Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایان شکرابی سرپرست گروه موسیقی «دال» که فعالیت اصلی و شغلی خود را در حرفه پزشکی دنبال می‌کند، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تاسیس گروه حمایتی «ابرک» توضیح داد: براساس آماری که به تازگی استخراج شده بیش از ۸۵ درصد بیماران روان‌پزشکی با معضل بیکاری دست به گریبان هستند که این مسئله سبب تشدید بیماری، ناامیدی و احساس دوری این افراد از جامعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس ما در راستای حمایت از بیماران روان‌پزشکی در حوزه اشتغال و کارآفرینی، گروه «ابرک» را تشکیل دادیم که تمرکز آن به صورت تخصصی بر مساله اشتغال بیماران روان‌پزشکی بر مبنای روش Individual Placement and Support است.

شکرابی افزود: در این روش با شناسایی توانایی و استعداد هر شخص به حمایت و جایگزینی افراد در جایگاه مناسب آنها پرداخته می‌شود.

وی ادامه داد: وظیفۀ «ابرک» حمایت از بیمارانِ هنرمند یا دارای توانایی‌های خاص است که امکان بهره بردن از توانایی‌های خود، در جهت اشتغال و درآمدزایی را ندارند. در فضای ارائه‌شده این امکان برای بیماران روان‌پزشکی فراهم می‌شود که با پرداختن به هنر و توانایی خود، به مرحلۀ کسب درآمد برسند. طبق مطالعات انجام شده، این روند، سبب بهبود کیفیت زندگی بیمار، کاهش وابستگی مالی به خانواده و افزایش عزت نفس او می‌شود؛ در نتیجه، تشدید بیماری به تعویق می‌افتد و روند «بازتوانی» و «بازگشت به جامعه» رخ می‌دهد به عبارتی می‌توان گفت افرادی که مدتی طولانی به دلیل ابتلا به بیماری‌های روان‌پزشکی از جامعه فاصله گرفته بودند، به مرور، از نقش بیمار خارج شده و وارد تعاملات اجتماعی تازه می‌شوند.

این نوازنده و آهنگساز که چندی پیش با گروه «دال» مجموعه کنسرت‌هایی را در تالار وحدت تهران برگزار کرده بود به موضوع آموزش و «انگ زدایی» در بیماران روان‌پزشکی با استفاده از هنر اشاره کرد و گفت: در این فعالیت‌ها که عمدتاً در فضای مجازی پروژه متمرکز بوده، تلاش بر آن است که انگ اجتماعی نسبت داده شده به بیماران روان‌پزشکی، به عنوان یک معضل فرهنگی نشأت گرفته از عدم آگاهی جامعه، موردبررسی قرار گیرد. به هر حال قضاوت‌ها و برچسب‌زنی‌هایی که در جامعه نسبت به بیماران و بیماری‌های روان‌پزشکی شکل می‌گیرد سبب تشخیص دیر بیماری، عدم تمایل بیمار برای درمان و مصرف دارو و صبحت نکردن دربارۀ بیماری‌های روان‌پزشکی می‌شود. این موارد سبب گسترش بیماری‌های روان‌پزشکی و در نهایت، کاهش سلامت روان جامعه می‌شوند. بنابراین «ابرک» با اشتغال‌زایی، آموزش و ایجاد شرایط مواجهۀ صحیحِ جامعه با بیماران، در جهت پیشبرد اهداف خود، تلاش می‌کند.

شکرابی در بخش پایانی صحبت‌های خود توضیح داد: در راستای اهداف ذکرشده، اولین نمایشگاه «ابرک»، با عنوان «شولان» طی روزهای ۲۳ و ۲۴ خرداد با حمایت و همکاری کارگاه هنر در تهران برگزار شد.

در این نمایشگاه، دست‌سازه‌های چوبی با الهام از طبیعت و با کارکرد نورپردازی و روشنایی به نمایش درآمدند و خوشبختانه شرایط به شکلی صورت گرفت که ما در آینده نزدیک فعالیت‌های دیگری را در حوزه‌های مختلف هنر ادامه خواهیم داد.

کد خبر 4648831 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: گروه دال موسیقی تلفیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۴۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: «کلاً در علم پزشکی مصرف دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریباً تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متأسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزء پزشکان باشند، الکل هم همین‌طور است.»

به گزارش ایلنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز