Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیرحسین طیبی فرد روز شنبه در نشست مجمع نمایندگان استان یزد با موضوع بررسی مشکلات ارزی و صادراتی تولیدکنندگان یزدی اظهار داشت: کنترل قیمت ارز و ثبات در بازار که ناشی از همکاری این بانک و تولیدکنندگان است سبب می‌شود فعالان اقتصادی بهتر بتوانند برای فعالیت‌های بازرگانی و اقتصادی خود برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم و بعد از تحریم‌ها و تشدید آنها مقداری عملیات، خدمات بانکی و تبادل ارز دچار اختلال شده افزود: تولیدکنندگان و صنعتگران، سربازان و فرماندهان این عرصه محسوب می‌شوند.

معاون بانک مرکزی تصریح کرد: بعد از تشدید تحریم‌ها، تلاطم و التهاب برای تعیین قیمت ارز بوجود آمد، به همین دلیل مصوبه‌ای از سوی سران سه قوه صادر شد که صادرکنندگان را مکلف کرد ارز حاصل از صادرات خود را به بازار عرضه کنند.

طیبی فرد ادامه داد: برای مدیریت بازار به وحدت، همکاری و مشارکت آحاد جامعه و تمام فعالان اقتصادی و حضور آنها نیاز است تا با کمک به بانک مرکزی مدیریت بازار میسر شود و امروز قیمت ارز به جای ۱۹ هزار تومان به ثبات در کانال ۱۲ هزار تومان برسد.

وی تأکید کرد: کسی که فرمانده جنگ اقتصادی است قطعاً خودش می‌داند که جنگی واقع شده و حتماً می‌داند که تحریم‌هایی وجود دارد بنابر این باید بداند مدیریت بانک مرکزی و توفیقات امروز بر اساس نظام‌های حقوقی و توأم بودن مسئولیت و اختیار است.

این مسئول با اشاره به حضور تعدادی از نمایندگان بخش‌های خصوصی از جمله در اتاق بازرگانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسات تصمیم گیری ها گفت: قبل از صدور بخشنامه‌های جدید با بخش‌های مختلف تولیدی و خصوصی از جمله ۳۵۰ صادرکننده، جلسه داشته و از نظرات آنها استفاده کرده‌ایم.

معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی همچنین با انتقاد از نظر برخی تولید کنندگان مبنی بر اینکه صنعت نمی‌تواند هزینه سیاست را بپردازد، تأکید کرد: اگر بانکداری را هم یک صنعت اقتصادی و یک شاخه از آن بدانیم بانک مرکزی هم به تنهایی نمی‌تواند هزینه سیاست را پرداخت کند و فقط بانک مرکزی را مأمور و مکلف دانست و بقیه هیچ مسئولیتی نداشته باشند.

طیبی فرد تصریح کرد: روش‌های برگشت ارز که امروز وجود دارد نسبت به چند ماه قبل تغییر نکرده بلکه بخشنامه‌های جدید صرفاً تکمیل بخشنامه‌های قبلی بوده است.

در این جلسه مقرر شد تا پیشنهادات واحدهای تولیدی به بانک مرکزی جمع بندی و جلسه‌ای در این خصوص دوباره برگزار شود.

۱۹۶۸/‏‬ ۶۱۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: درآمد ارزی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۹۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت

امتداد - شرایط کنونی و اقدامات بانک مرکزی حاکی از آن است که همچنان باید امید زیادی به کاهش بیشتر قیمت دلار و آرامش بازار ارز داشت.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محسن احتشام، عضو کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق بازرگانی ایران با توجه به فروکش کردن التهاب بازار ارز و کاهش قیمت دلار اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی و آرامش نسبی منطقه، قیمت دلار همچنان پتانسیل ریزش بیشتری دارد و در روز‌های آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت ارز خواهیم بود. البته این مساله ارتباط مستقیمی به آرامش و ثبات منطقه دارد و قطعا اگر اتفاقات و تنش‌های جدید داخلی و بین المللی رخ ندهد، روند پایین آمدن قیمت ارز ادامه خواهد داشت.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بیرجند به انتظارات تورمی و هیجانات کاذب بازار ارز اشاره کرد و گفت: متاسفانه شرایط به گونه‌ای شده که مردم و فعالان اقتصادی در هر لحظه بدون هیچ دلیل خاصی پیگیر قیمت دلار هستند، در حالی که این موضوع در خیلی از مواقع یک موج روانی و هیجانی متاثر از فضاسازی دلالان و سوداگران بازار است. در واقع نباید اجازه دهیم که این مساله به مبنای اصلی بازار تبدیل شود و هیجانات کاذب، باز هم بر قیمت‌ها تاثیرگذار باشد.

این فعال اقتصادی به اقدامات و تدابیر ویژه بانک مرکزی در کنترل و مدیریت بازار ارز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تاکنون با مدیریت منطقی و اصولی بانک مرکزی شاهد بودیم که موج‌های متعدد هیجانی در بازار ارز بعد از مدت کوتاهی فروکش کرده و بازار به ثبات و آرامش رسیده است. در واقع اگر اجازه دهند بانک مرکزی برنامه‌ها و اهداف خود را با استقلال و اختیارات کافی تدون و اجرایی کند، شک نکنید قیمت دلار بسیار پایین‌تر از قیمت کنونی خواهد بود. در نتیجه باید فرصت دهند بانک مرکزی کار خود را انجام داده و هیچ سازمان و نهاد و ارگان دیگری در کارش دخالت نکند.

احتشام با تاکید بر تداوم ثبات و آرامش بازار ارز و تاثیر مثبت آن بر روند تولید و تجارت کشور گفت: بی‌تردید مردم و تمامی فعالان تجاری و اقتصادی کشور به دنبال ثبات و پیش‌بینی پذیر شدن بازار هستند و تنها گروهی که خواهان اختلال در بازار است، دلالان و سودجویانی هستند که از این شرایط سود می‌برند. در نتیجه امیدوارم شرایط کنونی همچنان تداوم یابد تا قیمت ارز همچنان به روند کاهشی خود ادامه دهد تا به نطقه ثبات و نرخ متعادل خود برسد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!