Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر ناظمی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد چرایی اجرا نشدن شبکه علمی در کشور به عنوان یکی از پروژه‌های ذیل شبکه ملی اطلاعات اظهار داشت: متولی شبکه علمی کشور هیچ گاه سازمان فناوری اطلاعات نبوده و پروانه بهره برداری از این شبکه توسط سازمان تنظیم مقررات به سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی سپرده شده است و همچنان نیز مجوز ارائه این خدمت در اختیار سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ادامه داد: آن زمان که سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی پروانه بهره برداری از شبکه علمی کشور را در اختیار گرفت، مقرر شد تا اپراتوری تأسیس شود تا این پروژه را اجرایی کند که سازمان فناوری اطلاعات ایران در این اپراتور سهامدار حداقلی است.

معاون وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه موضع وزارت علوم درباره شبکه علمی کشور شفاف نیست، ادامه داد: برای ما موضع وزارت علوم به عنوان متولی پروژه شبکه علمی در مورد ادامه این پروژه شفاف و واضح نیست و نظرمان این است که اگر وزارت علوم قصد ادامه فعالیت در این پروژه را دارد اعلام کند و اگر قصد دارد آن را متوقف کند، این تصمیم را اجرایی کند.

ناظمی گفت: شبکه علمی کشور در ذیل شبکه ملی اطلاعات آمده و وزارت ارتباطات بر آن نظارت دارد اما هم اکنون دلیل عدم اجرا نشدن این شبکه به نحوه اجرا بازمی گردد.

وی در مورد پیگیری عدم راه اندازی شبکه علمی کشور گفت: ما حداقل در چهار ماه اخیر بیش از ۶ جلسه با وزارت علوم و اپراتور اجرای این پروژه داشته‌ایم و معتقدیم که وزارت علوم باید تصمیم گیری جدی و شفافی در مورد این پروژه داشته باشد.

ناظمی گفت: من فکر می‌کنم سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی نهاد مناسبی برای توسعه شبکه علمی کشور در وزارت علوم نیست و پروانه‌ای که به سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی داده شده، نیازمند بازنگری است.

وی تأکید کرد: وزارت ارتباطات خواستار بازنگری در پروانه شبکه علمی کشور است و این پیشنهاد را برای بررسی بیشتر به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه می‌دهد.

کد خبر 4670296 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شبکه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اعتبار برای پروژه های مهم و زیربنایی استان اردبیل به صورت نقدی به حساب دستگاه های اجرایی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور واریز شده است.

وی خاطرنشان کرد: این منابع با پیگیری های هفتگی استاندار اردبیل از تهران و عنایت سازمان برنامه و بودجه به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل نیز به صورت جدی پیگیر جذب این منابع بود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل بیان کرد: ۱۶ هزار میلیارد تومان نیز به صورت سرجمع به حساب وزارتخانه های بهداشت، راه و شهرسازی، نیرو و بنیاد مسکن و نوسازی مدارس توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به خزانه داری کشور ابلاغ شد که امیدواریم دستگاه های اجرایی اردبیل با پیگیری مستمر سهم خود را از این منابع دریافت کنند.

شایقی ادامه داد: در جلسه اخیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان استاندار اردبیل از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا با پیگیری سهم استان گزارش خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی اردبیل اعلام کنند.

وی به تخصیص های ابلاغ شده از سوی سازمان برنامه و بودجه به خزانه داری کشور تا دوم اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: برای توسعه بیمارستان ولیعصر مشگین شهر یک میلیارد تومان و احداث بیمارستان نجف زاده نیز ۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: پروژه عظیم راه آهن اردبیل مراحل پایانی خود را سپری می کند و با هدف تکمیل این پروژه ریلی مهم ۶۰۰ میلیارد تومان منابع اختصاص یافته است.

شایقی تصریح کرد: بیشترین تخصیص منابع بعد از راه آهن مربوط به توسعه بزرگراه هاست که محور سه راهی مشگین به سه راهی سربند و بزرگراه مشگین شهر به اردبیل هر کدام ۲۵ میلیارد تومان منابع دریافت می کنند تا شاهد تکمیل و یا سرعت اجرایی این پروژه ها باشیم.

وی اظهار کرد: برای تکمیل تونل حیران ۴۰ میلیارد تومان، بزرگراه اردبیل – سرچم ۵۰ میلیارد تومان، راه کلور – درام ۹ میلیارد تومان و بهسازی محور رضی – امیرکندی – گرمی – بیله سوار ۱۵ میلیارد تومان اعتبار اخیرا ابلاغ شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: برای تاسیسات فاضلاب شهر اردبیل ۴۰ میلیارد تومان و تاسیسات فاضلاب شهر پارس آباد ۲۵ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه و ابلاغ به خزانه داری تخصیص می یابد.

شایقی خاطرنشان کرد: برای آبرسانی به شهر اردبیل یک میلیارد تومان و آبرسانی به مشگین شهر ۲۰ میلیارد تومان اختصاص یافت تا این طرح ها با توجه به شرایط حساس آبرسانی در فصل گرم سال به سرعت عملیاتی شود.

وی از تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان منابع برای تکمیل سه سد مخزنی در استان خبر داد و بیان کرد: برای سد گیوی ۸۰ میلیارد تومان، سبلان مشگین شهر ۳۰ میلیارد تومان و سد هشحین خلخال نیز ۱۰ میلیارد تومان منابع ابلاغ شده تا شاهد عملیاتی شدن این پروژه ها باشیم.

کد خبر 6088657

دیگر خبرها

  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند