Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: از تولید 6 میلیون تنی محصولات دامی عشایر خبرداد و گفت: این میزان تولید  3 برابر جمعیت عشایری است.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، کرمعلی قندالی با بیان اینکه 70 درصد اقتصاد جامعه عشایر کشور مربوط به فعالیت‌های دامپروری است، گفت: این بخش 23 تا 24 میلیون راس جمعیت دامی دارد و 25 درصد گوشت قرمز کشور را تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر تولید 6 میلیون تنی محصولات دامی عشایر، افزود: این میزان تولید  3 برابر جمعیت عشایری است.
رئیس سازمان عشایر ایران ادامه داد: سطح زیر کشت گیاهان دارویی عشایر کشور  10 هزار هکتار است و همچنین 500 هزار هکتار نیز از عرصه‌های طبیعی برداشت انجام می‌دهند.
وی با اشاره به  فرهنگ بکر اصیل ایرانی اسلامی در جامعه عشایری ، گفت:  طرح ویژه ارتقای سطح آگاهی فرهنگی و مذهبی عشایر از هیات دولت تصو یب شده و با کمک دستگاه های مربوطه اجرایی می شود.
قندالی با اشاره به سطح سواد عشایر، تصریح کرد: سطح سواد عشایر  تا سال 1400 به 80 درصد می رسد.
وی گفت: طرح ترویج و آموزش ویژه ارتقای سطح دانش و سواد عشایر را در کل کشور داریم.
قندالی با بیان این که 70 درصد میانگین عشایر باسواد هستند گفت: البته نسبت به شاخص کل کشور 16 درصد عقب هستیم اما تلاش داریم سطح سواد عشایر تا سال 1400 به 80 درصد برسد.
وی با اشاره به این که 66 هزار کیلومتر راه عشایری در کشور وجود دارد، افزود: 20 هزار سامانه آبی در  حوزه ابرسانی برای تامین آب شرب و دام عشایری در دستور کار است.
قندالی با اشاره به اینکه  در سال 98 در حدود 237 میلیارد تومان برای 299 پروژه ابرسانی از محل صندوق توسعه ملی با نظر رهبر معظم انقلاب اختصاص یافته است،افزود: این پروژه ها تا پایان سال جاری اجرایی خواهد شد.
وی اضافه کرد: با توافق شورای عالی عشایر تا پایان برنامه ششم توسعه 100 درصد چادرهای عشایر توسط پنل های خورشیدی به برق مجهز می شود.
رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: در بحث ارتباطات طی مصوبه ای 80 درصد جامعه عشایر اینترنت دریافت می کنند.
قندالی ادامه داد: مقرر شد دولت یارانه حمل و سوخت جامعه عشایری را تامین کند.
به گفته وی، 400 میلیارد تومان از اعتبارات طرح اشتغال روستایی و عشایری سهم عشایر است که بخش عمده آن پرداخت شده و بخش کمی مانده که در مرحله پرداخت است.


كدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: عشایر تولید سالانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قربان قربانی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه اظهار کرد: در گذشته ۲۵۰ هزار هکتار پنبه در کشور کشت می‌شد که از این میزان ۱۸۰ هزار هکتار مربوط به استان گلستان بود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته ۷۰ درصد پنبه کشور در استان گلستان تولید می‌شد، افزود: کشت ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار هکتار می‌تواند ما را در محصول پنبه به خودکفایی برساند.

رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه کشور گفت: باتوجه به تأکیدات وزیر جهاد کشاورزی ما باید در بحث محصولاتی چون گندم، برنج، شکر، چغندرقند و پنبه به خودکفایی برسیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته سطح زیر کشت پنبه در گلستان به دلیل کم آبی به ۱۴ هزار هکتار رسید و گلستان بیشترین کاهش سطح زیر کشت را در کشور تجربه کرد.

قربانی با اشاره به اینکه استان گلستان به رقم سرسبز بودن مشکل کم آبی دارد، گفت: در کشت محصولات کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۷۵ تنها دو رقم پنبه در کشور موجود بود که برای بهره برداری این محصول نیاز به ۲۲۰ روز زمان بود اما اکنون ۱۴ رقم تجاری پنبه در کشور موجود است که طی ۱۱۰ روز به بهره برداری می‌رسد.

قربانی اظهار کرد: پنبه یک محصول اشتغالزا است که هر چهار هکتار پنبه‌کاری یک شغل مستقیم و پنج شغل در صنایع جانبی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6090878

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند