Web Analytics Made Easy - Statcounter

آتش به اختیاران فرهنگی خراسان رضوی در قالب کانون خادمان معنوی امام رضا(ع) لحظاتی شاد و دلنشین را برای کودکان یکی از مرزی‌ترین روستاهای استان رقم زدند. ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۷ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، دهه ولایت و امامت فرصت مناسبی است تا به دورترین نقاط شهر و استانت هم سری بزنی و چه خوب است که رهاوردی مانند شادی را نیز برای آنها سوغات ببری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مشهد که خارج شوی؛ کم کم چهره محرومیت را در چهره برخی روستاهای اطراف مشهد و البته مناطق دوردست استان خراسان رضوی می‌توانید شاهد باشید؛ روستاهایی که دانش آموزان و کودکانشان لبخند بر روی لبانشان پژمرده شده اما بسیار هم خوب استعداد خندیدن و شاد بودن را دارند؛ کافی است بتوانی فرصتی مناسب برای آنها فراهم کنی.

دهه امامت و ولایت شاید بهترین زمان برای این مسئله باشد؛ جایی که گروهی از بچه‌های آتش به اختیار فرهنگی برای شاد کردن بچه‌های این روستاها دست به هر کاری می‌زنند و ساعتی شادی حلال و لبخند زیبا را به آنها هدیه می‌دهند.

گروهی که از عده‌ای جوان تشکیل شده؛ گروهی که کانون خادمین معنوی امام رضا(ع) نام دارند؛ تعدادی جوان مخلص و بی‌ریا و البته خوش ذوق و قریحه دور هم جمع می‌شوند و کوله بار سفر می‌بندند و روستا به روستا را در این ایام حاضر می‌شوند و ساعتی شادی را به روستائیان و به ویژه دانش آموزان و کودکان حاضر در منطقه هدیه می‌دهند.

روستای «قلیچ آباد»؛ یکی از مرزی‌ترین روستاهای شهرستان کلات در استان خراسان رضوی نخستین نقطه سفر آنها در این ایام است؛ جمعیت زیادی دورهم جمع شده‌اند؛ در میان آنها از سنین مختلف مشاهده می‌شود اما قاطبه جمعیت با بچه‌ها است.

چقدر خوب استعداد خندیدن و شاد بودن دارند؛ چقدر خوب می‌توان آنها را شاد دید و لبخند بر لبشان نشاند؛ کافی است اندکی ذوق و قریحه داشته باشی که خادمان معنوی امام رضا(ع) به خوبی از آن برخوردارند.

راه‌اندازی مجموعه آموزشی-گردشگری و هتلداری غرب کشور در همدان یک اقدام آتش به اختیار است‌میزگرد| ناگفته‌هایی از جهاد دانشجویان در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه / آتش به‌اختیار گروه‌های جهادی در سیل پلدخترتلاش آتش به اختیار 2 جوان برای احیای دوره‌های خانگی تلاوت قرآن

«قلیچ آباد» جزو مرزی‌ترین روستاهای خراسان رضوی است که در شهرستان کلات واقع شده است؛ غبار محرومیت بر چهره این روستا نشسته است و باید برای حوزه عمران و سازندگی آن نیز فکری کرد.

گروه که از روستا خارج می‌شود، رهسپار روستای «گرو» می‌شود؛ این روستا نیز جزو روستاهای محروم شهرستان کلات است و در محرومیت دست کمی از قلیچ ٖآباد ندارد؛ باید زودتر برای عمران و آبادی هر دو روستا کاری صورت داد اما امروز زمانش نیست؛ امروز زمانی است که گروه باید از لحظه لحظه‌اش بهره بگیرد و برای شاد کردن دل این کودکان کاری صورت دهد.

از روستا که خارج می‌شوی، هنوز لبخند بر لبان کودکانشان نقش بسته است؛ باید کاری کرد که این لبخند همیشگی باشد و بر لبان این کودکان نقش ببندد....

انتهای پیام/ن

R41347/P/S6,1188/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۵۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد و ساکنان ۶ روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

در آیین اختتامیه این جشنواره، برترین‌های بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» معرفی شدند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام با بیان این‌که رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی، مردمی‌سازی و مشارکت مردم در برپایی این جشنواره است، افزود: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری این جشنواره در روستا‌ها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستا‌های دشتستان و به‌ویژه سرکره در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستا‌های این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی، از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در این جشنواره ۵۰ هنرمند در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و عکس روستا از استان‌های خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: ۱۵۰۰ اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

عبدالرحیم افروغ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با بیان این‌که ولایت‌مداری و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است، گفت: مردم استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمت کردن در این مسیر را مایه افتخار خود می‌دانند.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد
  • (تصاویر) خسارت تگرگ به منازل و خودرو‌ها در شهر مرزی درح _سربیشه خراسان جنوبی
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی