Web Analytics Made Easy - Statcounter

14 خانواده ایرانی-آمریکایی در اعتراض به آنچه «دشواری‌های غیرقابل تحمل» ناشی از محدودیت‌های قانونی سفر به آمریکا عنوان کرده‌اند، از دولت ترامپ شکایت کردند.

به گزارش عصرایران، شکایت این خانواده‌ها روز دوشنبه گذشته و علیه «تاخیرهای اداری غیرمنطقی» تقدیم مراجع قانونی کالیفرنیای جنوبی شده است.

به نوشته یورونیوز، در این شکایت‌نامه تصریح شده که سنگ‌اندازی‌های رخ داده بر مبنای فرمان مهاجرتی رئیس جمهور آمریکا، موجب جدایی طولانی‌مدت اعضاء این خانواده‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۷ میلادی با صدور فرمانی محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های گسترده‌ای را بر سفر اتباع هفت کشور عمدتا مسلمان از جمله ایران، وضع کرد.

بر اساس این فرمان پس از بررسی مورد به مورد متقاضیان سفر و مهاجرت شهروندان این هفت کشور باید از ورود افرادی که حضور آنها مخل امنیت ملی آمریکا شناخته شود، ممانعت به عمل بیاید.

به گزارش سی ان ان، خانواده‌های شاکی که اعضای آنها یا شهروند آمریکا هستند و یا دارای اجازه اقامت دائم این کشور هستند، اعلام کرده‌اند که روند بررسی پرونده همسران آنها برای سفر به آمریکا تاکنون به طور متوسط ۴۴۷ روز به طول انجامیده است.

"شمیم دارچینی" شهروند آمریکایی ساکن کالیفرنیا در جریان سفر خود به ایران، با یک دندانپزشک ایرانی ازدواج کرده است.

درخواست صدور ویزا برای همسرش در سال ۲۰۱۵ به سفارت آمریکا ارائه شده ولی با وجود انجام مصاحبه همسرش در سال ۲۰۱۷، او همچنان در نوبت اخذ ویزا باقی مانده است.

شمیم دارچینی به سی‌ان‌ان گفته که در این ۵۹۲ روز انتظار دچار بیماری‌های روحی و روانی شده و به دلیل اختلاف ساعت ۱۱.۵ ساعته با ایران از اختلال خواب شدید رنج می‌برد.

"کورتیس موریسون" وکیل پرونده این چهارده خانواده که پیشتر موارد مشابهی را برای شهروندان یمنی پیگیری کرده بود، شرایط ایرانی‌ها را مشابه موکلان سابق خود عنوان کرده و گفته احساس به بن‌بست رسیدن، این خانواده‌ها را در آستانه فروپاشی قرار داده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آمریکا ویزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند

مشاوران اقتصادی دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه در حال بررسی راه‌هایی هستند تا کشور‌ها را از پدیده دلار زدایی که باعث می‌شود استفاده از دلار را کنار بگذارند، دور شوند.

در حال حاضر، تعدادی از کشور‌ها بطور فعال استفاده از دلار را کنار گذاشته اند.

گفته می‌شود این تلاشی برای مقابله با اقدامات بازار‌های نوظهور کلیدی برای کاهش استفاده از دلار آمریکا است.

این بحث شامل مجازات‌هایی برای کسانی است که به دنبال تعاملات جایگزین در تجارت دوجانبه با ارز‌هایی غیر از دلار آمریکا هستند. این مجازات‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، هزینه‌های دستکاری ارز و تعرفه‌ها باشد.

در ماه مارس، ترامپ در مورد دلار به CNBC گفت: با بایدن، شما دلار را به عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست در بزرگترین جنگی است که ما تا به حال حضور داشته ایم. من از زمانی که کشور‌ها استفاده از دلار را کاهش می‌دهند متنفرم. من به کشور‌ها اجازه نمی‌دهم استفاده دلار را کاهش دهند. زیرا وقتی این معیار را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.

او همچنین در مصاحبه با فاکس بیزنس گفت: «کشور ما دارد به جهنم می‌رود و ما دیگر نقش مهمی در جهان نخواهیم داشت. ما قدرت داریم، اما در حال کاهش است. در واقع پول رایج ما رو به تنزل است. من فقط در مورد ارزش پول‌مان صحبت نمی‌کنم بلکه بحث در مورد استفاده از پول ما (دلار) در سراسر جهان است». 

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • تمجید سخنگوی دولت از بانوی ورزشکار ایرانی بابت رکوردشکنی در آسیا
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • شکایت ۱۵ میلیاردی علیه پورتو به خاطر طارمی
  • هر ایرانی که از این جاده بازدید کند از شکسته شدن غرور ایرانی خجالت می‌کشد
  • خانواده قاتل از «بی‌بدن» شکایت می‌کنند؟
  • خانواده هم قاتل از «بی‌بدن» شکایت می‌کنند؟
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند