Web Analytics Made Easy - Statcounter

 گروه استان ها- مهدی غلامی: داور برجسته بین المللی فوتبال ایران، با بیان اینکه از اینکه رفعتی رییس سازمان دپارتمان داوری به اجبارقانون بازنشسته در خانه منتقل شده، پس از دیپلم ردی، اکنون در مقطع دکتری در دانشگاه ازاد مشغول به تحصیل است و نرسیدن VAR ( کمک داور ویدوئی)به فصل پیش رو مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فغانی درحاشیه دوره دانش افزایی داوران فوتبال شهرستان آمل که درمحل سالن تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد، پاسخگوی سوالات خبرنگار مهر دراین شهرستان شد.

دیپلم ردی بودم

علیرضا فغانی درابتدا با بیان اینکه دیپلم ردی بودم ودر درس کم مشکل داشتم، گفت: البته این مانع پیشرفت در داوری که پدرم دراین رشته حضور داشت، نشد وخوشبختانه به مدارج بالا دراین رشته رسیدم.

وی ادامه داد، اصل مهم درهر کاری، خواستن توانستن هست ودرکنار این خواستن باید مهارت وبرخی قواعد مورد نیاز که زبان بین المللی، آمادگی جسمانی وجسارت داشتن هست، داشته باشید و برای حفظ آمادگی جسمانی به طور میانگین ۵ روز در هفته تمرین منظم دارم تا از نظر چابکی نسبت به فوتبالیست ها در زمین مسابقه عقب نمانم.

این داور برجسته فوتبال ایران معتقد است، که هیچ چیزی نشد ندارد و باید برای کاری که وارد آن شدید، وقت واهمیت بگذارید.

فغانی گفت، من به خوبی توانستم انرژی و وقت خودم برای داوری، تحصیل و زندگی خودم وقت بگذارم وتقسیم کنم واینکه همه تمرکز بر روی یک کار باشد، به خوبی پیش نخواهد رفت ومطمئنا درآینده حسرت روزهای از دست رفته را خواهید خورد.

امیدوارم برای تدریس من موضع نگیرند

داور بین المللی فوتبال ایران درادامه با اشاره به اینکه درحال حاضر دانشجو مقطع دکترا دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی هستم و افتخار می کنم که تجربه های سال ها داوری را دراختیار دانشجویان و علاقمندان قرار می دهم، گفت: امیداورم که مسئولان الان موضعی نگیرند که فغانی نمی تواند تدریس کند.

فغانی افزود: خوشحالم در دانشگاهی که خودم درآن تحصیل می کنم به علاقمندانی که به حرفه ودانش داوری علاقمند هست، تجربه های خودم را منتقل کنم.

استعدادیابی داوری جدی گرفته شود

وی همچنین درخصوص اینکه استعدادیابی داوری می طلبد که اکنون در استانهای مختلف خیلی جدی گرفته شود، تصریح کرد، هرچند آکادمی های داوری راه اندازی شده وامیدوارم که خیلی جدی تر توسط مسئولان فدراسیون فوتبال وهیات های استانهای استعدادیابی داوری دنبال شود.

فغانی گفت، به هرحال، نسل های جدید باید بیایند وجانشین فغانی و دیگر داوران فوتبال کشور شوند، هرچند فضا برای جوان ترها سخت است، اما باید به این مهم نیز توجه ویژه شود که استعدادیاب کیست و زیرنظر چه مرجع وشخصی انجام می شود.

مدیریت کشور برای استعدادیابی محدود وبی میلی است

داوربرجسته فوتبال ایران ادامه داد، در بحث استعداد یابی، مدیریت فعلی کشور دراین زمینه متاسفانه بسته ومحدود است و فکرها از رو حسادت ویا تمایل نداشتن است، ورود به زور دارند.
فغانی افزود: در هرجایی از کشور که از بنده برای دوره های داوری دعوت کردند، به عنوان وظیفه خودم واینکه خمس وزکات علمی من هست که باید آموزش داده شود، وآنچه را که در داخل وخارج از کشور آموختم به هموطنان علاقمند خودم منتقل کنم.

از نبود رفعتی متاسفم

وی همچنین دربخش دیگری به درپیش بودن فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور نیز اشاره کرد وگفت: از اول مردادماه یک دوره چهار روزه (وی آی آر) وپس از آن دوره دیگری برای کل داوران برگزار خواهد شد.

فغانی افزود: در فصل گذشته از سوی آقای رفعتی ودپارتمان داوری اول فصل وبین فصل دوره هم افزایی داوری برگزار می شد، خدا پدر رفعتی را بیامرزد، دوره ای که مسئولیت داشت، حتی دوره یک ماهه نیز برای داوران برگزار می شد.

وی ادامه داد، بعد از ۵ هفته از هر بازی لیگ، داوران دورهم جمع وعملکردها ارزیابی می شد وهماهنگی های لازم انجام می شد.

وی افزود: متاسفانه آقای رفعتی به واسطه بازنشسته شدن به خانه منتقل ودر دوره های که تقریباً با ثبات پیش می رفت، داوران کشور تا حدودی محروم شدند.

VAR به لیگ نوزدهم نمی رسد

داوربین المللی فوتبال کشور در ادامه درپاسخ به این سوال خبرنگارمهر که برای فصل پیش رو از VAR ( کمک داور ویدوئی استفاده خواهد شد، گفت: البته مسئولان قول هایی دادند، اما یک پروتکل ۹ماهه تا یکسال هست که بخشی از آن آموزشی وتجهیزات سخت افزاری است که اگر خیلی خوشبین باشیم این پروتکل انجام شود، از فصل آینده می تواند برای بازی های لیگ برتر امیدوار شد.

فغانی گفت، البته اگر اراده وخواست بر استفاده ازVARباشد ، می تواند به صورت ضربتی حداقل از نیم فصل دوم استفاده کرد.

وی ابراز امیدواری کرد، که برای فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال و داوران کشور خوب و رویایی رقم خورد.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: داوری فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۱۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، انقلاب صنعتی دوره‌ای از پیشرفت‌های عظیم فناوری است که اساساً وضعیت جوامع را در فاصله بین قرن هجده و نوزدهم تغییر داد. اختراعات مهمی مانند موتور بخار، ماشین نخ ریسی و ماشین بافندگی مکانیزه، فرآیندهای تولید را متحول کردند و منجر به تولید انبوه کالا و افزایش کارایی در صنایعی مانند نساجی، آهن و معدن زغال سنگ شدند.

این نوآوری‌ها نه تنها موجب تسریع تولید شدند، بلکه افزایش شهرنشینی را نیز در پی داشتند چراکه مردم در جستجوی فرصت‌‌های شغلی در کارخانه‌ها از مناطق روستایی به شهرها مهاجرت کردند و در نهایت اقتصاد کشاورزی سنتی نیز به یک اقتصاد صنعتی تبدیل شد. ماشینی شدن کارها، نه تنها بهره وری را افزایش داد، بلکه زمینه را برای نوآوری‌های بیشتر در حمل و نقل، ارتباطات و زیرساخت‌ها فراهم و اساس جوامع صنعتی مدرن را پی ریزی کرد.

نیروی بخار

نیروی بخار نقش مهمی در شکل دهی انقلاب صنعتی بازی کرد. به لطف موتور بخار «جیمز وات»، حمل و نقل سریعتر و کارآمدتر شد. قطارها و کشتی‌های بخار، نحوه جابجایی کالاها و مردم را در مسافت‌های طولانی تغییر دادند.

توسعه نیروی بخار نه تنها حمل و نقل را متحول کرد، بلکه تاثیر قابل توجهی بر صنایع در سراسر جهان گذاشت. اکنون کارخانه‌ها می‌توانند با استفاده از موتورهای بخار برای نیرو دادن به ماشین آلات، تولید و کارایی خود را افزایش دهند. این نوآوری، دوران صنعتی مدرن را پایه گذاری کرد و نشان دهنده تغییر به سوی فرآیندهای تولید مقیاس بزرگ و خودکارتر بود.

ماشین آلات نساجی

 ماشین آلات نساجی چگونگی تولید پارچه را متحول کردند. ماشین‌‌هایی مانند نخ ریسی و بافندگی مکانیزه تولید را سریع ‌تر و کارآمدتر کردند. این اختراعات بهره وری را افزایش و صنعت نساجی را برای همیشه تغییر دادند.

صنعت نساجی با معرفی ماشین آلات ریسندگی و بافندگی مکانیزه به طور چشمگیر تغییر کرد. با جایگزین شدن ماشین آلات به جای کارهای دستی، فرآیند تولید سریعتر و سازگارتر شد؛ پیشرفتی که زمینه ساز تولید نساجی مدرن قلمداد می‌شود.

متالوژی

در طول انقلاب صنعتی، پیشرفت‌های متالورژی، تولید انبوه آهن و فولاد را امکان پذیر کرد و در نتیجه شرایط برای ساخت سازه‌های قوی تر مانند ساختمان‌ها، پل‌ها و ماشین آلات مهیا شد. همین تحولات زمینه را برای شکوفایی صنعتی شدن مدرن فراهم کرد.

