Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری مدیکال نیوز، محققان دانشگاه آخن آلمان به کمک ۴۸ داوطلب زن و ۴۸ داوطلب مرد عملکرد این افراد را در انجام دو نوع آزمایش تک وظیفه‌ای و چندوظیفه‌ای مورد بررسی قرار دادند.
در مجموعه آزمایش‌های اول از داوطلبان خواسته شد به‌طور همزمان به دو کار مختلف توجه کنند. در آزمایشات دوم از آن‌ها خواسته شد تمرکز خود را از کاری به کار دیگر منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر دو گروه آزمایش‌ها داوطلبان باید حروف را در دو گروه صامت یا صدا دار و اعداد را در دو گروه زوج و فرد طبقه‌بندی می‌کردند.
در این آزمایش‌ها یک عامل محرک در سمت چپ یا راست یک نقطه ثابت در یک صفحه نمایش برای داوطلبان به نمایش در می‌آمد. موقعیت این عامل محرک با کلیدهایی که داوطلبان برای طبقه‌بندی حروف یا اعداد مورد استفاده قرار می‌دادند،‌ متناظر بود.
در آزمایش‌های اول محرک‌های مذکور به‌طور همزمان به نمایش درمی‌آمد و در آزمایش‌های دوم، این محرک‌ها به ترتیب نمایش داده می‌شد. در جریان آزمایشات زمان و دقت واکنش تمام داوطلبان اندازه‌گیری شد.
در نتیجه این آزمایشات مشخص شد انجام همزمان وظایف چندگانه موجب افزایش زمان و کاهش دقت واکنش در مردان و زنان به یک میزان می‌شود.
واژه چندوظیفه‌ای (multitasking) برای توصیف قابلیت انجام مجموعه‌ای از وظایف مختلف در یک بازه زمانی محدود به‌کار می‌رود. انجام وظایف چندگانه موجب همپوشانی فرایندهای مغزی مورد استفاده برای انجام هریک از وظایف شده و مستلزم بهره‌مندی از توانایی‌های شناختی بیشتری است. به عبارت دیگر انجام همزمان چند کار مختلف در مقایسه با انجام نوبتی این امور، نیازمند انرژی شناختی بیشتری است.
در واقعیت مغز انسان به جای انجام همزمان چند کار، به سرعت تمرکز قابلیت‌های شناختی را از کاری به کار دیگر منتقل می‌کند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه PLOS One منتشر شده است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۵۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا یزد، جلال علمدار با اشاره به اهمیت پایش‌های مستمر آب، گفت: بیش از ۳۳۱ هزار مورد آزمایش کلرسنجی و کدورت، ۶ هزار و ۷۷۱ نمونه باکتریولوژی، ۴۲۲ نمونه فیزیک و شیمیایی و ۲۱۰ نمونه فلزات سنگین مورد آزمون و پایش قرار گرفت.

وی افزود: نکته حائز اهمیت مطلوبیت ۱۰۰ درصدی آزمون‌های باکتریولوژی، فلزات سنگین و کدورت سنجی و مطلوبیت ۹۹.۵% کلرسنجی برای خروجی مخازن و شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی استان در سال گذشته بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد اظهار داشت: برنامه ایمنی آب برای هفت شهر و شش روستای استان به منظور افزایش اطمینان از سلامت و بهداشت آب اجرا شده است.

وی ادامه داد: استان یزد در زمینه‌ی اجرای برنامه ایمنی آب در کشور، جایگاه نخست را دارد.

خبرنگار: محمد مهدی داوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1228475 برچسب‌ها استان یزد دروس آزمایشگاهی کیت آزمایشگاهی

دیگر خبرها

  • انجام وظیفه در شورای شهر دشوار و دایره نظارت آن بسیار وسیع است
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد
  • آغاز آزمون سراسری ۱۴۰۳ در فارس، همزمان با سراسر کشور