Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@23:31:43 GMT

حاتم بخشی آقای رئیس از جیب بازنشستگان کشور

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۰۳۵۹

حاتم بخشی آقای رئیس از جیب بازنشستگان کشور

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، پس از ابلاغ و اجرای قانون «منع به کارگیری بازنشستگان در دولت» جمشید تقی زاده که با حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وقت به عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شده بود به دلیل بازنشستگی از این سمت کنار گذاشته شد. زیرا براساس مستندات حدود 10 سال از تاریخ بازنشستگی تقی زاده می گذشت و با توجه به اینکه وی از تاریخ 1 شهریور ماه سال 1358 به استخدام دولت درآمده بوده بنابراین باید در فروردین ماه سال 1387 بازنشسته می شد اما او همچنان در کسولت مدیرعاملی یک سازمان دولتی مشغول به کار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند تقی زاده هم مانند تمام مدیران ارشد دولتی به طور کلی از دولت برکنار نشد و تنها از سازمانی به وزارتخانه دیگری منتقل شد اما بعد از آن با حکم محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سید میعاد صالحی یک جوان دهه شصتی به عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد.

این انتصاب و جوانگرایی در دولت با واکنش ها و حواشی بسیاری همراه بود به طوری یکی از رسانه ها از نارضایتی و مخالفت حسن روحانی رئیس جمهور با این انتصاب خبر داد و اعلام کرد:« رئیس جمهور ساعاتی پس از انتشار خبر انتصاب میعاد صالحی به‌عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور، به وزیر رفاه تذکر داد و در این تذکر فرد منتصب به این بنگاه اقتصادی را «فاقد صلاحیت لازم» خوانده و گفته است که جوانگرایی مدنظر دولت تدبیر و امید باید همراه با شایسته سالاری باشد.»

ماجرا فقط به مخالفت رئیس جمهور ختم نشد و دیوان محاسبات کشور هم اعلام کرد که وزارت تعاون برای انتصاب رئیس جدید صندوق بازنشستگی کشوری از این نهاد استعلام نکرده و براساس قانون، مدرک تحصیلی میعاد صالحی با منصب او از نظر قانونی مغایرت دارد، اعتراض به این انتصاب غیرقانونی فقط محدود به دیوان محاسبات کشوری نشد بلکه در ادامه این روند سازمان بازرسی کل کشور نیز بر غیرقانونی بودن انتصاب این فرد رای داد. زیرا بر اساس تبصره ۱ ذیل ماده ۱۷ قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی باید حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد در یکی از رشته‌های «مدیریت»، «حسابداری»، «بیمه»، «مالی»، «اقتصاد»، «انفورماتیک» و یا گروه پزشکی باشد.

این در حالیست که سید میعاد صالحی مدیرعامل جوان و جدید صندوق بازنشستگی کشوری مدرک دکتری رشته هوا و فضا و سوابقی چون دبیر کارگروه نخبگان قرآنی بنیاد ملی نخبگان، عضو کمیسیون فرهنگی شورای توسعه قرآنی و دبیر کمیسیون نخبگان شورای عالی انقلاب فرهنگی را در پرونده سوابق کاری خود دارد و حتی بعد از آغاز به کار خود در صندوق بازنشستگی نیز در اواسط خرداد ماه با انتشار یک توییت در حساب کاربری شخصی خود ضمن خبر دادن از راه اندازی سامانه شفافیت صندوق بازنشستگی همزمان با عید فطر از غیر مرتبط بودن رشته تحصیلی خود با سمت فعلی در صندوق بازنشستگی نیز پرده برداشت و نوشت:«گام اول: انتشار مدارک تحصیلی مدیران‌عامل و هیات‌مدیره صندوق و هلدینگ‌ها کیفیت و ارتباط برخی مدارک تحصیلی تعجب‌آورند! کارشناسی ادبیات، فلسفه، حقوق قضایی و… پ.ن: طبیعیست برخی دکتری مکانیک شریف را با این مجموعه بی ربط بدانند.»

علی رغم همه این موارد محمد شریعتمداری همچنان بر انتخاب و انتصاب این مدیر جوان اصرار دارد و از این انتصاب غیرقانونی به صورت تمام قد دفاع می کند به طوری که نه تنها تاکنون به رای دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کشور بی توجهی کرده بلکه به گفته برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی شریعتمداری برای قانع کردن آنها جلساتی محرمانه برگزار کرده است اما نمایندگان در این جلسات هم قانع نشده و فرصتی یک ماهه به آقای وزیر دادند که تا پایان مرداد ماه تکلیف مدیریت صندوق بازنشستگی را روشن کند.

البته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی علاوه بر حمایت و دفاع از این انتصاب غیرقانونی در خصوص نامه سازمان بازرسی در مورد میعاد صالحی رئیس جدید صندوق بازنشستگی کشور به خبرنگار گفته بود:« هر چه می خواهید در مورد کار بپرسید اما این چیزها ربطی به کار ندارد، لطفا حاشیه درست نکنید.»

در حالی که شنیده های خبرنگار ایسکانیوز حاکی از آنست که پس از به راه افتادن موج نارضایتی کارمندان و پرسنل اداری صندوق بازنشستگی از روند فعلی در این نهاد دولتی، سید میعاد صالحی در آخرین روزهای کاری خود در این صندوق چهارشنبه گذشته 9 مرداد ماه بعد از گذشت 5 ماه از حضورش در این نهاد به اتاق تک تک پرسنل سرزده و از آنان دلجویی کرده که این دلجویی آقای مدیرعامل حدود 700 میلیون تومان آب خورد. زیرا با دستور ریاست صندوق بازنشستگی کشوری به حساب 700 نفر از کارمندان مبلغ یک میلیون تومان وجه نقدی واریز شده که هیچ دلیل و مناسبت موجهی برای آن منظور نیست و به نظر می رسد صالحی با توزیع پول در میان کارمندان خود می خواهد نوعی اقبال عمومی بدست آورد و با این قدرت نمایی پولکی اخبار برکناری و رفتن خود را از سر زبان ها جمع کند.

