Web Analytics Made Easy - Statcounter

بشیر خالقی (عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا  در واکنش به کمبود داروهای بیماران هموفیلی در برخی استان‌ها به ویژه قزوین گفت: عدم پیش‌بینی آمار درست یا به طور کلی مدیریت نامناسب می‌تواند عامل عدم دسترسی بیماران هموفیلی به دارو و فاکتورهای خونی بوده باشد.

وی ادامه داد: اگر داروهای بیماران هموفیلی به موقع به دست آنها نرسد، مشکلات زیادی برایشان ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران هموفیلی جزو بیماران خاص و صعب‌العلاج هستند و داروها یا فاکتورهای خونی برای آنها حیاتی و مانع خونریزی‌ و دیگر مشکلات خونی آنان است.از همین رو باید به مسائل آنان توجه صد در صدی شود.

خالقی اظهار کرد: تا آنجا که بنده اطلاع دارم داروهای بیماران صعب‌العلاج و بیماران خاص، مانند بیماران ام‌اس و هموفیلی را سازمان‌ غذا و دارو و وزارت بهداشت تا حد نیاز ذخیره دارند. بنابراین عدم پیش‌بینی آمار درست یا به طور کلی مدیریت نامناسب می‌تواند عامل عدم دسترسی بیماران هموفیلی به دارو و فاکتورهای خونی بوده باشد.

خالقی در این باره افزود: این داروها جزو داروهایی نیست که در ایران تهیه شوند، اغلب اقلام داروئی بیماران صعب‌العلاج و مشخصا هموفیلی وارداتی هستند. البته بیش از 95 درصد داروهای کشور تولید داخل هستند، اما داروهای بیماران صعب‌العلاج، بیماران شیمیائی جنگ تحمیلی و سرطان‌ها و هموفیلی‌ها عمدتا وارداتی هستند. ولی کمبودی از بابت آنها نداریم و باید رصد شود که چرا به دست بیماران نرسیده است؟

وی در توضیح اینکه چرا دانشگاه‌ها بخاطر بدهی نتوانسته‌اند، دارو را از شرکت‌های توزیع دارو دریافت کنند، بیان کرد: دانشگاه‌ها باید بدهکاری‌های خود را به سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت کنند. خیلی از شرکت‌های داروئی مطالبات زیادی از بیمه‌ها دارند. بیمه سلامت موظف است دارو را  برای بیمارانی که مشکلات صعب‌العلاج دارند، تامین کند.

خالقی افزود: همچنین وزارت بهداشت موظف است هزینه این بیماران را تقبل کند و از کانال بیمه سلامت هزینه‌ها را پرداخت کنند. پرداخت‌های بیمه سلامت به دانشگاه‌ها به تاخیر افتاده است و متاسفانه بیمه سلامت هم از بودجه عمومی استفاده می‌کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان با تاکید بر عدم کمبود داروهای بیماری‌های خاص در کشور گفت: ما مشکل کمبود دارو نداریم و مشکل سوءمدیریت است. در حقیقت عامل، سوء مدیریت در سازمان‌های بیمه‌گر (بیمه سلامت) و سازمان غذا و دارو است. بنده این را از آقای موهبتی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت پیگیری خواهم کرد. پارسال با حضور وزیر بهداشت، آقای جهانگیری و مدیرعامل بیمه سلامت از صندوق ذخیره ارزی  به ارزش 500 میلیون یورو به بیمه سلامت تخصیص داده شد. این پول هم پرداخت شده است، پس باید برای این مشکل مدیرعامل بیمه سلامت توضیح بدهد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۲۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری

به گزارش خبرنگار مهر، فروغ شباهنگ ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: یکهزار و ۲۰۰ بیمار مبتلا به تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی و پیوند کلیه و ام اس در استان با عنوان بیماران خاص تحت پوشش بیمه سلامت بودند و اکنون صندوق بیماران خاص، سخت درمان و بیماری نادر تشکیل شده است.

وی بیان داشت: ۲۶۵ بیمار مبتلا به تالاسمی در استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند و این بیماران خدمات مرتبط با بیماری خاص خود را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

شباهنگ تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ با ایجاد صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر ۱۰۷ گروه بیماری تحت حمایت قرار گرفتند و افرادی که دارای یکی از این بیماری‌ها باشند در صورت نداشتن هر گونه پوشش بیمه‌ای می‌توانند به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند و از مزایای صندوق بهره‌مند شوند.

وی اظهار داشت: همچنین برای ۱۰ بیماری شامل تالاسمی، هموفیلی، همودیالیز، دیالیز، پیوند کلیه، ام اس، بیماری‌های متابولیک، پروانه‌ای، اوتیسم، انواع پیوندها، سرطان و بیماری روانی مزمن تعهدات دندان پزشکی تعریف شده و این افراد در قالب سقف ریالی تعیین شده و رعایت ضوابط مربوط، توسط وزارت بهداشت می‌توانند خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

شباهنگ تصریح کرد: بیماران حساب‌های پرداختی خود را به بیمه سلامت تحویل داده و هزینه‌ها را دریافت می‌کنند.

کد خبر 6099442

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد