Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ادیتوریال روزنامه لوموند  به نتایج بی حاصل ملاقات های ترامپ با پوتین، شی جینپینگ و رهبر کره شمالی پرداخته است. در این تحلیل آمده است:

ملاقات های رییس جمهور آمریکا با کیم جونگ اون، پوتین و شی جینپینگ، تصویر تازه از استعداد ترامپ برای بازیگری را به تصویر کشید. سوالی که در این میان مطرح می شود، اینست که نتایج واقعی این ملاقات ها چیست؟

تئاتر یکی از ابزارهای دیپلماسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخابره شدن فوری تصاویر در جهان؛ آنهم به شکل امروزی می تواند منفعت های زیادی برای دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا داشته باشد. تور آسیایی ترامپ، نشست جی20 در اوزاکای ژاپن در روزهای 28 و 29 ژوئن و پس از آن قدم نهادن تاریخی وی در سرزمین کره شمالی در کنار رهبر این کشور، کیم جونگ اون در روز 30 ژوئن تصویر بسیار روشنی از استعداد بی نظیر ترامپ برای بازیگری و نمایش را به همگان نشان داد.  

ترامپ در این بازی به وسط کشیدن پای دخترش ایوانکا به صحنه بسنده نکرد؛ فردی که هیچ شایستگی ای به جز ارتباط خانوادگی- برای پستی که هم اکنون در اختیار دارد یعنی مشاور کاخ سفید- ندارد. داماد ترامپ که او نیز سمت مشاور را دارد و به تازگی از "طرح صلحی" ضعیف رونمایی کرده، در صحنه بازی حضور دارد. حضور ایوانکا ترامپ در ملاقات های دوجانبه رییس جمهور با همتایان روسی و چینی و حضور بی مورد او در میان رهبران گروه 20 می تواند خنده دار باشد. با این حال ایوانکا و جرد کوشنر بودند که رییس جمهور را در منطقه غیرنظامی میان دو کره مشایعت کردند؛ در حالی که جان بولتون، مشاور ترامپ، به سفر مغولستان فرستاده شده بود.

ترامپ تلاش کرد تا ملاقاتش با "اون" را غیرمنتظره و فوری جا بزند، تصمیمی عجولانه که پس از شکست "ملاقات هانوی" در ماه فوریه می توانست ریسک بزرگی باشد. اما تئاتر قضیه دقیقا در همین جاست، همه کارشناسان اهل فن به خوبی می دانند که ملاقاتی‌هایی در این سطح بدون لجستیک و تمهیدات لازم اصلا امکانپذیر نیست و خیلی زود این شایعه فراگیر شد که این ملاقات در نتیجه تلاش های میانجیگرانه و دیپلماتیک کره جنوبی صورت گرفته است.

ترامپ، که خود را برای انتخابات دور دوم ریاست جمهوری آمریکا آماده می کند، به این نمایش نیاز داشت؛ او که به تازگی جنگی اقتصادی میان آمریکا و چین به راه انداخته، نیازمند این بود که به رأی دهندگان آمریکایی سیگنال های مثبتی از ارتباطات خارجی خودش با رهبران قدرت های بزرگ جهان ارسال کند؛ آنهم در حالی که تبعات و پیامدهای منفی اقتصادی جنگ میان دو ابرقدرت، بر روی اقتصاد جهان در حال سنگینی کردن است.

ترامپ در برخورد با پوتین هم برخوردی عجیب و تصنعی از خودش نشان داد؛ کشوری که متهم به دخالت در انتخابات آمریکاست، ترامپ خطاب به رهبرش تأکید کرد که مناسبات کشورش را با روسها افزایش می‌دهد، کشوری که فقط و فقط گاز و نفت صادر می کند و البته سلاح که آمریکایی ها با آن اشباع هستند.

و اما با چینی ها؛ ترامپ پیروزمندانه وانمود کرد که با شی جین‌پینگ وارد دیالوگ شده است. باید به رییس جمهور آمریکا تبریک گفت؛ همانطور که باید برای تلاش هایش در راستای صلح با کره شمالی و روسیه تبریک بگوییم. اما سوال اینجاست که پشت این ژست های دائمی و همیشگی چه پیشرفت هایی حاصل شد؟ حتی دربارۀ چین هم ترامپ تنها به حفظ وضعیت موجود تن داد و امتیازهای اندکی به چینی ها به خصوص دربارۀ هوآوی داد.

ترامپ دربارۀ ملاقاتش با کیم گفت: اتفاقاتی می تواند رخ بدهد. سخت است بتوان منکر آن شد. با این حال تعطیلات آخر هفته ای که پشت سر گذاشتیم، حس بسیار بدی از رییس جمهور آمریکا القا کرد؛ رییس جمهوری که بیشتر به ارتباط با دیکتاتورها و خودکامه ها اشتیاق دارد- از جمله محمد بن سلمان که با رفتار خاص ترامپ مواجه شد- فردی که امروز حتی نگران ارتباط و تفاهم با متحدان سنتی اش است.

لوموند/ اول جولای/ ترجمه: زهرا خدایی 

52

کد خبر 1275570

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا جی بیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۸۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد

«دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در نشستی خصوصی، دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهوری این کشور را با نیروی پلیس مخفی آلمان نازی (گشتاپو) مقایسه کرد.

به گزارش مشرق، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در یک نشست خصوصی و پشت درهای بسته در اقاماتگاه خود در فلوریدا، دولت جو بایدن را با نیروی پلیس مخفی آلمان نازی (گشتاپو) مقایسه کرد.

وی این مقایسه را در میانه اظهاراتش در خصوص پرونده های حقوقی علیه خود مطرح کرد و ضمن حمله به دادستان های این پرونده‌ها گفت: «این افراد یک دولت گشتاپو را اداره می کنند و این تنها چیزی است که آنها دارند. این تنها راهی است که آنها از نظر خود پیروز می شوند».

ترامپ سپس با بیان اینکه بایدن بدترین رئیس‌جمهوری تاریخ کشورمان است، افزود: «زمانی که متهم شدم، گفتم خوب، حالا زمان مبارزه است. او [بایدن] به شدت ناتوان و متقلب است. مقادیر زیادی پول از چین، روسیه، اوکراین و بسیاری از کشورهای دیگر گرفته است. او یک کلاهبردار است.»

وی همچنین جک اسمیت بازرس ویژه‌ای که دو پرونده فدرال علیه ترامپ را در دست دارد، «قاتل شرور» و «دیوانه» خواند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ورود رییس جمهور به مراسم تجلیل از قهرمانان سال ۱۴۰۲
  • بارزانی با رئیس جمهور دیدار کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت