم ثابت کردند پشتیبان کشور هستند از این رو تمام ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان به کار گرفته می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رفع مشکل آلودگی هوای شهر اراک نیازمند مساعدت صنایع است، گفت: برای شهر اراک باید ۲ اقدام بزرگ، نخست تلاش برای از بین بردن منابع آلودگی و سپس عدم توسعه صنایع آلاینده با محوریت واحدهای تولیدی مدنظر ویژه قرار گیرد.

بررسی طرح‌های توسعه برخی واحدهای صنعتی، تأمین مواد اولیه، مسائل گمرکی، محیط زیست و منابع طبیعی، ضمانت‌های بانکی، امهال تسهیلات و بحث سرمایه در گردش بخشی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود که وزیر صمت دستوراتی در جهت رفع موانع و حل مشکلات این واحدها و پیگیری موضوعات در ستاد ملی صادر کرد.

کد خبر 6099011

دیگر خبرها

  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان