Web Analytics Made Easy - Statcounter

سریال «بانوی سردار» پرویز شیخ‌طادی احتمالاً در ایام محرم روی آنتن می‌رود و هنوز معلوم نیست کدام شبکه پخش خواهد شد و سریال ۳۰۰ قسمتی «مادر سوجان» هم با مشارکت استانی، هرچه زودتر مقابل دوربین قرار می‌گیرد. ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۵ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، تلویزیون چندی است از تولیدات استان‌ها بهره می‌برد و البته «روزهای بیقراری» در گام دوم چنگی به دل نزد و باید منتظرِ پروژه «بانوی سردار» پرویز شیخ‌طادی، «گنج راه شیری» و «جلال» حسن نجفی ماند که به زودی روی آنتن شبکه‌های سیما می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از وجوه تمایز تولیدات استانی استفاده از هنرمندان بومی، نمایش آداب و رسوم و اصالت‌های تمدنی ایران اسلامی است. اتفاقی که کمتر با نشان دادن فضاهای آپارتمانی برخی از سریال‌های مرسوم تلویزیون به چشمِ مخاطب می‌آید.  رویکرد استان‌های صداوسیما معرفی قهرمانان ملی، مشاهیر و مفاخر تاریخی و دینی است. از مهمترین آن‌ها می‌توان به ماجرای حاج‌نورالله در روایت داستانی «روایت‌های ناتمام» بهروز شعیبی، «سنجرخان» محمدحسین لطیفی و حتی «بانوی سردار» پرویز شیخ طادی و «مادر سوجان» فریدون حسن‌پور معروف به اوشین ایرانی، اشاره کرد.

محمدرضا شریفی مدیرکل طرح و هماهنگی تولید مرکز سیمای استان‌ها در توضیحات بیشتر به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: سریال «بانوی سردار» پرویز شیخ‌طادی آماده پخش است و هنوز معلوم نیست از کدام شبکه روی آنتن برود. احتمال زیاد این سریال تلویزیونی در ایام محرم پخش خواهد شد. مجموعه 13 قسمتی که به زندگی بی‌بی‌مریم سردار بختیاری و علیمردان‌خان بختیاری می‌پردازد. بانویی که نخستین بانوی سردار ایرانی بود که به مبارزه با استکبار انگلیس و حکومت رضاشاه برخواست. تربیت فرزندان دلیر وطن‌پرست شیرعلیمردان‌خان، ایجاد وحدت بین اقوام ترک‌تباران و لر تباران، تأثیرگذاری بی‌بی‌مریم بر قوم بختیاری و استقلال و اتکا به خود از مضامینی است که در این سریال به آن پرداخته شده است.

وی تأکید کرد: «روایت ناتمام» یک مجموعه 40 قسمتی خواهد بود که به زندگی آیت‌الله نورالله نجف‌آبادی اصفهانی می‌پردازد. عالم جلیل‌القدری که 150 سال پیش بر اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ملی تأکید می‌کرد. این پروژه ملی به زودی با تأمین بودجه مالی جلوی دوربین خواهد رفت. مرکز گیلان سریال 26 قسمتی «گنج راه شیری» که قصه‌ای نوجوانانه درباره نجوم و راه شیری دارد و «جلال» هم در آذربایجان شرقی ساخته شده و آماده نمایش هستند؛ این دو سریال هم قابلیت پخش از شبکه‌های سراسری را برای نیمه دوم سال دارند. همچنین سریال «آینا» هم در آذربایجان غربی ساخته شده که تصویری از دوران دفاع‌مقدس را به نمایش می‌گذارد و در نیمه دوم سال آماده نمایش از رسانه‌ملی است.

شریفی درباره ساخت «مادر سوجان» یا همان اوشین ایرانی، گفت: نگارش 63 قسمت سریال «مادر سوجان» فریدون حسن‌پور به پایان رسیده است. این سریال 300 قسمتی تمام ویژگی‌های یک زن ایرانی شمالی را به تصویر می‌کشد. نکته شاخص و ویژه‌ای که در این سریال وجود دارد این است که علاوه بر طولانی بودن «مادر سوجان»، داستان هیچ کدام از اپیزودهای این سریال تکراری نیست و در واقع هر بار، موضوعات جدیدی مخاطب را درگیر می‌کند. منتظریم استان مشارکت خودش را انجام دهد و کار هرچه زودتر جلوی دوربین برود.

معصوم‌زادگان در گفتگو با تسنیم: «سنجرخان» با لطیفی کلید می‌خورد/ اوشین ایرانی پروژه الف رسانه‌ملی

مدیرکل طرح و هماهنگی تولید مرکز سیمای استان‌ها از آماده شدن آخرین ساخته مرحوم پیام صابری خبر داد و افزود: سریال «کوله پشتی» آخرین ساخته مرحوم پیام صابری آماده شده و از اسفندماه می‌تواند روانه آنتن شود. «مس» عبدالرضا صادق جهانی که روایتی پیرامون سبک زندگی با گرایش اعتیاد و آلودگی‌های رفتاری دارد نیز آماده نمایش است و «وقت صبح» مرکز سمنان هم ایام فاطمیه در سیمای رسانه‌ملی روی آنتن خواهد رفت.

وی در خصوص استفاده از هنرمندان بومی به جای سلبریتی‌ها در سریال‌های تلویزیونی استانی، خاطرنشان کرد: اولویت سیمای استان‌ها استفاده از هنرمندان بومی و در صورت چهره بودن، ترجیحاً هنرمندان ملی آن استان جلوی دوریبن این تولیدات بروند. مصداق بارز آن استفاده از پژمان بازغی در سریالی که در گیلان تولید می‌شود.

انتهای پیام/

 

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط شبکه دو شبکه یک رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه دو شبکه یک رسانه ملی تلویزیون شبکه دو شبکه یک رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۰۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک

جدیدترین سریال تلویزیون با محوریت هوافضا قرار بود از ۱۵ اردیبهشت پخش خود را آغاز کند اما با بهانه پخش دو قسمت پشت صحنه «نون‌خ» بدقولی کنداکتوری دوباره رقم خورد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چندی پیش که یک بدقولی کنداکتوری درباره برنامه «هفت» رقم خورد و باعث شد این برنامه تلویزیونی با یک هفته تأخیر روی آنتن برود به این معضل پرداخته شد. 

عوامل و دست‌اندرکاران «هفت» در توضیح پخش نشدنِ این برنامه تلویزیونی، مشکل فنی را عامل پخش نشدن اعلام کردند. چرا که مدیریت کنداکتور تلویزیون مقوله‌ای است که از هر جهت اهمیت دارد، روزی برای چینش ترکیب پخش سریال‌ها و برنامه‌ها این مدیریت ضرورت دارد و روزی هم برای جلوگیری از بدقولی کنداکتوری، این مدیریت لازم است، البته این بدقولی‌ها مسبوق به سابقه بوده که بارها سریال بدقولی‌های تلویزیون را برای پخش سریال و برنامه حتی حضور مجری‌ای خاص اتفاق افتاده است.

حالا این معضل گریبان یک سریال تلویزیونی را گرفته است.  در سطح گسترده‌ای اعلام شد سریال «رخنه» جدیدترین مجموعه تلویزیونی به کارگردانی علی غفاری از شنبه 15 اردیبهشت‌‌ماه روی آنتن می‌رود اما در عینِ آرامش و بدون هیچ عذرخواهی از مخاطبان، با بهانه پخش دو قسمت پشت صحنه «نون‌خ» در 16 و 17 اردیبهشت‌ماه پخش سریال به سه‌شنبه 18 فروردین‌ماه موکول شد. این انتقاد وجود دارد که مدیران و دست‌اندرکاران امر پخش در بسیاری از موارد چه حال و گذشته این بی‌تفاوتی به مخاطب را داشته‌اند.

به طورمثال واقعاً مدیران امر در شبکه یک نمی‌دانستند قرار است دو قسمت پشت صحنه سریال «نون‌خ» پخش کنند و این سریال در روز سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه پخش خود را آغاز می‌کند که این تاریخ را در تبلیغات خودشان به مخاطبان اعلام کنند نه روز شنبه 15 اردیبهشت‌ماه!

ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون

اگر به گذشته هم برگردیم این رفتار تلویزیون مسبوق به سابقه است؛ روزی سریالی به‌نام «دودکش2» که علی‌رغم پخش گسترده اخبار رسانه‌ای‌اش در همین شبکه یک سیما، روی آنتن نرفت و بحث مراحل پست پروداکشن را عنوان کردند، یا بارها سریال‌هایی که از شبکه سه سیما پخش می‌شد عوامل آن به پخش نامنظم قسمت‌هایشان اشاره می‌کردند که آخرین آن به سریال «بیست‌کویید» برمی‌گردد، یا زمانی که مجموعه کلبه عموپورنگ پخش می‌شد این اعتراضات را نسبت به پخش نامنظم این مجموعه نمایشی داشتند. 

یا «رعد و برق» بهروز افخمی که از شبکه پنج سیما به شبکه یک آمد؛ چند سال پیش در ماه رمضان قسمت اول آن روی آنتن رفت و بقیه را به‌دلیل مشکلات تدوین و مراحل فنی سریال به زمانی دیگر موکول کردند. این سریال بالأخره با تمام نقاط ضعف خودش روی آنتن رفت اما تبدیل به مصداقی بارز برای بدقولی کنداکتور تلویزیون شد.

به‌نظر می‌رسد تلویزیون کنار مدیریت درست کنداکتوری برای چینش سریال‌ها و برنامه‌ها به رسیدن به یک کنداکتور منظم و جلوگیری از بدقولی در پخش نیاز مبرم دارد. علی‌رغم اینکه شاید این نکته را هم بتوان درنظر گرفت که مشکلات فنی باعث شده باشد یک برنامه و یا سریالی در موعد مقرر اعلام‌شده روی آنتن نرود اما توجه به زمان مخاطب از هر نکته‌ و توجیه قابل‌قبولی هم مهمتر است.

گفتنی است،  سریال «رخنه» اولین همکاری مشترک وزارت دفاع- سازمان حفاظت اطلاعات با سازمان صدا و سیما  برگرفته از خنثی سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در سازمان هوافضای وزارت دفاع و صنایع دفاعی و موشکی این وزارتخانه است. این سریال در 30 قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان رو به رو می‌شود. البته آن‌طور که دست‌اندرکاران سریال گفته‌اند داستان سریال از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی‌گیرد.

این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است. در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری برعهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • (ویدئو) سکانس جنجالی در مورد شاه در یک سریال ایرانی
  • نظارت فینال لیگ قهرمانان آسیا برعهده بانوی ایرانی
  • آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آماده‌ی دهه‌ کرامت است
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آماده‌ی دهه‌ی کرامت است
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • ماجرای بدن رنجور سردار آزمون چیست؟