این رقم از سویی با دست مدیرعامل صندوق بازنشستگی از جیب بازنشستگان برداشته و به حساب کارمندان واریز شده که مدیرعامل صندوق، خود را داعیه دار شفافیت اداری و حامی حق الناس و مدافع حقوق بیت المال می داند و پیش از این با انتشار توییتی در حساب کاربری خود نوشته بود:« طبق گزارش عضو جدید منصوب اینجانب در هیات مدیره شرکت هتل‌های ایرانگردی، بیش از ۴۰۰ ویژه‌خوار، اسکان وحتی غذای نوروز را مهمان جیب بازنشستگان بوده‌اند.هر۶۳ هتل موظفند فاکتور اعیاد نوروز و فطر را یکجا تسویه کنند.همه بدانند در دفاع از بیت‌المال با احدی تعارف نداریم.»

کسی که همواره در اخبار و رسانه ها مدعی شفافیت و حفاظت از حقوق بازنشستگان است و روزی با انتشار لیستی شفاف از حقوق نجومی برخی مدیران صندوق بازنشستگی افکار عمومی را نسبت به میزان حقوق و تحصیلات مدیران این صندوق مطلع کرده است حالا باید در راستای همان شفاف سازی ها امروز نسبت به افکار عمومی و رسانه ها پاسخگو باشد که منبع و محل تامین اعتبار این دلجویی 700 میلیونی و پاداش بی مناسبت کجاست؟ و آقای رئیس به استناد کدام بند قانونی از جیب بازنشستگان کشور چنین حاتم بخشی کرده است؟

هرچند صندوق بازنشستگی کشوری همواره از سوی مدیران مختلف دچار بحران و در آستانه ورشکستگی معرفی شده است اما هنوز هم مدیرانی در این صندوق مشغول به کار هستند که نه تنها براساس قانون در جایگاه خود قرار نگرفته اند بلکه انتشار آمار و ارقام حقوق های نجومی آنها دل بسیاری از بازنشستگان را به درد می آورد و نمک بر زخم آنانی می پاشد که واریز حقوق ناچیزشان از سوی صندوق بازنشستگی ماه ها به تاخیر می افتد. در حالی که طبق آمار و مستندات صندوق بازنشستگی کشوری برخی مدیران این صندوق در سال گذشته حقوق های 40 میلیونی، 28 میلیونی و 22 میلیونی در ماه دریافت کرده اند.

از سوی دیگر شنیده های حاکی از آنست که سیدمیعاد صالحی هم مانند سایر مدیران و روساء ارشد در دولت پس از برکناری از ریاست صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان یکی از گزینه های ریاست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مطرح خواهد بود و در سمت و جایگاه دیگری به کار خود ادامه خواهد داد.

علاوه بر این براساس قانون بخشی از هزینه بیمه تکمیلی بازنشستگان از سوی دولت و بخشی نیز از سوی بازنشستگان پرداخت می شود. این هزینه بین بازنشسته و صندوق بازنشستگی به طور یکسان تقسیم میشد اما این در حالیست که اخیرا سیدمیعاد صالحی به معاون اداری و مالی خود دستور داده تا به زودی سهم صندوق بازنشستگی را در پرداخت بیمه تکمیلی افزایش دهد به طوری که صندوق بازنشستگی 57 درصد و بازنشسته 43 درصد از هزینه بیمه تکمیلی را پرداخت کند. به نظر می رسد این رویه نیز غیرقانونی است و در آینده علاوه بر ایجاد بار مالی سنگین برای صندوق بازنشستگی و ناتوانی رئیس آینده از پرداخت این رقم، میزان توقع عمومی را از این صندوق در آستانه ورشکستگی افزایش داده و شاهد چالش هایی جدیدی در این صندوق خواهیم بود.

حالا باید منتظر ماند و دید که وقتی استعلام سه نهاد رسمی کشور شامل دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و سازمان اداری و استخدامی کشور حاکی از فعالیت غیرقانونی سیدمیعاد صالحی در صندوق بازنشستگی کشوری است و از سوی دیگر روزهای پایانی مهلت نمایندگان مجلس به محمد شریعتمداری برای تغییر این مدیر جوان است، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی چه تدبیری خواهد کرد و در دولت دوازدهم که ملاک بکارگیری مدیران را شایسته سالاری و جوان گرایی اعلام می کند چه جایگاهی را برای این نخبه جوان و حافظ قرآن در نظر می گیرند که هم فردی آگاه نسبت به مشکلات بازنشستگان در راس امور آنان به عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی قرار گیرد و هم دولت از ظرفیت فرهنگی و قرآنی آقای رئیس فعلی به نحو احسن بهره گیرد.

انتهای پیام/

336 / 336 میعاد صالحی بازنشستگی پاداش شریعتمداری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: میعاد صالحی بازنشستگی پاداش شریعتمداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۰۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند

آفتاب‌‌نیوز :

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • (عکس) محتویات عجیب یک صندوق قدیمی در کشتی غرق‌شده
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش تصویب شد
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند
  • توماج صالحی اعدام می‌شود؟