Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@02:42:27 GMT

احزاب در پیدایش سلاطین اقتصادی مقصرند

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۳۵۸۰

مرتضی فغانی جانشین دبیر کل حزب همت با بیان این مطلب افزود: متاسفانه نتیجه بی توجهی دو جریان بزرگ سیاسی کشور طی چهل سال گذشته به افزایش حجم اقتصاد دولتی، موجب بروز پدیده نو ظهور سلاطین اقتصادی در ایران شده است.


وی با بیان اینکه چشم پوشی احزاب قدرتمند کشور در برخورد با منافع مالی و رانت های کلان اقتصاد دولتی باعث شکل نگرفتن اقتصاد مردم بنیاد شد، اظهار داشت: تنها راه برون رفت از چالش های اقتصادی پیش رو، تقویت تشکل های مردمی، توجه به توان تولید داخلی و بهبود فضای کسب و کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جانشین دبیر کل حزب همت با اشاره به ضرورت سرعت بخشیدن به اجرای اصل 44 قانون اساسی، گفت: اگر چه از سال 1380 تاکنون به بهانه مردمی کردن اقتصاد، حدود 145 هزار میلیارد تومان از دارائی های دولت در قالب خصوصی سازی واگذار گردید، ولیکن بخش خصوصی واقعی در کمتر از 20 درصد از این واگذاری ها سهم داشته است.


وی با بیان اینکه دولتی بودن بیش از 85 درصد اقتصاد ایران موجب شد تا دشمنان نظام از ابراز تحریم برای فشار به مردم استفاده کنند، ادامه داد: اگر مردم در اقتصاد کشور به عنوان سرمایه گذار، تولید کننده، مصرف کننده و ... نقش موثری داشتند، علاوه بر تحقق سیاست های ارزشمند اقتصاد مقاومتی، تحریم ها نیز ناکارآمد می شدند.


فغانی پیگیری جدی مطالبات عمومی در حوزه اقتصاد را از اهداف مهم حزب همت برشمرد و افزود: تحقق اقتصاد مردم نهاد موجب همدلی و هم افزایی در سطح کلان و زمینه ساز تحول در کشور می شود و روحیه انقلابی گری و انگیزه جهادی مردم را در جنگ اقتصادی با دشمنان این مرز و بوم افزایش خواهد داد.


جانشین دبیر کل حزب همت با انتقاد از بی توجهی دو جریان سیاسی حاکم بر کشور در جهت سپردن امور به دست جوانان با استعداد، تحصیلکرده، کارآفرین و انقلابی گفت: اکثر جوانان دهه شصت از عملکرد سیاست گذاران و مجریان منتسب به دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب گلایه دارند و در انتخابات پیش رو از احزاب مستقلی که به آنان در میدان کار و زار اعتماد کنند، حمایت خواهند کرد.


فغانی با اشاره به گزارش اخیر صندوق بین المللی پول (IMF) درباره ظرفیت‌های بالقوه اقتصاد ایران اظهار داشت: اگر در نگرش سیاستگذاران و دولتمردان کشورمان تغییر راهبردی ایجاد شود با حضور موثر مردم و بهره گیری صحیح از منابع خدادادی، می توان علاوه بر دستیابی به رشد اقتصادی دو رقمی، میزان تولیدات خود را تا سال 2050 میلادی با حدود 30 برابر افزایش به ارزش 43 هزار میلیارد دلار رساند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۳۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد

کتاب " اقتصاد در هیاهوی انتظارات " منتشر شد. برای اولین بار در ایران یک کتاب تخصصی در رابطه با اثرات انتظارات تورمی در اقتصاد ایران توسط موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز به رشته تحریر درآمد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» با موضوع نگاهی جامع به اثرات انتظارات تورمی در اقتصاد ایران با الهام از 30 نشست تخصصی توسط انتشارات موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز گردآوری شده است.

این کتاب شامل 30 فصل بوده و به موضوعاتی مانند: نقش انتظارات تورمی در تورم و نرخ ارز، نظریه‌های تعیین نرخ ارز و نحوه شکل‌گیری انتظارات، رابطه انتظارات تورمی و بازار سرمایه، بازار مسکن و نقش انتظارات در آن، نقش رسانه در انتظارات تورمی پرداخته است.

کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» دارای 656 صفحه می باشد و مقدمه آن توسط محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی نوشته شده است. در این کتاب از بیش از 260 جدول و نمودار برای فهم بیشتر موضوع انتظارات استفاده شده است.

در بخشی از مقدمه که به قلم محمدرضا فرزین نوشته شده آمده است " امروزه بسیاری از اقتصاددانان معتقدند که علیت در پدیده‌های اقتصادی در بسیاری از موارد ماهیت متقابل دارد؛ یعنی روایت‌ها خود می‌توانند موجب رخدادهای اقتصادی شوند و رخدادهای اقتصادی علت تغییر روایت‌ها.

جنگ‌های اقتصادی کنونی بین کشورها عموما با تمرکز شکل‌گیری شایعات، ناامید سازی مردم به آینده و ارائه تصویری تاریک از آینده کشور توسط حرفه‌ای ترین رسانه‌ها و خبرگان عملیات روانی صورت می‌پذیرد و بخش عمده‌ای از هزینه جنگ را به خود اختصاص می‌دهد.

اقتصاد ایران دهه‌ هاست که با این پدیده رو‌بروست و متاسفانه در حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی نتوانسته نهادسازی و برنامه‌ریزی لازم برای مقابله با این پدیده را انجام دهد.

به قول یکی از اقتصاددانان، آنچه که باید از آن ترسید، خود ترس است و این موضوع محوری عملیات روانی علیه هر کشوری است. اقتصاددان مک کالی، این لحظه را لحظه کایوت می‎‌نامد. کایوت شخصیت کارتونی قهرمانی است که از روی پرتگاه‌های می‌پرد و تا زمانی که به زمین نگاه نکند سقوط نخواهد کرد و طبق قانون کارتون هر وقت به زمین نگاه کند، سقوط خواهد کرد. "

گفتنی است برای تهیه کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» می توانید با شماره تلفن 09196162244 (انتشارت موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز) تماس بگیرید.

انتای پیام/

دیگر خبرها

  • خیزش دنیا علیه اسرائیل نتیجه افشاگری های جبهه حق است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