تولید آهن و فولاد نقش مهمی در متحول کردن روش‌های ساخت و ساز و توسعه زیرساخت‌ها داشتند. توانایی تولید این مواد در مقادیر انبوه، انقلابی در نحوه ساخت ساختمان‌ها و پل‌ها ایجاد و آنها را بادوام تر و قابل اطمینان تر کرد. این دستاورد، زمینه ساز پیشرفت صنعتی پس از آن شد.

دسترسی گسترده به آهن و فولاد، صنایع مختلف را از ساخت و ساز گرفته تا حمل و نقل، متحول کرد. این مواد برای ساخت راه ‌آهن، کشتی‌ها و ابزارها، رشد اقتصادی و پیشرفت‌‌های فناورانه ضروری شدند. تاثیر تولید آهن و فولاد در طول انقلاب صنعتی، هنوز در جامعه مدرن دیده می‌شود.

تلگراف

 تلگراف، پیام‌ها را از طریق سیگنال‌های الکتریکی در امتداد سیم‌ها مخابره می‌کرد. این فناوری برخلاف روش‌های سنتی که بر حمل و نقل فیزیکی متکی بودند، امکان ارسال سریع پیام‌ها را فراهم می‌آورد. مردم می‌توانستند در فواصل بسیار دور در عرض چند ثانیه ارتباط برقرار کنند؛ فناوری که افراد و کسب‌ و کارها را طوری به هم متصل می‌کرد که پیش از آن هرگز دیده نشده بود.

تلگراف نقش مهمی در شکل دهی رشد صنایع و بهبود هماهنگی در عملیات تجاری داشت. با فراهم شدن ارتباط سریع بین مکان‌‌های مختلف، کسب ‌و کارها می‌‌توانستند سریع ‌تر تصمیم بگیرند و به تغییرات بازار واکنش فوری ‌تری نشان دهند. این نوآوری تبادل اطلاعات را تسهیل، و به افزایش سرعت تجارت و داد و ستد کمک کرد.

صنایع شیمیایی

صنایع شیمیایی نقش تعیین کننده‌ای در شکل دادن به علم مواد داشتند. این صنعت نوآوری‌هایی در فرآیندهای شیمیایی ایجاد کرد که موجب افزایش تولید مواد حیاتی مانند کودها و رنگ‌ها شد. این پیشرفت‌ها با فراهم آوری مواد ضروری برای بخش‌های مختلف، از رشد کشاورزی و صنعتی حمایت کردند.

همچنین، تکامل صنایع شیمیایی به بهبود چشمگیر ظرفیت‌های تولید کمک کرد. با توسعه ترکیبات و فرآیندهای شیمیایی جدید، صنایع توانستند کالاها را کارآمدتر و موثرتر تولید کنند. این تولید کارآمد، به تقاضای فزاینده برای محصولات مختلف در بازار پاسخ داد و منجر به رشد و شکوفایی اقتصادی شد.

***

صنعتی شدن در قرن هجده و نوزده، آسیب جدی به محیط زیست وارد کرد و موجب جنگل زدایی گسترده، افزایش آلودگی و کاهش منابع طبیعی شد. این امر به شدت به محیط زیست آسیب زد و این تاثیر منفی حتی تا امروز نیز ادامه دارد. جنگل زدایی، آلودگی و کاهش منابع، چالش‌های اصلی ناشی از گسترش صنعتی سازی بودند. نیاز به مواد و انرژی برای سوخت صنایع منجر به قطع گسترده درختان، انتشار مواد شیمیایی مضر در هوا و آب و بهره برداری بیش از حد از منابع طبیعی شد. این فعالیت‌ها اثرات ماندگاری بر محیط زیست و زیست بوم داشته است.

در عین حال انقلاب صنعتی پیشرفت‌های چشمگیری در فناوری و همچنین دگرگونی‌های عمیق اجتماعی ایجاد کرد که همچنان جهان امروز ما را شکل می‌دهد. نوآوری‌های این دوران، جامعه صنعتی مدرن را پایه گذاری کرد، اما همچنین سوالات مهمی را در مورد عدالت اجتماعی، پایداری زیست محیطی و تاثیر پیشرفت فناوری بر زندگی انسان مطرح می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی داوران و ناظران هفته نوزدهم لیگ برتر هندبال مردان
  • پیشکسوت فوتبال سپاهان: کمیته داوران یک داور باکیفیت برای دیدار با پرسپولیس انتخاب کند
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • داور عشق راگبی برای بایرن مونیخ-رئال
  • پوچتینو: VAR به فوتبال صدمه زده است؛ تصمیم داوران بازی باورنکردنی بود
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • هدفم شکستن رکوردهای استقامت ایران است
  • پشیمانی بازیگر مطرح از رفتن به خارج از کشور | خودم به همه چیز پشت پا زدم
  • عکس‌| عملکرد عالی علیرضا فغانی در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!