Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا تخت‌شاهی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه با اجرای این طرح آبرسانی، چشمه تاق بستان به منظور جلوگیری از کاهش دبی از مدار بهره‌برداری خارج شد، افزود: هم اکنون میزان آبی که برای شهر کرمانشاه از منابع مختلف شامل سد گاوشان و چاه‌های ده پهن در مدار داریم حدود ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه یادآور شد: در چند وقت اخیر کاهش دبی برخی منابع آبی شهر کرمانشاه از جمله چشمه تاق بستان باعث شده بود در برخی از مناطق شهر از جمله خیام، بهار، میدان مرکزی، گذرنامه، سی متری سوم و سایر مناطق ساعاتی از روز را با افت فشار مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بالا رفتن دما و مصرف بیش از حد آب را نیز عامل دیگری برای افت فشار آب در برخی محلات دانست.

تخت‌شاهی ابراز امیدواری کرد با وارد شدن آب سد گاوشان به مدار بهره‌برداری، این مشکلات تا حدود زیادی مرتفع شود.

سد گاوشان در شهرستان کامیاران واقع شده و در حدود ۶۰ کیلومتری شهر کرمانشاه قرار دارد.

این سد با حجم مخزن ۵۵۰ میلیون مترمکعب و ۱۳۳ متر ارتفاع از بستر در ۴۵ کیلومتری سنندج واقع شده و هدف از ساخت آن، تامین آب شرب و کشاورزی شهرهای کرمانشاه و کامیاران است.

از جمعیت ۲ میلیون نفری استان حدود یک میلیون نفر در شهر کرمانشاه ساکن هستند.

استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد ۲۲۰ هزار مشترک مربوط به شهر کرمانشاه است.

۳۰۳۳/‏۸۰۶۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب کرمانشاه آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۹۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه

علی مرادی با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان کرمانشاه، گفت : از مجموع ظرفیت حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان، هم اکنون ۶۴.۹۱ درصد آن پُر است.

وی میزان ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره وضعیت سرریز سدهای استان نیز اظهار کرد: در حال حاضر تنها سد «تنگ حمام» در شرایط سرریز قرار دارد و ظرفیت مابقی سدهای استان تکمیل نیست، چون در کنار ورودی که این سدها دارد، خروجی و مصرف نیز دارند.

وی با بیان اینکه آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون مترمکعب بوده، خاطرنشان کرد: بیشترین آورد را نیز در سد داریان به میزان حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب داشتیم، اما چون این سد دارای نیروگاه است میزان خروجی آب آن نیز قابل توجه می‌باشد.

به گفته مرادی، پس از داریان بیشترین آورد سدهای استان در سال آبی جاری مربوط به سد گاوشان با حدود ۷۲ میلیون مترمکعب و کمترین نیز مربوط به سد گیلانغرب به میزان ۱.۶ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه درباره آورد حاصل از بارش‌های اخیر نیز عنوان کرد: هنوز بخشی از رواناب حاصل از بارش‌ها وارد سدها نشده و آورد این بارش‌ها در آمار هفته آینده خود را نشان خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • جوابیه روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز در خصوص آتش سوزی ترانس برق
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان