Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه کربلا مازندران از افتتاح 309 پروژه محرومیت‌زدایی و اشتغالزایی (صندوق های قرض‌الحسنه اشتغالزا در استان به مناسبت ولادت باسعادت حضرت امام رضا(ع) در استان خبر داد. به گزارش بلاغ، صبح امروز 309 پروژه محرومیت‌زدایی و اشتغالزایی سپاه کربلای مازندران به صورت ویدئو کنفرانس در شهرهای استان با رمز یا علی ابن موسی الرضا به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار محمدحسین بابایی در مراسم افتتاح پروژه های محرومیت‌زدایی سپاه کربلا که به صورت همزمان در سراسر استان در دفتر فرماندهی سپاه کربلا برگزار شد، اظهار کرد: برابر ابلاغ فرمانده کل سپاه و جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج در بهمن ماه سال گذشته مبنی بر اجرای 40 هزار پروژه محرومیت‌زدایی، سهم سپاه کربلا استان 1600 پروژه است.

وی تصریح کرد: تا تاریخ 23 تیرماه امسال 519 پروژه در حوزه خانه محروم، کتابخانه، بهسازی معابر، راه روستایی، پل روستایی، مسجد، خانه عالم، خانه بهداشت، آبرسانی روستایی، سالن و زمین ورزشی روباز، مدارس روستایی و ... به اتماک رسیده است.

فرمانده سپاه کربلا افزود: 673 پروژه در حال احداث بوده است و از 30 تا 90 درصد دارای پیشرفت فیزیکی هستند.

این مسئول ادامه داد: قرار شد هر ماه تعدادی از پروژه‌ها افتتاح و تا پایان سال همه پروژه‌ها به بهره‌برداری و افتتاح شود.

بابایی خاطرنشان کرد: امروز به مناسبت ولادت باسعادت حضرت امام رضا(ع) در مراسم افتتاحیه پروژه‌های محرومیت‌زدایی و اشتغالزایی سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا استان 309 پروژه محرومیت‌زدایی و اشتغالزایی با اعتبار 5 میلیارد تومان با رمز مقدس یا علی ابن موسی الرضا افتتاح شد.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران ثابت کرد که در صورت تبعیت از ولایت فقیه می‌تواند موانع‌ها را رفع و در برابر ظالمان ایستادگی کند، گفت: اگر ولایت فقیه در کشور نبوده است در این چهل سال بارها دچار مشکل می‌شدیم.

فرمانده سپاه کربلا بیان کرد: همه فعالیت‌های سپاه کربلا در بحث تولید، اشتغال و محرومیت‌زدایی به مرحله بهره‌برداری می‌رسد و خانواده‌های بزرگ نهادهای انقلاب اسلامی در کنار همدیگر قرار گرفته و پروژه‌های در دست بهره‌برداری را افتتاح می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت