Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید زرندی شب گذشته در مراسم تجلیل از صنعتگران برتر استان یزد با اشاره به اینکه امسال به نام سال رونق تولید نامگذاری شده است، اظهار داشت: اگر قرار است محور کار رونق تولید باشد، باید تغییر نگاه جدی داشته باشیم.

وی بیان کرد: اگر تغییر نگاه از صدر تا ذیل در بدنه دولت و بخش خصوصی ایجاد شود، آنگاه به سمت رونق تولید خواهیم رفت اما اگر قرار باشد هر اداره‌ای اعم از تأمین اجتماعی، مالیات، بانک‌ها و … با دست فرمان قبلی کار خود را انجام دهند، دیگر نمی‌توان انتظار تحول در تولید ملی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرندی عنوان کرد: همه ادارات و دستگاه‌ها می‌خواهند مرّ قانون را اجرا کنند و کار درستی است اما برخی کج‌سلیقگی‌ها و سختگیری‌های بی‌مورد، کار را معطل می‌گذارد و اگر قرار است به رونق تولید ملی برسیم، باید رویه تغییر کند.

معاون طرح و برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه روال کار توسط صنعتگران نیز باید تغییر کند، افزود: وقتی مشکلات پررنگ شود و همواره بنشینیم و مشکلات صنعتگران را در جلسات مختلف بشنویم، بانک و بیمه و … برای همراهی دچار تعلل می‌شوند بنابراین بسیار شایسته است که موفقیت‌های صنعتگران نیز پررنگ شود.

زرندی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اسل ۹۷ در دهه گذشته سخت‌ترین شاخص‌ها را داشتیم، خاطرنشان کرد: دشمن با توان خود پای کار آمد و تقریباً آنچه داشتند، رو کردند و انواع تحریم‌ها در حوزه‌های مختلف نفت، پتروشیمی، فلزات و هر آنچه که از آن نگران بودیم را انجام داد اما خوشبختانه روحیه کارآفرینان ما خوب بود و مقاومت کردند.

وی تاکید کرد: با وجود تمام این سختی‌ها که اهل استقامت از آن عبور کردند، امسال ۸۶۲ پروانه بهره‌برداری تنها طی دو ماه در کشور صادر شده و این نوید روزهای بهتر در صنعت را می‌دهد.

زرندی همچنین یادآور شد: در حوزه نساجی در سال ۹۷، صادرات از یک میلیارد و ۳۱ میلیون دلار عبور کرد و نسبت به سال ۹۶ از رشد شش درصدی برخوردار شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، نقدینگی کشور را هزار و ۸۸۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: نقدینگی باید به سمت تولید و صنعتگر هدایت شود و اگر به سمت سکه و طلا رفت، باید مالیات محکمی از آن گرفته شود.

به گزارش مهر، در این مراسم از ۲۹ صنعتگر، معدنکار و کارآفرین نمونه استان یزد تجلیل شد.

کد خبر 4662870

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد صنعت معدن و تجارت استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجویان زرندی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکاواروپاتجمع کردند
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • فراز و فرود نوغانداری در گیلان /تجارت پر سودی که از رونق افتاد
  • حادثه‌ای که زندگی ژوزه را تغییر داد؛ مورایس چگونه مسلمان شد