Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار کاشان گفت: منطقه ویژه اقتصادی کاشان به عنوان چهارمین منطقه اقتصادی کشور، یک هزار و 344 هکتار مساحت دارد که در مرحله اول، 250 هکتار از این زمین برای واگذاری به بخش خصوصی آماده‌سازی می‌شود.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر مرتضایی قهرودی، اظهار کرد: کسب مجوزهای زیست‌محیطی، تأمین زیرساخت‌های آب، برق، جاده دسترسی و تأمین زیرساخت‌های دائم برای استقرار سرمایه‌گذاران از جمله فعالیت‌هایی بود که از سال 94 تاکنون انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با هدف برندسازی و تخصص ویژه، صنایع حوزه‌های ماشین‌آلات تولید و انتقال برق، تولید قطعه ماشین‌آلات با تجهیزات الکترونیکی، ماشین‌آلات با فناوری علمی، کانی‌های غیرفلزی و بازیافت  فلزات و واحدهای فرآوری اصلاح تبخیری در این منطقه استقرار خواهد یافت.

فرماندار کاشان تصریح کرد: ظرفیت لازم برای استقرار واحدهای صنعتی و تولیدی متوسط و کوچک در منطقه ویژه اقتصادی کاشان فراهم است و با توجه به همکاری بین دستگاه‌های اجرایی و تعامل مسئولان محلی با مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت مشکلی وجود ندارد.

مرتضایی گفت: با توجه به زیرساخت‌های لازم در منطقه ویژه اقتصادی کاشان، وجود راه‌آهن سراسری شمال – جنوب و امکانات ترانزیتی کالا از جمله مزیت‌های این منطقه ویژه اقتصادی است که به تملک شرکت ایمیدرو درآمده است.

به گزارش ایسنا، عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی کاشان با حضور خداداد غریب پورمعاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از سر گرفته شد. در حالی که کلنگ ساخت این مجموعه اقتصادی،21 خرداد 94 با حضور محمدرضا نعمت زاده،  وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت به زمین زده شده بود اما به علت دریافت نکردن مجوزهای لازم از جمله زیست محیطی متوقف شد. طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی کاشان در سال 89 به تصویب هیات دولت و مجلس شورای اسلامی رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: پس تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر انجام شده شرکت آبفا چهارمحال و بختیاری، عملیات اجرایی احداث مخزن ۱۵۰۰ یک هزار و ۵۰۰ مترمکعبی آب شرب شهر گوجان را شروع کرد.

وی افزود: این مخزن با هدف افزایش امکان ذخیره‌سازی آب آشامیدنی شهر گوجان احداث می‌شود که با بهره‌برداری از آن، شاهد افزایش رضایتمندی شهروندان و پایداری بیش از پیش آب شرب این شهر باشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: احداث این مخزن ذخیره در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع انجام می‌شود.

کریمی عنوان کرد: برای اجرای این پروژه، اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از اینکه عملیات سنگ‌بری و خاکبرداری این مخزن به پایان برسد مراحل احداث و ساخت و ساز شروع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: شهر گوجان جمعیت حدود ۱۰ هزار نفری را در خود جای داده و از توابع شهرستان فارسان است که در ۳۶ کیلومتری شهرکرد مرکز استان واقع شده است.

کد خبر 6093739

دیگر خبرها

  • سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از آغاز چهارمین مرحله عملیات در برابر رژیم صهیونیستی خبرداد
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد
  • آغاز عملیات اجرایی احداث دفترصداوسیما در سقز
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ساماندهی ورودی‌ سبزوار
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است