Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اداره کل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فهرست مجوزهای روادید مطبوعاتی برای خبرنگاران غیرمقیم رسانه های خارجی در تیرماه 98 را منتشر کرد. به گزارش اداره کل رسانه های خارجی، در تیرماه سال 1398 در مجموع برای 64 خبرنگار و عوامل خبری وابسته به 37 رسانه خارجی از 13 کشور جهان، مجوز روادید مطبوعاتی صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فهرست مجوزهای روادید صادره به شرح زیر است:
ردیف
نام رسانه
کشور رسانه
تعداد نفرات
مدت مجوز
1.
مجله اکونومیست
انگلستان
1
7
2.
تلویزیون بی بی سی ورلد
انگلستان
3
10
3.
خبرگزاری آسوشیتدپرس
امریکا
2
10
4.
تلویزیون روداو
عراق
2
4
5.
تلویزیون العربی
قطر
2
10
6.
مرکز خبرنگاران قندهار
افغانستان
2
18
7.
وب سایت خبری افغان اوربند
افغانستان
1
18
8.
رادیو سانگه
افغانستان
1
18
9.
تلویزیون شمشاد
افغانستان
1
18
10.
تلویزیون ملی قندهار
افغانستان
1
18
11.
مجله اوربند
افغانستان
1
18
12.
سایت خبری افغانستان امروز
افغانستان
1
18
13.
رادیو و تلویزیون ان اچ کی
ژاپن
1
10
14.
روزنامه یومیوری
ژاپن
1
7
15.
روزنامه گاردین
انگلستان
1
15
16.
تلویزیون کالچر
برزیل
2
14
17.
تلویزیون آساهی
ژاپن
2
7
18.
تلویزیون نیپون
ژاپن
1
7
19.
روزنامه حریت
ترکیه
1
3
20.
روزنامه ماینیچی
ژاپن
1
7
21.
روزنامه یو اس ای تودی
امریکا
1
7
22.
رادیو و تلویزیون آر تی ال
هلند
1
10
23.
روزنامه فیگارو
فرانسه
1
10
24.
تلویزیون زد دی اف
آلمان
1
90
25.
روزنامه نیکی
ژاپن
2
5
26.
تلویزیون کردستان 24
عراق
3
4
27.
تلویزیون راسیا
روسیه
3
10
28.
موسسه دوروک مدیا
ترکیه
2
10
29.
تلویزیون اسکای نیوز
انگلستان
3
7
30.
تلویزیون سی ان ان
امریکا
3
7
31.
موسسه فیلمسازی بی ایی اف آر
ویتنام
4
14
32.
مجله کلمبوس تراول
هلند
2
10
33.
تلویزیون دولتی روسیه
روسیه
2
7
34.
تلویزیون ان تی وی
روسیه
2
10
35.
تلویزیون آر تی ال
آلمان
3
10
36.
تلویزیون آرته
فرانسه
1
20
37.
تلویزیون زوزدا
روسیه
2
14

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌های گذشته اختلاف بین باشگاه تراکتور و چند برنامه تلویزیونی در شبکه استانی تبریز موسوم به تلویزیون سهند، بالا گرفته و حالا باشگاه تراکتور پاسخ این تلویزیون را داده و مدعی شده باتوجه به اینکه این شبکه در مورد سه مسئله «کیفیت پخش بازی‌های تراکتور، حق پخش تلویزیونی و پخش سراسری بازی‌های تراکتور» تلاش و پیگیری انجام نداده، نمی‌تواند مدعی دلسوزی برای این تیم باشد.

بیانیه تراکتور را بخوانید:

تراکتور ایامی سخت و گذری دشوار را گذراند و طبیعی است که همراه بودن مدعیان دلسوزی، در این مقاطع عیان می‌شوند. با عِلم به انتقاد‌ها و گلایه‌های به حقی که از سوی هواداران، رسانه‌ها و صفحات مجازی مطرح شد، باشگاه تراکتور همواره در مقابل تمامی آنان سر به احترام خم می‌کند؛ امّا رویکرد و رفتار رسانه ملی (شعبه استانی) تأسف‌بار است.

سال‌هاست که حربه موج‌سواری برای بالا رفتن از دیوار هواداران پرشمار تراکتور دیگر کارساز نیست و بهتر است که عزیزان رسانه ملی (شعبه استانی) راه دیگری را برای پوشش ضعف‌های خود برگزینند.

مطالبه‌گری صرفاً به شعار نیست که عزیزان با دستاویز قرار دادن آن، از مسئولیت و تعهد بگریزند! حال که رسانه ملی (شعبه استانی) با دستاویز قرار دادن مطالبه هواداران و از راه نخ نمای مزه پراکنی مجریان و گزارشگران که صرفاً با تقلید کورکورانه‌ای از همتایان خود در رسانه ملی (شعبه مرکزی) کمر به تضعیف باشگاه تراکتور بسته‌اند، یکبار برای همیشه به سه مطالبه دیرین و مشترک باشگاه و هواداران تراکتور از رسانه ملی پاسخی روشن دهند!

- چه زمانی کیفیت پخش بازی‌های خانگی تراکتور، حداقل به سطح شعبه مرکز خواهد رسید و هواداران پیگیری بازی از طریق پخش زنده یک شبکه اجتماعی را به تماشای آن از شبکه سهند ترجیح نخواهند داد؟

- چرا بازی‌های تراکتور که هواداران فراوانی در اقصی نقاط کشور و دنیا دارد و به استناد آمار‌های بین‌المللی جزو پُر هوادارترین تیم‌های آسیا است، از شبکه سراسری پخش نمی‌شود تا اکثریت آنان از تماشای بازی تیم محبوب‌شان محروم نباشند؟

- و در نهایت مسئله حق پخش باشگاه‌ها چه زمانی حل خواهد شد؟ عایدی و درآمدی که بابت تبلیغات قبل و بعد از مسابقه فوتبال دریافت می‌کنید، کجاست؟ مگر روال آن نیست که ابتدا «حق» محقق گردد و سپس «مطالبه‌گری» صورت گیرد؟

چنین به نظر می‌رسد که رسانه شما بهترین دفاع را در حمله می‌بیند و با بهره‌گیری از عنوان نماینده افکار عمومی، در پی ورود به جزیی‌ترین تصمیمات باشگاه‌ها بوده و به بیانی سعی در پاکسازی از پایین دست دارد؛ از جمله این موارد، شفاف‌سازی در خصوص مسئله حق پخش است که طی سالیان متمادی ناقض اصول حرفه‌ای فوتبال کشورمان و همچنین موضوع بهبود کیفیت پخش مسابقات که عامل سرافکندگی است، اشاره کرد.

باشگاه تراکتور به پشتوانه هواداران میلیونی خود، رسانه‌ای فراگیرتر و پُرمخاطب‌تر در اختیار دارد و همه ما با هواداران زندگی می‌کنیم و در همین راستا کاملاً به مطالبه آنان آگاهیم و باور داریم انتقاد و خواسته هواداران همواره حق مطلق است و ما به عنوان خادم، اهتمام بی‌دریغ در جهت بهبود شرایط موجود و برآورده ساختن خواسته هواداران در تمامی زمینه‌ها به کار خواهیم گرفت.

در پایان از مسئولان دور اندیش رسانه ملی دعوت می‌کنیم که ضمن جلوگیری از ماهیگیری برخی مجریان و گزارشگرانش از آب گِل‌آلود، در رسیدن به آنچه که شایسته و مطلوب هواداران و باشگاه بزرگ تراکتور است، اهتمام ورزند.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • حیرت و درماندگی غرب در برابر شکوه قدرت سازی ایران
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • تصویر همسر ناوالنی بر روی جلد مجله تایم