Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@03:37:26 GMT

رشد اقتصاد آمریکا مدیون بورس‌های کالا

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۲۵۹۰۵

رشد اقتصاد آمریکا مدیون بورس‌های کالا

سرمایه‌گذاران آمریکایی بیش از ۱۵۰ سال است که در بازارهای متشکل کالا مشغول فعالیت و معامله هستند که چاک کوالسکی رئیس شرکت کارگزاری کالایی Stoic Futures در یادداشتی به اهمیت نقش بورس های کالا در اقتصاد آمریکا پرداخته است. ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۵ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، چاک کوالسکی رئیس شرکت کارگزاری کالایی Stoic Futures و تحلیلگر معاملات آتی بازارهای کالا در یادداشتی که در وبسایت The Balance منتشر شده، با اعلام مطلب فوق افزود: «کالاهای کشاورزی، محصولاتی هستند که مبنای عرضه مواد غذایی را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولا مردم عادی به درستی نمی‌دانند که چرا این کالاها در بورس‌های مختلف مورد معامله قرار می‌گیرند چون تنها تصوری که از بورس کالا دارند، فضایی شلوغ و پرسروصدا و تعداد زیادی معامله‌گر است.»

وی در ادامه این یادداشت می‌نویسد: «در حقیقت بورس‌های کالا نقش حیاتی در اقتصاد کشورها دارند تا جایی که می‌توان گفت، اگر این بورس‌ها نبودند، طی 100 سال گذشته اقتصاد آمریکا تا این حد رشد نمی‌کرد. هدف این بورس‌ها، ایجاد بازاری متمرکز است تا تولیدکنندگان بتوانند کالاهای خود را به قیمتی مناسب به مصرف‌کنندگان و متقاضیان بفروشند. در این میان، زیبایی کار معاملات آتی کالا در این است که یک کشاورز گاهی ماه‌ها قبل از برداشت محصول خود می‌تواند روی فروش و قیمت آن حساب کند. این روند به ادامه حیات مالی کشاورزان کمک می‌کند و در همین حال، بورس‌های کالا هم تضمین می‌کنند که همیشه برای هر فروشنده یک خریدار وجود دارد.»

کوالسکی می‌افزاید: «بدون شک وجود بورس‌های کالا به کارآمدتر شدن اقتصاد کمک می‌کنند اما عده‌ای می‌گویند، با وجود نوسان قیمت‌ها که در بورس‌های کالا به چشم می‌خورد، فعالیت آنها چه مزایایی برای اقتصاد دارد؟ در پاسخ باید گفت، طی سال هایی که از راه اندازی و توسعه بورس های کالا می گذرد، نقش این بورس ها در تجارت و رونق اقتصادی غیر قابل انکار بوده است. از سویی به طور کلی وجود بی‌ثباتی در هر بازاری به فعالیت سفته‌بازان نسبت داده می شود اما نباید فراموش کرد که وجود آنها به کارآمدتر شدن و افزایش عمق معاملات در هر بازاری کمک می‌کند. آنها بخش بزرگی از نقدینگی مورد نیاز بازار را تامین می‌کنند و این دلیل بقای بورس‌های کالا در آمریکا و به خصوص توسعه ابزارهای مالی طی 150 سال گذشته است. از سوی دیگر، با وجود فعالیت‌های سفته‌بازان، بورس‌های کالا هنوز هم همان اهداف 100 سال قبل را دنبال می‌کنند. آنها فرصت‌های بی‌شماری در اختیار تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند تا با کمترین زیان و بیشترین سود به فعالیت تجاری بپردازند. همچنین ممکن است برخی خریداران ایراد بگیرند که سفته‌بازان بی‌دلیل موجب افزایش قیمت‌ها و زیان آنها می‌شوند. به نظر من، چنین بحث‌هایی همیشه بین خریداران، فروشندگان، سیاست‌مداران و حتی رسانه‌ها وجود داشته است. اما نکته‌ای که نباید فراموش کنیم این است که وجود بورس‌های کالا در مجموع به نفع همه بوده است. ادامه حیات بورس‌های کالا پس از 150 سال، دلیل محکمی بر این ادعاست.»

این تحلیلگر بورس‌های کالایی در ادامه با طرح این پرسش که "اگر بورس کالا نبود، چه اتفاقی می‌افتاد؟"، می‌نویسد: «در جواب به این پرسش گمان می کنم این چند دلیل برای ضرورت وجود بورس‌های کالا کفایت می‌کند: بدون بورس کالا ارائه یک قیمت استاندارد برای کالاها غیرممکن است؛ تولیدکننده و مصرف‌کننده مجبور هستند به طور جداگانه به دنبال خریدار و فروشنده بگردند؛ بدون استفاده از سازوکارهای بورس کالا و کشف درست قیمت، بسیاری از تولیدکنندگان ورشکست خواهند شد؛ و بالاخره اینکه، بسیاری از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی با عرضه و فروش کالای خود در بورس‌ها، نه تنها در بازار داخلی به کسب سود می‌پردازند بلکه توانسته‌اند نظر سرمایه‌گذاران خارجی را نیز جلب کنند. اینها منافعی هستند که از وجود بورس‌های کالا ناشی می‌شوند.»

ورود قریب‌الوقوع طلای آب شده به بورس کالابستر مناسب بورس کالا برای رساندن سود واقعی به کشاورزان

انتهای پیام/

R32365/P/S7,84/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بورس کالا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بورس کالا بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند

به گزارش خبرنگار مهر، مهرجو فرخی ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بر اساس کارت هوشمند صادره برای ناوگان، یکهزار و ۷۵۱ دستگاه از انواع کامیون در استان کارت هوشمند ناوگان دریافت کردند.

وی بیان داشت: در حوزه حمل و نقل کالا یکهزار و ۹۹۷ راننده برای دریافت کارت هوشمند اقدام کردند.

فرخی تصریح کرد: یک میلیون و ۴۷۳ هزار تن کالا در سال گذشته، از این استان به مناطق مختلف کشور جابجا شد که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۹ درصد کاهش داشته است.

وی عمده کالاهای جابه جا شده را شامل کلینکر سیمان، گندم، آب معدنی، آجر سفالی و محصولات کشاورزی عنوان کرد.

کد خبر 6092988

دیگر خبرها

  • ایران قوی مدیون خون شهدا
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا