Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@00:29:55 GMT

هیچکس خود را مسوول اجرای طرح فاضلاب یزد نمی داند

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۸۸۵۸۹

هیچکس خود را مسوول اجرای طرح فاضلاب یزد نمی داند

به گزارش روز شنبه شورای اسلامی شهر یزد غلامعلی سفید در کمیسیون عمران و معماری افزود: اگر متولی هر بخش مشخص شود کارها بهتر پیش می‌رود و تا زمانی که متولی آن مشخص نیست نمی توان برای اجرای طرح تصمیم گرفت.

عباسی رئیس کمیسیون عمران هم با گلایه از وضعیت بهداشت و سلامت بافت تاریخی بخاطر رهاشدن فاضلاب در قنات ها گفت: به دلیل وجود هتل های مختلفی که در بافت وجود دارد فاضلاب ها بیشتر شده و علاوه بر خطر سلامتی که مردم این منطقه را تهدید می کند؛ سازه های گلی را با تهدید مواجه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حسین آزادی عضو دیگر کمیسیون عمران هم گفت: با توجه به دیوارهای بلند و عرض کوچک کوچه های بافت، هر طرحی در بافت قابل اجرا نیست و مشکل بافت در حال حاضر قنات‌ها است که به حال خود رها شده و متولی آن هم معلوم نیست و فاضلاب ها رها می شود.

در این نشست مقرر شد مشاور یک طرح خدماتی برای تهیه طرح فاضلاب شهری بافت، با برآورد قیمت و زمان بندی شامل شناسنامه قنات و برداشت های کاربری در محدوده ثبت تاریخی ظرف مدت یک هفته تهیه و به کمیسیون عمران ارائه کند. نشست یاد شده با توجه به وضعیت نامناسب فاضلاب در بافت تاریخی شهر یزد، موضوع طرح دفع فاضلاب شهری با حضور جمعی از مسئولین شرکت آب و فاضلاب و کارشناسان مربوطه، در کمیسیون عمران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدا کلیپی از وضعیت نابسامان فاضلاب بافت تاریخی برای اعضا ارائه شد که در آن نخاله های صنعتی و خانگی با وضعیت نامطلوبی در قنوات رها شده بود.

۲۰۸۸/‏‬ ۶۱۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۸۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود

حسین حیدری در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکرد‌ها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضا‌ها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضا‌ها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

حیدری بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر